2009 Kasm Anneleri

teşekkürler canım

cnm eğer 3lü testte sorun çıkarsa amniyosentez yapılır dedi bana dr.tek başına 2li yada tek başına 3lü test %60 güvenilirmiş ama ikiside yapılırsa güvenilirliği amniyosentez kadar doğru oluyomuş.benim 2li risk gayet düşük çıktı süper dedi dr ama yinede 3lüyü yaptık.

bende hoşuma giden kız isimlerini söliyim barii...
elvin:Cennet çiceği, Gökkuşağının her bir tayfına verilen isim, Sıcak(arapça)
açelya (biraz şarkıcı ismi gibi ama)
elif (favori ismim ama görümcemin adı:1no2:)
naz
şevval
zeynep

canım doktoruna güveniyorsan onun dediğinden çıkma. sakın üzülme Allahım sana yardımcın olsun. içini ferah tut.

hah ben onu geçen gördümdü onun da anlamı aslında öle diilmişş
bilmiyom garii kim doğru kim yanlıış
neymiş gıı de helee
kartanem kuzenimin kızının adı tuana kendisi kuran kursu hocası eminim kötü bir manası yoktur çok dikkat eder o
benim oğluma da Arda Aziz diycez inşallah

2 li testti isteğim üzere yaptırmadık...fakat 3lü testte cok kararsızım yanı dr .dınlemelımıyım dr.gerek yok dıyor..bende panık atak var kafama takıp duruyorum aılem yaptırma dıyor..onceden 3 testmı varmıs dıyorlar fakat ben onlar gıbı dusunmuyorum...cok kafamı karıstırdılar dr. yapalım deseydı belkı hemen yaptırırdım..ama dr.da gerek duymuyor...:çok üzgünüm:

arkadaşım kafanı karıştırmak istemem ama ben bi çok arkadaştan farklı düşünüyorum biraz. bence hiçbişey yaptırma. öğreneceğin risk oranıyla bişey elde etmiyosun tedavi yok bişey yok. boşu boşuna riske atma derim ben. bunların para tuzağı olduğunu düşünüyorum. ben 2li test bile yaptırdığıma pişman oldum gereksiz bişey. o yüzden 3lü test bile istemedim. fikrim bu karar senin tabi. hayırlısı olsun.

canım dr gerek yok diyosa yaptırma
eğer risk biraz fazla çıksa kfa karıştırıyor
bak nazlımda yaptırdı amniosentez ve riskin yüksek olmasına rağmen
bebişin sağlıklı olduğunu öğrendiler karakızda yaptırdı pazartesi
Allah'ın izniyle karakızımın da bebişinin sağlıklı haberini alacağız
dr yapmayalım diyosa yaptırma bence kafan karışmasın

canım doktoruna güveniyorsan onun dediğinden çıkma. sakın üzülme Allahım sana yardımcın olsun. içini ferah tut.

allah razı olsun canım dr. cok guvenıyorum....aıle doktorumuz zaten...teyzemın dogumunu da o gerceklestırdı...ıste 3lü test gerek duymadı...benım kafam karısık keske demek ıstemıyorum allah korususn..:çok üzgünüm:

allah razı olsun kızlar cok rahatladım 3 gundur kafayı yıyordum dr. gerek yok dıyorsa bılıyordur bırseyler...oda riske atmak istemez sanırım...

kızlar
Premaxx Bebek Taşıyıcısı diye değişk bi taşıyıcı var...isteyenlere bu da bir seçenek olabilir...
resim ekleyemedim.. google dan aratınca çıkıyor.. bi bakın bakalım ne diyceksiniz

canim bunu eline alip inceledin mi hic
kumasin icinde bebegin omurgasini destekleyen teller yada kalin plastik varmi?
eger yoksa doktorlar yasakliyo bunlari

bizde gecen gün baktik biyerde ama doktor zaten 3 aydan önce hepsinin yasak oldugunu 3 aydan sonra sadece destekli olanlarin kullanilmasi gerektigini söyledi
aksi taktirde omur ilik zazar görüyomus

yarın 17 hafta bitmiş olcek ama ben de hala hareketlenme yok
dün kardeşimle konuştum o da 6 aylık oldu ben kemiklerini bilem elle hissediyom dedi
şaşırdım.ay ben korkarım yaw

nasıl yani :1shok: ben de çok korkarım beeeee kafamçokkarıştı

karakız hoşgeldin.. tekrar geçmiş olsun... güzel sonuçlarını bekliyoruz hepbirlikte..a.s

bak ben bunu hiç düşünmemiştim ama önemli bi konu.... dikkate alıcam...

canım dr una güvenmelisin bence..ayrıca stres yapıp kendini ve bebişi yıpratma. yani ben olsam dr umu dinlerdim....

iki isim olursa da uyumlu olmalı kii ikisi sölensin
benim iki ismim var iki de soyad şirket mailini gören mail atmaktan vazgeçiyodu :roflol:
neyse kısalttırdım sooraa kaydirigubbakcemile3

çok ilginç isim ve soyisim eşleşmeleri okumuştum ben de .. eğlenceli oluyo valla.... bu arada kartanesi sana az önce yazdığımı okumadın mı? bak aşağıda yazdım yine

canim, deniz unisex bir isim ama ilk duyunca insanin aklina once kiz geliyo.

kaan ismini çok severim hatta ben bile koymak istedim bir ara da
bazıları kağan diye de karıştırır diye vazgeçtim
bide çok yakınımızın oğlu kaan ondan

biz ortada yumusak g olmadigini surekli vurgulamak zorunda kaliyoruz. hangisiyle yazdigin tercih meselesi.

kerem ismi de hoşuma gidiyo kıslar
anlamı ne bakam kuranda da geçiyor olması lazım ama emin değilim

bak bu ismi oglumda bende dusunmustum. hatta simdi bile dusunebilirim.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…