benım eşimin ikinci evliliği .ilk evlılığinden bir çocuğu var oda bizimle beraber yasıyor.aslında tam olarak da anlatacak birşyde yok tabı.çünki işin başını şu an içinde bulunulan durumu falanda bilmediğiniz için anlamanız çok zor.bnimde anlatabilmem imkansız zaten.sabah bıraz gerildik çocuğun durumu yüzünden annesine tutum ve davranışı yüzünden haftada bir gün annesine de gidiyor çünki.hem hamiledlik psikolojisi hem bunlar bazen o kadar ağır geliyor ki anlatamam.çocuğun annesine zaafı var.birşey sözkonusu olduğunda bizim ne düşündüğümüzü bile bile onun dediği yere detirmeye çalışıyor bizi ısrarla ama çaktırmadan.biz annesi ile görüşmüyoruz..ve ben önceden kabul atmeyeceğim şeyleri sırf o şirret insanla telefonda dahi olsa sürtüşmek eşimin sorun yaşamasını istemediğim için kabul ediyorum.çünki şu an her türlü stresden uzak durmam lazım özel bir rahatsızlığım var anında hastalanıyorum ve iki gün çok şiddetli sürüyor.hiç bir şey yiyip içemiyorum.elimde değil.ve artık düşünmem gereken bir bebeğim var o yüzden de kendimi bu tarz ortamlardan uzak tutmak istiyorum.ama çok bunalıyorum bazen.offf yaaaa ne bilim ne anlatımmm işte bu çok yüzeysel oldu.olsun yinede birileriyle paylaşma ihtiyacım var..........
benım eşimin ikinci evliliği .ilk evlılığinden bir çocuğu var oda bizimle beraber yasıyor.aslında tam olarak da anlatacak birşyde yok tabı.çünki işin başını şu an içinde bulunulan durumu falanda bilmediğiniz için anlamanız çok zor.bnimde anlatabilmem imkansız zaten.sabah bıraz gerildik çocuğun durumu yüzünden annesine tutum ve davranışı yüzünden haftada bir gün annesine de gidiyor çünki.hem hamiledlik psikolojisi hem bunlar bazen o kadar ağır geliyor ki anlatamam.çocuğun annesine zaafı var.birşey sözkonusu olduğunda bizim ne düşündüğümüzü bile bile onun dediği yere detirmeye çalışıyor bizi ısrarla ama çaktırmadan.biz annesi ile görüşmüyoruz..ve ben önceden kabul atmeyeceğim şeyleri sırf o şirret insanla telefonda dahi olsa sürtüşmek eşimin sorun yaşamasını istemediğim için kabul ediyorum.çünki şu an her türlü stresden uzak durmam lazım özel bir rahatsızlığım var anında hastalanıyorum ve iki gün çok şiddetli sürüyor.hiç bir şey yiyip içemiyorum.elimde değil.ve artık düşünmem gereken bir bebeğim var o yüzden de kendimi bu tarz ortamlardan uzak tutmak istiyorum.ama çok bunalıyorum bazen.offf yaaaa ne bilim ne anlatımmm işte bu çok yüzeysel oldu.olsun yinede birileriyle paylaşma ihtiyacım var..........
yok bu başka mama sölemem olmas cokacimcoookheee cipsmi getirecek:lepi:
hoşgeldın canım ama canın sıkkın kendını bebeğini düşün önce tabı kolay degil bulundugun ortam ama rahat olmaya calıs sen doğum yapana kadar en azından annesınde kalsa olmuyor mu :uhm: senın bebegımı kızkanıyor acaba baabsının onu sevecegını felan olabılır mıkızlar hepinize selam.nasılsınız.bak bugün canım çok sıkkın moralim çok bozuk zatenn, cevap yazmayanı yakarım ona göre.
