Allah iyiliğini versin hemi kıss bebeğin kalp atışlarını dinleticekler aşı olayı var kilo alımı tansiyon doğuma kadar deil doğumdan sonrada onlarlayız bbeişin bakımı aşısı falan
kartanesi ayıptır söylemesi biizm salonun koltukları baya geniş tammaı tv izlediğimiz zaman karı koca birlikta uzanırız dün akşam kurtları izlerkene romantikliği sen düşünnkaydirigubbakcemile2 birden çocuk hareketlendi baya eşime dedim hani dedi kaçırdı ı yine başlayınca elimi tutuum ben dışardan hissedince elini hemen üstüne koydum gözleri parladı hissettim dedi vallaa
yok kıs bakmam mı ben veledime şimdi uyuttum miniğimi akşama kadar oyun oynamaktan canım çıkıyor kocişin 2.çocuğuda benimyok bu başka mama sölemem olmas cokacimcoook
hoşgeldın canım ama canın sıkkın kendını bebeğini düşün önce tabı kolay degil bulundugun ortam ama rahat olmaya calıs sen doğum yapana kadar en azından annesınde kalsa olmuyor mu :uhm: senın bebegımı kızkanıyor acaba baabsının onu sevecegını felan olabılır mı
bizde seni öptük Şeniz
salll salla oda seni sallıcak bacım yakında hep kk desın oglusa bakmıyon deyiii :mymeka:
kuzum kocişe diyeceksin hamilelikten oluyor o seni anlamazsa kim anlayacak bu çocukla anası zopa istiyor bizden heralcanım zaten eşim dedi sabah senin tutum ve davranışın değişti diye sorunda burada zaten.çok alındım ya.bende anlattım bu bu bu sebepten çocuğun yaptığının bizim özelimize saygısızlık olduğunu bunun doğru olmadığını.ve o yüzden de bana ne yansıtırsa benimde artık içimden öyle davranmak geldiğini söyledim.saygı gördüğüm kadar göstermek isterim dedim.o ,saygıyı ille yüzüne karşı yapılan davranış olarak algılıyor.saygı yanlız o değil bence bize danışmadan öbür tarafla aldığı bir karar da(ve bu bizim planlarımızı etkileyecek bi kararsa) bence buda saygısızlık.oda bana sanırım sen artık çocuğu istemiyorsun gibi saçma sapan bir yanıt aldım.çıldırmamak hiçden değil yani.
sizi gidi siziiiii :jeyyar:
ha neyse ben dolduruyom kalsiyum depolarını sütlee kaydirigubbakcemile2
gıı yaptılar bugün benim tetanoz aşımı benneyaptımki
beni de çağırmadılar yüzsüzlük yapıp kendim gittim :dance:
ben de başağım bikerem :dilcikar:
canım doğuma kadar annesinde kalsa olmazmı demişsinde kadın bir günün hesabını yapıyor delimisin.onun şimdi çok önemli şleri var çocuk ona ayka bağı..................ama buna rağmen çocuğu öyle bi bağlıyo kandırıyo ki anlatamam.hatta o gideceği bir günde bile benim şehir dışından arkadaşım geldi yok falan oldu bilmem be deyip haftaya sallıyo çocuğu.bende bu çocuk hala buna rağmen neden bu kadına bu kadar zaafı var anlamıyorum.sinir oluyorum yaaa.
kısa kollu da aldım uzun da nasılsa içine giycek diye düşünerekteennohhhhh iyi yapmışsın güzelim babaya hediye olarak onları verirsin artık:roflol:iyi yapmışsın canım small boyları pek alma çabuk büyüyorlar ilk aylarda.çıtçıtlıları uzun kollu alsaydın kış bebişi olacak yaa.tulum çok kullanışlı olyor birazda onlardan al derim.ben çıtçıtlı badisini alta üste hast.çıkışı kıyafeti en üstede tulum giydirirdim üşümesin diye.4 tane hast.çıkışı aldım yetti.yine aklıma geldikçe söylerim güzelim
gıı kayıt dışı çocuk doğurmaktan mapusa atalar seniaaaa mecbur muymuşşşş bende gitmedimmmm içeri tıkmasunlaaa gıı :1ninca:
:roflol: olabülüü gıı ucuza gelir :roflol:nannn ilk 1-2 ay ne giydircen çoçuğa hıımmm incir yaprağına sarmıycaan heralde dimi ?
unii gıı senin saçını başını yolaaruunn ben de başağım heeanamm itekciiimmm başaklar çocukken çok huysuz oluyo... benim kuzenim vardı hepimize kök söktürdü...eşimin kardeşi de aynıymış..kayınvalidem dediğini yapmazsam ellerini saçıma dolayıp tutam tutam yolardı saçlarımı saatlerce ağlardı diyo :) ama merak etme büyüdüklerinde çok efendi ve sakin oluyolar....en azından benim çevremdekilerin hepsi öyle...
yok kız elini kolunu sallıya sallıya gidiyon hemen form falan dolduruyolarkartanesi vuruldunmu tetenaz acıdımı kuzum..neyse gittigin iyi oldu para neyin alıyorlarmı nasıl girdin vizite kagıdı falan ..
kartanesi hepsini 3 6 ay alma ilk aylar ne giydirecen bir kaçtanede 0 3 al yeni doganlar her bebge olmuyormuş ama 0 3 olanlar duruma göre 2 ay yada 3 ay giydirebiliyorsun bazı bebkler iri dogdugu için uzun süre kullanamıyorlar o zman onalra yenidogan olmuyormuş sen 0 3 bak ama onuda fazla almazsın eger yetmezse devamını alırsın yine..
