bakele bize hamileyim diye naz yapmakızlar hepinize selam.nasılsınız.bak bugün canım çok sıkkın moralim çok bozuk zatenn, cevap yazmayanı yakarım ona göre.
kızlar hepinize selam.nasılsınız.bak bugün canım çok sıkkın moralim çok bozuk zatenn, cevap yazmayanı yakarım ona göre.
yapma tabi kendileri temizlesin helde senin kalcak yerin varsa napcan heeçç elleme bilegecen sene izinden döndügümde 1 hafta temizlik yapmistim ..anasi burda oldugu hlade bikere bile gelip oglunun islerini yapmamisti..yemek bile pisirmemisti ona...camasirlar dag gibiydi düsünün artik..kocamda calisiyo evle fazla ilgilenememisti....busenede kesin aynisi olcak...simdi hadi daha ben yapiyorum yavas yavas erkenden basladim ama döndügümde karnim dahada büyümüs olcak daha cabuk yorulcam....offff offffff..
bide yazlik evin temizligi var simdi 1 senedir kapali ev allah bilir ne haldedir... yapmicam ama kendileri yapsinlar ben gidip annemde kalicamsengözlerimebaksanab
selam kızlar,napıyorsunuz? anam pazara gittim cinnet, hava da sıcak kendimi eve zor attım. a.s.
sıcakta ne derdin delüüü şapka neyim takaydın barii
ya kızlar kaçmıyorum da bu nette bı sorunmu var ne ya son sayfayı açamıyorum bak yazıcam ama bıraz uzun yazımmı.sıkılmayın bide.
ya kızlar kaçmıyorum da bu nette bı sorunmu var ne ya son sayfayı açamıyorum bak yazıcam ama bıraz uzun yazımmı.sıkılmayın bide.
slm kızlar tekrar yav bu saglık ocagına kayıt yapmadan nasıl seni çagırıyorlar bizizde arayan olmadı bende uni gibi acitasyon yapayım ühü ühü bizim yavrumuzu eziyolar şimdiden..
kızlar hepinize selam.nasılsınız.bak bugün canım çok sıkkın moralim çok bozuk zatenn, cevap yazmayanı yakarım ona göre.
ahanda gidiyom işte görüşmek üzere millet
ben işten sonra annemlere gidecem haftasonu orda olurum
kendinize ve canım yiğenlerime eyii bakın haaaa
hepinizi öpüyorum canlarr :1closedeyespuyorumnanaktan
enes teyzesiben sana demedimmi bırak geçmişi gel bak yoosaaam hepimiz kaçarız deyiiii nannn neydi senin oğlanın adııı bakemm
benım eşimin ikinci evliliği .ilk evlılığinden bir çocuğu var oda bizimle beraber yasıyor.aslında tam olarak da anlatacak birşyde yok tabı.çünki işin başını şu an içinde bulunulan durumu falanda bilmediğiniz için anlamanız çok zor.bnimde anlatabilmem imkansız zaten.sabah bıraz gerildik çocuğun durumu yüzünden annesine tutum ve davranışı yüzünden haftada bir gün annesine de gidiyor çünki.hem hamiledlik psikolojisi hem bunlar bazen o kadar ağır geliyor ki anlatamam.çocuğun annesine zaafı var.birşey sözkonusu olduğunda bizim ne düşündüğümüzü bile bile onun dediği yere detirmeye çalışıyor bizi ısrarla ama çaktırmadan.biz annesi ile görüşmüyoruz..ve ben önceden kabul atmeyeceğim şeyleri sırf o şirret insanla telefonda dahi olsa sürtüşmek eşimin sorun yaşamasını istemediğim için kabul ediyorum.çünki şu an her türlü stresden uzak durmam lazım özel bir rahatsızlığım var anında hastalanıyorum ve iki gün çok şiddetli sürüyor.hiç bir şey yiyip içemiyorum.elimde değil.ve artık düşünmem gereken bir bebeğim var o yüzden de kendimi bu tarz ortamlardan uzak tutmak istiyorum.ama çok bunalıyorum bazen.offf yaaaa ne bilim ne anlatımmm işte bu çok yüzeysel oldu.olsun yinede birileriyle paylaşma ihtiyacım var..........
12 yaşında. ya bide çocukda sonradan değişmeler başladı yeni yeni.biz evleneli 1.5 sene oldu o zamandan beri bizimle.ve ben onu çok sahiplendim çok farklı çok sıcak davrandım .işte bu son yapmaya başladıklarından sonra kendimi biraz çekmeye karar verdim.bu seferde bu davranışım sorgulanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?