bizde seni öptük Şenizahanda gidiyom işte görüşmek üzere millet
ben işten sonra annemlere gidecem haftasonu orda olurum
kendinize ve canım yiğenlerime eyii bakın haaaa
hepinizi öpüyorum canlarr :1closedeyespuyorumnanaktan
nann sesiniz çıksın biraz altta durup bakmayın zaten benim kocişte gelmiş aşağıdan bakıyor dur bi el sallayımhihoyyyt
nan millet cuma ya mı gitti ne cerin le kartanesi cumaya gıttı galıba sırnaşık şey
canım karşında ki bir çocuk olunca durum daha zor haklısın kafanın karışması da canının sıkılması da normal ama dediğin gibi şu an her türlü stressten uzak durmalısın bebek gelsin bak görürsün kardeş olduğu zaman ilgi biraz bölüncek ya diğer çocukta bazı değişikliklere ayak uydurmaya başlayacak allah yardımcın olsun tatlım zor bi durumbenım eşimin ikinci evliliği .ilk evlılığinden bir çocuğu var oda bizimle beraber yasıyor.aslında tam olarak da anlatacak birşyde yok tabı.çünki işin başını şu an içinde bulunulan durumu falanda bilmediğiniz için anlamanız çok zor.bnimde anlatabilmem imkansız zaten.sabah bıraz gerildik çocuğun durumu yüzünden annesine tutum ve davranışı yüzünden haftada bir gün annesine de gidiyor çünki.hem hamiledlik psikolojisi hem bunlar bazen o kadar ağır geliyor ki anlatamam.çocuğun annesine zaafı var.birşey sözkonusu olduğunda bizim ne düşündüğümüzü bile bile onun dediği yere detirmeye çalışıyor bizi ısrarla ama çaktırmadan.biz annesi ile görüşmüyoruz..ve ben önceden kabul atmeyeceğim şeyleri sırf o şirret insanla telefonda dahi olsa sürtüşmek eşimin sorun yaşamasını istemediğim için kabul ediyorum.çünki şu an her türlü stresden uzak durmam lazım özel bir rahatsızlığım var anında hastalanıyorum ve iki gün çok şiddetli sürüyor.hiç bir şey yiyip içemiyorum.elimde değil.ve artık düşünmem gereken bir bebeğim var o yüzden de kendimi bu tarz ortamlardan uzak tutmak istiyorum.ama çok bunalıyorum bazen.offf yaaaa ne bilim ne anlatımmm işte bu çok yüzeysel oldu.olsun yinede birileriyle paylaşma ihtiyacım var..........
:roflol::roflol::roflol: heee gittim hatta ben kıldırdım delüüüüüüüüüü
kızlarr ağrı dolgunluk hissi sancı normalmış
nan sağlık ocağından bi karı aradı beni salı günü bastı fırçayı eve geliolar mış da bizi bulamıyolarmışda kayıt olmam lazımmış da ben gelemem dedim izin alamıyorum eşimi yollasam olurmu ? cevap ; niye eşiniz hamile mi ?
gitcem artık ilk fırsatta
slm kızlaaar yine beeen
kızımla atladık arabamıza dooğru sağlık ocaana
girer girmez hemşire koluma aşıyı sapladı yaa :ecrin_bebek:
ilk tetanoz aşımı vuruldum bi dahaki bi ay sonraa
sonra daa babamıza doğum günü hediyesi almak için ankamalle gittik ama bebiş mağazalarından çıkamadık -tatlicadiarzu-
tanesi 6 ila 9 lira arasında değişmek üzere kızıma çıtçıtlı badiler bi kaç don bi de sweat falan aldım
o kaa güzel yazlık kız kıyaftleri var kii bayıldım bayıldııım amaa almadım tabi onlar artık seneye doğru alırız şimdiden paramızı onlara harcamayalım dimi amaa ya da indirime girince alabiliriz
nan itek yaa ben aldım ama kaç aylıklardan almak lazım 3-6 ay felan aldım arada 3 aylık olanlardan da var çok küçük almadım sığmaz sonra diye
canım zaten eşim dedi sabah senin tutum ve davranışın değişti diye sorunda burada zaten.çok alındım ya.bende anlattım bu bu bu sebepten çocuğun yaptığının bizim özelimize saygısızlık olduğunu bunun doğru olmadığını.ve o yüzden de bana ne yansıtırsa benimde artık içimden öyle davranmak geldiğini söyledim.saygı gördüğüm kadar göstermek isterim dedim.o ,saygıyı ille yüzüne karşı yapılan davranış olarak algılıyor.saygı yanlız o değil bence bize danışmadan öbür tarafla aldığı bir karar da(ve bu bizim planlarımızı etkileyecek bi kararsa) bence buda saygısızlık.oda bana sanırım sen artık çocuğu istemiyorsun gibi saçma sapan bir yanıt aldım.çıldırmamak hiçden değil yani.
