cnm dr. ne derse onu yap o zaman benim bi arkadaşım gittiğinde bebeğin sağ yumurtalığında kist olduğu tespit edildi ve ilaç tedavisi ile kist yok edildi ne garip dimidr um hiç bi sorun yok :1no2: dedi
boşuna para dedıı.
300 lira da az para degıl ki
evet belki bazı yerlerde gözüne gelmemesi gerekıyor
ama eger dr gerek yok ssk da yapıyor dıyorsa vardır bı bıldıgı dıyorum
ama kafamda karısıyorrr:uhm:
melek güsel isim tuana da olabilir elvin de güsel isimm ayyy ne güsel isimler var kızlara yaa opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız bakem
ayyy cerencim geçmiş olsun bacım allah seni ailene meleğinide sana bağışalamış canım dikkat et ortalık delilerle dolu
kız cerin kızının ismi melek olsun melekler gibi bir kız benim kızım olsaydı adını melek koyacaktım
günaydın cnm iyi valla sen nasılsın?allah şükür uğraşmadan oğlanıda buldun keyfin yerinde kaydirigubbakcemile3 ne karar verdin kimden alcan randevuyu?
cnm dr. ne derse onu yap o zaman benim bi arkadaşım gittiğinde bebeğin sağ yumurtalığında kist olduğu tespit edildi ve ilaç tedavisi ile kist yok edildi ne garip dimi
melek güsel isim tuana da olabilir elvin de güsel isimm ayyy ne güsel isimler var kızlara yaa opuyorumnanaktan
ayy ben dün gece çok kötü oldum midemi üşüttüm herhalde benim evin halılarını yıkamaya vermiştim yazlıkları serecektim 1,2 gün öyle halısız yerlere bastım havada sıcak terlik giysem patlıyom benim karnım gaz doldu midem bulandı yemekten sonra bir kustum bir kustumki evlere şenlik hemen yattım yerlere basmanın acısını dün gece fena biçimde ödedim şimdi iyiyim çok şükür
valla kuşum herhalde profesöre gidecem anam duymasın fiyatı keser beni okadar para verilirmi istemez gitmemi gitmeyede korkuyom bişey çıkacak diye
kızlar dün kayın peder erkek olacağını duyunca 250 milyon harçlık verdi bana dedim bu ne ya işte samsuna gideceksin yaa harçlık daha sonrada veririm dedi sakla bende sakladım devamını bekliyozvereliniortak
kızlar günaydınnn
sabah sabah aklıma bişey takıldı
dr um benı perinatloji ye gönderiyor.
bu perinatoloji organlarla ılgılı ayrıntılı ultrason gibi bişey
sizi dr unuz perinatolojiye gönderdimi.
özellikle ıkız bebek bekleyen annelerın mutlak gıtmesı gerekıyormus.
dr um bebeklerınde herhangı bı sorun yok
sadece teyıd amaclı istıyorum bu raporu dedı.
hatta ozele gıtmene gerek yok boşuna 300 lira verme dedı
yenımahalle kadın doğumda bu ultrasonu yaptırabılırsın dedı.
bide bana isim verdı perinatoloji bölümğnde bi arkadasının adını verdı
sabahta bızım sırket dr una gıttım.
nası gidiyor dıye muhabbet ederken
bu perinatloloji işinden bahsettım
yenımahalleye gıdıcem dedım
bana bı kızdıı
madem teyıd alacaksın uzmanına gıt.
senın 300 liran yokmu da senı ssk ya yolluyor dedı
nişantasında bı prof. varmıs rıza bey
ona gıt uzmanından teyıd al dedı.
şimdi kafam karıstı napsamm acaba
sizler bu perinatolojiye gıttınız mı
bana bılgı verırsenız sevınırım
dr um hiç bi sorun yok :1no2: dedi
boşuna para dedıı.
günaydın kızlar nasılsınız bakem
ayyy cerencim geçmiş olsun bacım allah seni ailene meleğinide sana bağışalamış canım dikkat et ortalık delilerle dolu
kız cerin kızının ismi melek olsun melekler gibi bir kız benim kızım olsaydı adını melek koyacaktım
amann benden istemesinlerde :umursamaz::roflol: oğluşun sayesinde kaptın yani parayı kaydirigubbakcemile3 benim kayınpederin 3 oğlu var kızı yok acaba ondanmı bana para mara vermedi kaydirigubbakcemile3heralde kız olsa verirdi.ne dersin cnmcım
kızlar günaydın malum yoğunluktan geçmişe bakamıcam ama sabah sabah sinirlerim zıpladı berbat durumdayım halk otobüsünün altında kalıyodum gerizekalı şöför elinde telefon önüne bakmıyo ramak kaldı ya o kadar kötü oldumki sokak ortasında oturdum ağladım çok korktumm mafoldumben
dr um hiç bi sorun yok :1no2: dedi
boşuna para dedıı.