sorma canım kayıptım dimii çok özledim hepinizi internette bir problem vardı giremedim annemlere gittğimde de site açılmadı kudurdum valaa çok merak ettim sizi 3lünün sonucu iyi şükür sağlık ocağına kaydoldum ilk aşı temmuzum 1inde haziran 10 da ayrıntılı ultrasona giricem inş kayınpederim ankarda hastanede yatıyordu dönücekler yarın onların evini boyadık temizledik falan baya yoruldum işte yarından sonrada gelen giden ayy çığlık aticimm-tatlicadiarzu-
sen nasılsın oğlun nasıl bakalım iyisiniz inşşa.s.
kızlar nesli msj attı kızı olcakmıs oda kız ıstiyordu allah gönlüne göre verdi valla darısı bana artık çok sevindim yaa yupppiiiii prenses opuyorumnanaktan gelıyooooooo
ohhhhh iyi yapmışsın güzelim babaya hediye olarak onları verirsin artık:roflol:iyi yapmışsın canım small boyları pek alma çabuk büyüyorlar ilk aylarda.çıtçıtlıları uzun kollu alsaydın kış bebişi olacak yaa.tulum çok kullanışlı olyor birazda onlardan al derim.ben çıtçıtlı badisini alta üste hast.çıkışı kıyafeti en üstede tulum giydirirdim üşümesin diye.4 tane hast.çıkışı aldım yetti.yine aklıma geldikçe söylerim güzelim
nannn ilk 1-2 ay ne giydircen çoçuğa hıımmm incir yaprağına sarmıycaan heralde dimi ?
canım doğuma kadar annesinde kalsa olmazmı demişsinde kadın bir günün hesabını yapıyor delimisin.onun şimdi çok önemli şleri var çocuk ona ayka bağı..................ama buna rağmen çocuğu öyle bi bağlıyo kandırıyo ki anlatamam.hatta o gideceği bir günde bile benim şehir dışından arkadaşım geldi yok falan oldu bilmem be deyip haftaya sallıyo çocuğu.bende bu çocuk hala buna rağmen neden bu kadına bu kadar zaafı var anlamıyorum.sinir oluyorum yaaa.
kartanesi hepsini 3 6 ay alma ilk aylar ne giydirecen bir kaçtanede 0 3 al yeni doganlar her bebge olmuyormuş ama 0 3 olanlar duruma göre 2 ay yada 3 ay giydirebiliyorsun bazı bebkler iri dogdugu için uzun süre kullanamıyorlar o zman onalra yenidogan olmuyormuş sen 0 3 bak ama onuda fazla almazsın eger yetmezse devamını alırsın yine..
Kartanesi geçmiş olsun cnm ilk aşıda olduda bitii..Cicilerinizi Rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin..Herseferinde unutuyorum iyi oluyor hatırlatmalar gidip kayıt olmam gerekiyor a.s.
ahh canım zordur bilirim e artık bu kdr ara vermessin dimi ya
benim oğluşum çok iyi canım.ama beni tekmelemiyo pislik
.
:roflol: :roflol:nannn ilk 1-2 ay ne giydircen çoçuğa hıımmm incir yaprağına sarmıycaan heralde dimi ?
anlıyorum canım benneyaptımkicanım doğuma kadar annesinde kalsa olmazmı demişsinde kadın bir günün hesabını yapıyor delimisin.onun şimdi çok önemli şleri var çocuk ona ayka bağı..................ama buna rağmen çocuğu öyle bi bağlıyo kandırıyo ki anlatamam.hatta o gideceği bir günde bile benim şehir dışından arkadaşım geldi yok falan oldu bilmem be deyip haftaya sallıyo çocuğu.bende bu çocuk hala buna rağmen neden bu kadına bu kadar zaafı var anlamıyorum.sinir oluyorum yaaa.
neyse yaa boşverin başı sonu belli olmayan birşey işte benimkisi şu an ne siz anlayabilirsiniz ne ben anlatabilirim.ama çok üzgünüm.bazen ne yapacağımı nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum.
kıs mavi satı 8 şubat olanları mı ezikliyolar dersin Çok üzgünüm çoook
ayy bu arada dün iş yerimden bi arkdaşımla konuştum bebek ne zaman doğucak dedi..dedim 15 kasım ..eyvaahhh yandın bizimki de 10 kasım doğumlu aksi mi aksi inatçı mı inatçı dedi.. oğlunu biliyorum insanın tahammül sınırlarını zorlayan bi çocuk..anam bunun doğum günüyle burçla ne kadar ilişkisi vardır acep vallaha telledimm haa....
valla canım kimler öğrenmedi diye sor artık...zemuszemus ben öğrenmedim mesela pzt gidicem ...inş öğreniriz biz de....
allah yardımcın olsun içini dökmek istediğinde biz her zaman burdayızneyse yaa boşverin başı sonu belli olmayan birşey işte benimkisi şu an ne siz anlayabilirsiniz ne ben anlatabilirim.ama çok üzgünüm.bazen ne yapacağımı nasıl davranacağımı hiç bilmiyorum.
hastane çıkışı ne yaa...normal kıyafet giydirmicez mi hastaneden çıkarken ..özel bişey mi var ..ayyy anlamadımmm koptuummmm :roflol::roflol::roflol:
evt bazı bebeişler dombili oluyo onlar direk 3 aylıkları giymeye başlıyolarmış alkisalkisalkis teyzem almış bana 50 beden çıtçıtlı badiler...öyle minikki...kucağıma koyup bakıyorum ayyy yiyesim geliyooo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
nasıl uğraşıyo çocukla şimdiden pislik diyo bi de bak :roflol::roflol::roflol:
ya arkadaşlar ben daha bı don bile almadım bu kıza. azcık takıntılarım varda.size baktımda maşallah neredeyse herşey tamam.kızlar bende yavaş yavaş alsammı acaba ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?