canım zaten eşim dedi sabah senin tutum ve davranışın değişti diye sorunda burada zaten.çok alındım ya.bende anlattım bu bu bu sebepten çocuğun yaptığının bizim özelimize saygısızlık olduğunu bunun doğru olmadığını.ve o yüzden de bana ne yansıtırsa benimde artık içimden öyle davranmak geldiğini söyledim.saygı gördüğüm kadar göstermek isterim dedim.o ,saygıyı ille yüzüne karşı yapılan davranış olarak algılıyor.saygı yanlız o değil bence bize danışmadan öbür tarafla aldığı bir karar da(ve bu bizim planlarımızı etkileyecek bi kararsa) bence buda saygısızlık.oda bana sanırım sen artık çocuğu istemiyorsun gibi saçma sapan bir yanıt aldım.çıldırmamak hiçden değil yani.
sizi gidi siziiiii :jeyyar:Allah iyiliğini versin hemi kıss bebeğin kalp atışlarını dinleticekler aşı olayı var kilo alımı tansiyon doğuma kadar deil doğumdan sonrada onlarlayız bbeişin bakımı aşısı falan
kartanesi ayıptır söylemesi biizm salonun koltukları baya geniş tammaı tv izlediğimiz zaman karı koca birlikta uzanırız dün akşam kurtları izlerkene romantikliği sen düşünnkaydirigubbakcemile2 birden çocuk hareketlendi baya eşime dedim hani dedi kaçırdı ı yine başlayınca elimi tutuum ben dışardan hissedince elini hemen üstüne koydum gözleri parladı hissettim dedi vallaa
ha neyse ben dolduruyom kalsiyum depolarını sütlee kaydirigubbakcemile2kartanem ne biliyim kitapta öyle yazıyodu herkeste aynı şey olucak diye bişey yok üzülme... ama bak şu da var şimdi bebiş sendeki depoları kullanıp besleniyo ya bi zaman sonra eğer senin depolar boşalır da yerine bişey konmazsa sende sağlık sorunları başlarmış...dr diyoki bebek hiç bi zaman kalsiyumsuz kalmaz merak etmeyin anneden alır bi şekilde...ama sen eğer kalsiyum depolarını dolduramazsan dişlerde saçlarda vs sorun yaşamaya başlıyomuşsun...
gıı yaptılar bugün benim tetanoz aşımı benneyaptımkitabii senin kocan mı hamiş ne diye onu yolluyon
ayy bende gitmedim daha sağlık ocağına yaa
bende bigün erken kaçayımda gidip kayıt olayım
kızlar 5. mi 6. ayda aşı olcakmışız haa tetanoz için
beni de çağırmadılar yüzsüzlük yapıp kendim gittim :dance:slm kızlar tekrar yav bu saglık ocagına kayıt yapmadan nasıl seni çagırıyorlar bizizde arayan olmadı bende uni gibi acitasyon yapayım ühü ühü bizim yavrumuzu eziyolar şimdiden..