:mymeka:ayy ben dün gece çok kötü oldum midemi üşüttüm herhalde benim evin halılarını yıkamaya vermiştim yazlıkları serecektim 1,2 gün öyle halısız yerlere bastım havada sıcak terlik giysem patlıyom benim karnım gaz doldu midem bulandı yemekten sonra bir kustum bir kustumki evlere şenlik hemen yattım yerlere basmanın acısını dün gece fena biçimde ödedim şimdi iyiyim çok şükür
valla kuşum herhalde profesöre gidecem anam duymasın fiyatı keser beni okadar para verilirmi istemez gitmemi gitmeyede korkuyom bişey çıkacak diye
kızlar dün kayın peder erkek olacağını duyunca 250 milyon harçlık verdi bana dedim bu ne ya işte samsuna gideceksin yaa harçlık daha sonrada veririm dedi sakla bende sakladım devamını bekliyozvereliniortak
daha erken değilmi kuzum ayrıntılı için 20. haftada gidiyo herkes
ssk da bulunan dr iyidir belki o dra güvendiği için demiştir
ee o zaman ssk ya git
amann benden istemesinlerde :umursamaz:
kızlar günaydınnn
sabah sabah aklıma bişey takıldı
dr um benı perinatloji ye gönderiyor.
bu perinatoloji organlarla ılgılı ayrıntılı ultrason gibi bişey
sizi dr unuz perinatolojiye gönderdimi.
özellikle ıkız bebek bekleyen annelerın mutlak gıtmesı gerekıyormus.
dr um bebeklerınde herhangı bı sorun yok
sadece teyıd amaclı istıyorum bu raporu dedı.
hatta ozele gıtmene gerek yok boşuna 300 lira verme dedı
yenımahalle kadın doğumda bu ultrasonu yaptırabılırsın dedı.
bide bana isim verdı perinatoloji bölümğnde bi arkadasının adını verdı
sabahta bızım sırket dr una gıttım.
nası gidiyor dıye muhabbet ederken
bu perinatloloji işinden bahsettım
yenımahalleye gıdıcem dedım
bana bı kızdıı
madem teyıd alacaksın uzmanına gıt.
senın 300 liran yokmu da senı ssk ya yolluyor dedı
nişantasında bı prof. varmıs rıza bey
ona gıt uzmanından teyıd al dedı.
şimdi kafam karıstı napsamm acaba
sizler bu perinatolojiye gıttınız mı
bana bılgı verırsenız sevınırım
güzelim bide ikiz gebeliklerde daha fazla alıyolar bence sıra bulabiliyosan ssk ya git
günaydın güzel anneler nasılsınız bugun gene kaynatıyonuz maşallah allahçenenize ve parmaklarınıza zeval vermesin laelaelaelaelae
evet canım hakettim ben bunu nedesen haklısın işte sıcaktan bayılacaktım düngeçmiş olsun cnm bile bile lades yapmışsın ama sende.En çok kendini koruman gereken zamanda basılırmı öle yerlere annen bunuda duymasın kaydirigubbakcemile3
dur bakalım hemen en kötüsünü düşünme bişey çıkmaz.benim annemde öle cnm kıyamam zamanında çok maddi zorluk çektiği için şimdi ben hiç para harcamayım istiyo :roflol:
heeee oğlanlardan doymuş adam daha haz etmiyo erkeklerden:roflol: oğluşun sayesinde kaptın yani parayı kaydirigubbakcemile3 benim kayınpederin 3 oğlu var kızı yok acaba ondanmı bana para mara vermedi kaydirigubbakcemile3heralde kız olsa verirdi.ne dersin cnmcım
hımmm özge heee çok güzel ozaman kızlar düşünsün bacımhayatımın çıtırtısı melek benimde aklımdan geçmio deeel ama babişkosu taktı kızımın adı özge olcek deyo yani adı belli yiwrımmmmmmmmm ÖZGE opuyorumnanaktan
günaydin kizlar
Çok üzgünüm çoook gecmis olsun tatlim
caksaydin otobüsün canima bi yumruk canim...ne dikkatsizler bu söförler yaa....
bizde zaten herseye aglar olduk böyle bir durumda ben olsam sikayet bile ederdim
canim ayni testi iki farkli doktor yapio ssk karsiliyosa niye özele yolluyo ki.....seni takip eden doktorun nereyi tav´siye ettiyse oraya git bence....
:mymeka:
bilmioyumusunki ayaklar ciplak yere basilmaz herseyden nem kapioz zati..üsüttün bagisaklari bebegide rahatsiz ettin
hihoyyytohh harclik cepte at köseye canim sakla samani misali elbet vardir bir yeri o paraninda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?