Evde anakucağı oto koltuğuda benzeri oldukça kullanışlı bebişleri yatıyorsunuz karşısınıza koyuyorsunuz hem onla konuşuyorsunuz hem ortalık topluyorsunuz ne bileyim ne işiniz varsa yapıyorsunuz o arada hem sizden ayrılmıyor hemde oldukça güvenli gözünüzün önünde kalıyor..
Kangurularıda kızlar dediğim gibi kaldırma gücünüze bağlı kilo aldıkça araba devreye giriyor:)
Evde anakucağı oto koltuğuda benzeri oldukça kullanışlı bebişleri yatıyorsunuz karşısınıza koyuyorsunuz hem onla konuşuyorsunuz hem ortalık topluyorsunuz ne bileyim ne işiniz varsa yapıyorsunuz o arada hem sizden ayrılmıyor hemde oldukça güvenli gözünüzün önünde kalıyor..
Kangurularıda kızlar dediğim gibi kaldırma gücünüze bağlı kilo aldıkça araba devreye giriyor:)
nasil oluyo sekerim biliomusunkız bu alamancıların uşacukları büyüdüklerinde kocaman bişey oluyor madem böyle hor davranoyrlar nasıl oluyor yaa
bizim canımız çıkıyor bişey olmasın diye
kız brad pittinki nasıl bişeyyy merak ettim deyin hele
kızlarrrrrrrrrrrrrrr şu bebeğe bakın yavvv
nasil oluyo sekerim biliomusun
hazir mamalari tikiyolar bebeklere her hastalikta doktora kosturmuyolar bizim gibi hava soguk disari cikarmiyayim yapmiolar..ama öyle cokta azman tipli degiller yani daha cok patatesi andiriyo tiplerikaydirigubbakcemile3
tecrübeli anne bide buna not ver bakem
izinden dönünce bunu alicaz siparis ettik
yer icin olanlari da var
hazir mamalari tikiyolar bebeklere her hastalikta doktora kosturmuyolar bizim gibi hava soguk disari cikarmiyayim yapmiolar..ama öyle cokta azman tipli degiller yani daha cok patatesi andiriyo tiplerikaydirigubbakcemile3
yer icin olanlari da var
yer icin olanlari da var
E-Bebek | Ana Kucağı-Oto Koltuğu | 0-13 kg | Disney | Disney Bungee Anakucağı
BENİM DEDİGİM BU TÜPLER GERÇİ BENDE Kİ DÜZ KLASİK OYUNCAGI FALAN YOK AMA BİZ ALT KISMI İNCE OLDUGU İÇİN MİNDERE BENZER BİRŞEY KOYMUŞTUK İKİZLERDE. OYUN HALISINIDA KOYDUK ONUNDA ÜSTÜNDE OYUNCAKLAR VARDI.. AYNI RESİMDEKİ GİBİ OLMUŞTU..
çok güzeller ama bunlar kaç para acep ?
yer icin olanlari da var
ne eklemişim ben öyle:))) du bidaha koyayım çok şirin bişeydi bakalım doğru kopyalama olcak mıyahu bulamadım ama bulursam koycam... geçen gün resmini koymuştu kızlar buraya...... bi kumaş parçası işte ucunda da tokası var... öle bişey
bebek nerde :1shok::uhm:
...
seninkide güzel eltimninki buna benzerdi bebek onun icicnde büyüdü diyebilirim halada kullaniyo yasina geldi icinde yatioE-Bebek | Ana Kucağı-Oto Koltuğu | 0-13 kg | Disney | Disney Bungee Anakucağı
BENİM DEDİGİM BU TÜPLER GERÇİ BENDE Kİ DÜZ KLASİK OYUNCAGI FALAN YOK AMA BİZ ALT KISMI İNCE OLDUGU İÇİN MİNDERE BENZER BİRŞEY KOYMUŞTUK İKİZLERDE. OYUN HALISINIDA KOYDUK ONUNDA ÜSTÜNDE OYUNCAKLAR VARDI.. AYNI RESİMDEKİ GİBİ OLMUŞTU..
canim üstteki 200€ civari alttaki resimdekini 70-80 € ya bulabiliosunayy ben bunlara bayıldım yaaa. kaç para acaba?