ben de başağım bikerem :dilcikar:benim oğluş başak ama şimdiden acayip sinirli her istediğini yaptırmaya çalışıyor anam bu kime çekmiş babasına hiç çekmemiş:1closedeyes:
yok nan gitmek zorundaymışız aile hekimliği kanunu mu ne çıkmış karı azarliy dedimya fırçaladı falla nie evde durmuyomuşum die çalışıyom dedim izin al gel kayıt ol didi ben de gelemem eşim gelse olur mu dedim işte bombayı patlattı eşin mi hamile sen mi dio bana :dilcikar: yellozzz
nannn ilk 1-2 ay ne giydircen çoçuğa hıımmm incir yaprağına sarmıycaan heralde dimi ?slm kızlaaar yine beeen
kızımla atladık arabamıza dooğru sağlık ocaana
girer girmez hemşire koluma aşıyı sapladı yaa :ecrin_bebek:
ilk tetanoz aşımı vuruldum bi dahaki bi ay sonraa
sonra daa babamıza doğum günü hediyesi almak için ankamalle gittik ama bebiş mağazalarından çıkamadık -tatlicadiarzu-
tanesi 6 ila 9 lira arasında değişmek üzere kızıma çıtçıtlı badiler bi kaç don bi de sweat falan aldım
o kaa güzel yazlık kız kıyaftleri var kii bayıldım bayıldııım amaa almadım tabi onlar artık seneye doğru alırız şimdiden paramızı onlara harcamayalım dimi amaa ya da indirime girince alabiliriz
nan itek yaa ben aldım ama kaç aylıklardan almak lazım 3-6 ay felan aldım arada 3 aylık olanlardan da var çok küçük almadım sığmaz sonra diye
benim pek umudum yok insallah sen ögrenirsin..
benim uyuz doktor söylemiyo cünkü
belki türkiyeye gidiyorum bebege alisveris yapicam söyleyin dersem ikna edebilirim ama cok minik bir ihtimal...yine daha erken deyip gecistiricek
kizlarrrr benim hepinize bir sorum var Yalova da yasayan tandiklariniz varmi..yada icinizde yalovada olan????bana orda iyi bir jinekolog lazim bebegin söyle önüne ardina sagina soluna heryerine bi baktirayim türkiyede istiyorum
hem burda cinsiyet ögrenemezsem orda kesin gidicem doktora:jeyyar:
nan ben de kayıt neyin olmadım kendileri bulmuş nan hastaneler paylaşıyomuş bilgilerimizi ya istenmeyen bi gebelik neyin olsa düşünsenize evlilik dışı felan olmuş olsa anaaammm rezüllükkk:tomato:
uni kız galiba öyle derdimize yanalım gıı ayy tıkandım haa dedigin şeye inatçı oluyorlarmış erkek çocugunun inatı kötü olur derler benim kızm olcek acaba biraz ucundan yırtarımmı dersin... nehiriver gözün aydın sonunda gördün hee cinsiyeti...
islerim beni beklio sayfayi acik birakicam arada gelir okurum artik
off nekadar iyi olsada kaynanadan görümceden yardim gelmio iste biliolar islerim var hazirlik yapiyorum hicbirinden tik yok gelelim yardim edelim diye
anacigim olsa simdi bana biseycik birakmazdisenağlama
gecengün kocama kücük halilari yikattim bugünde camlari sildiririm artik..tavandan yere kadar koca koca camlar ben nasil sileyim..her sene onlarin izin zamani ben kosar bütün isleirne yardim ederdim, halilarini yikardim ..son oldu bidaha elimi bile sürmem onlarin isine
anasindan bacisindan yardim alamiyorum ama allahtan evladi insafli:1closedeyes:
benim oğluş başak ama şimdiden acayip sinirli her istediğini yaptırmaya çalışıyor anam bu kime çekmiş babasına hiç çekmemiş:1closedeyes:
aaaa mecbur muymuşşşş bende gitmedimmmm içeri tıkmasunlaaa gıı :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?