2 arkadasim üsttekini kullaniyo cok rahat diyo ama iste bebek icinde kipirdanmaya baslayinca bende onu düsünüyorum düser allah korusun 10 aya kadar kullaniliomus bunlar..cokta pahali ama heves iste ilk bebekNazLı .!.:kaydirigub bakcemile3opuyorum nanaktan
Koy tecrübeyi kenarı ben bunları görüntü üzerine alırımİkinci resmin benzerleri ürünler kullandım bahsettiğim böyle birşeydi zaten ama üsttekini kullanmadım sadece salıncak almıştı abimler ona bindiriyorduk okadar canım denemek gerek..
Yeni çıakn bir sürü ürünü bende sizlerle deniycem birtanesi Sadece eskisinden süslü püslüler kullanımda bir değişik göremiyorum
gözün aydın canımmerhaba arkadaşlar uzun zamandır uğrayamıyordum işlerin yoğunluğundan
erkekler çoğunlukta okuduğum kadarıyla ama ben kızlara katkıda bulunacağım
benim de kızım olacakmış:)
daha ağır bişey sölemek istemedim napimmnann dağdakilere kurban olsun bunlar
nerde iyi nan ankara :mymeka:
ankaranın sıcağı da beter oluyo hee
yaa adanayla ankara kıyaslanırmı sıcak konusundaooooooo Adana' nın sıcağıyla buraları bir mi tutuyon kartanesiii......lmaz:
adeta adamı boğuyor o sıcaklar... üfffff rahatlıklan saat başı duş alabilirsin yani.. o derece a.s
selam kızlar...
nasılsınız bakalım?
ben ishal oldum ya ikinci gün bugün ağrımda var ne yapsam acaba doktora gitsem mi? bebeğe bi etkisi olur mu? CADIARZU
canım geçmiş olsun dr hiç gitmediysen danış drna tabiikızlar listeyi kim düzenliyo acaba?
benim de oğlum olacak ekleyebilir misiniz?
tabii oralarda aynı adanaylaben ankaraya ağustos ayında gidince bile yorgan örtüyorum kaydirigubbakcemile3 ama burda biz 1 aydır kapılar acık yatıyoruz.ankarayla kıyaslanmaz buraların sıcağı yaa.
canım hadi güsel haberleri bekliyoz dualarımız seninlecanım hoşbulduk bende sizleri özledim ama sürekli yatakta olduğum için pek giremiyorum
amniyosentez yaptırdık canım allahın izni ile inşallah güzel sonuçlar alacağız dualarınızı eksik etmeyin canım ihtiyacım var cunku ara ara sizlere bakarım ama cevap yazamassam kızmayın olurmu yatakta ancak bu kadar oluyo işte tatlım
allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
tabii çalışırkene zor olii emme bende bundan sonra 15 güne bir yardımcı alacamcanım çalışırken bunları yapmak 2 katı zor.ben mesela planlı yaparım işimi.akşamdan toplarım her yeri,çamaşır,bul mak.akşamdan çalıştırırım.yemekte yapılcak yemeğe bağlı z.yağlı ise sabahtan,değilse akşam üzeri.bu işleri kendim yapıyorum.Ayda birde büyük temizlik için yardımcı alıyorum.Tabi son aylarda sıklaşır heralde.Sizlerin işleri çok daha zor.Ben çalışırken çok zorlanıyordum.
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim hepnizin fikirlerini iyixe gözden gecirecem .. cünkü satıcı malını satma derdinde hepsi malı için süper diyor ama kullan bana göre daha faydalı bilgi veriyor. sonuç da bir kere yaptıracağım şeyler sonra vah tüh demek istemiyorum..........
Allahım olmayan herkeze nasip etsin evimiz bir bitsin hepiniziz caya bekliyecem .... :lepi:
resimleri de eklerim ozamna kesin yorumları yaparsınız.
yer icin olanlari da var
ZEREN06 onlar ne bacım yamayı yırt sırtına koynuna tak ohh valla. kız bebek yamulur onun içinde
evet sekerim sallaniyo istersen normal salincak gibi öne arkaya istersen saga sola sallaniyo..müsik bilem calio annesi:sm_coolben birincisini çok beğendiiim.çok güzel bişeymiş.. salıncak gibi sallanıyomu oo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?