bugünlerde karakızı gören var mı bilmiyorumkismile
az önce onla konuşuyodum kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3hele kayınvalidem gelmeden önce uzun zamandır yapmadığım işleri yapıyorum onun için gelmesini istemiyorum dermişim:roflol::roflol:bende annem gelmeden yaptim bircok seyki ayni seyi dusunmesin diye.kaydirigubbakcemile3
kiz salak ben, yatak odasindaki gicirdayan parkeye her seferinde basiyorum nedense.
nasil beceriyorum bilmiyorum ama oluyo iste.klava:
valla biz gece sicmiyoz. hatta 2-3 gunde bir siciyoz ama sicsa naparim bilmem. sabaha yakin sicsa bakmam ama daha erken sicsa bakarim herhalde. tabi yine o anda karar verirdim kesin.kaydirigubbakcemile3
sabah ensarda kustu yaaa az az verdim halbuki 2 gündür boşa gidiyiiii ilaçlar:sinifsinif:iç iç bencede canıma.sa.s
hepsini birdenmi veriyosun canım ağzına
bende buseye içiremezdim deli ederdi beni enjektörle çok az az veridim yutmasını beklidim bide acıysa hiç içmiyolar buse kusardı onu:1no2:
ne bilim ya.
icilir herhalde. burnumun tikali olmasi beni deli ediyo.
ahhahaa, uyandi benimki.akannehir
geldim ve çıkayom arkadaş aradı dışarı çıkalım dedi kızlar bende grip oldum burnum akıyo hapşırıyom portakal greyfut elma havuç sıktım iki bardak içtim ıhlamur içtim inşalah kıza geçmez ya
kaydirigubbakcemile3hele kayınvalidem gelmeden önce uzun zamandır yapmadığım işleri yapıyorum onun için gelmesini istemiyorum dermişim:roflol::roflol:
ben gece hiç değiştirmiyorum altınıbilmiyorumkismile
sabah ensarda kustu yaaa az az verdim halbuki 2 gündür boşa gidiyiiii ilaçlar:sinifsinif:
bizim doktor ilacı enjektörle taa bebenin boğanı döküyodu bi dene istersen
ama acıysa onuda kusar:1no2:
selam kızlarrrrrnerdesin kızım senalsanaalsanasmile
ısırgan içiyom 1 haftadır iyi geldi valla
sen ne durumdasın bekim
ısırgan ne kadar içiyodun ben abartıyom galba
günde 4-5 bardak içiyombilmiyorumkismile
selam kızlarrrrr
cnm ısırganı neden içiyosun ben rezene ve ısırganı karıştırıp süt olsun deyü sabah akşam birer bardak içiyorum da...
ben ilacı sütümle karıştırıp veriyorum o zaman içiyor bizimki yoksa yüzünü ekşitiyor içmiyor ben de bu çözümü buldum
ya hatınlar ben roxy kullanıyorum deterjan olarak ondan önce de dalin kullandım ama oğlanın kakası üstüne çıkınca kıyafetlerinde sarılık kalıyor nasıl geçecek bu fikri olan var mı saolsun bizimki de bazen günde 3-4 kez kaka yapıyor bi de birden yapıyor taşırıyor
selam kızlarrrrr
cnm ısırganı neden içiyosun ben rezene ve ısırganı karıştırıp süt olsun deyü sabah akşam birer bardak içiyorum da...
ben ilacı sütümle karıştırıp veriyorum o zaman içiyor bizimki yoksa yüzünü ekşitiyor içmiyor ben de bu çözümü buldum
ya hatınlar ben roxy kullanıyorum deterjan olarak ondan önce de dalin kullandım ama oğlanın kakası üstüne çıkınca kıyafetlerinde sarılık kalıyor nasıl geçecek bu fikri olan var mı saolsun bizimki de bazen günde 3-4 kez kaka yapıyor bi de birden yapıyor taşırıyor
wannam geçmiş olsun inş. nazımıza geçmez
kızlar sütümü sağdım geldim 150 cc çıktı benim oğlanı 2 gündür deniyorum sabah 8 de emzirip bırakıyorum saat 5 te ben işten çıkana kadar 3 kere emiyo onlarda da 120 cc falan emiyo böyle giderse ek gıdaya başlamama gerek kalmıycak yaşasıııııııııııııın. sütüm ya yetmezse diye çok üzülüyodum ama artık üzülmeme gerek kalmadı
aaa buda güzel bi fikir sütle karıştırp vermek hiç aklıma gelmemeişti
iteeeeeeeeeekkkk onu denedinmiCADIARZU
geçmiş olsun canım ya..ne bilim ya.
icilir herhalde. burnumun tikali olmasi beni deli ediyo.
ahhahaa, uyandi benimki.akannehir
iç iç bencede canıma.sa.s
hepsini birdenmi veriyosun canım ağzına
bende buseye içiremezdim deli ederdi beni enjektörle çok az az veridim yutmasını beklidim bide acıysa hiç içmiyolar buse kusardı onu:1no2:
ay bizdede aynı...iki şurup içiyoz kaşığı görünce delleniyo..delikafaduldenhatta ağzında bekletip yutmuyo sonra çıkarıyo şimdiden kafası cinliğe işlii bunun ya yandık:roflol:yaaa kızlar ensara öksürük şurubunu içiremiyorum enjektörlede denedim ağzından fışkırttı nasıl vereceğim yaaa
ya bende çıkmak istiyorum yalnız hiç çıkarmıyorum cesaret edemiyom hala..pzts günü ilk kez yalnız doktora götürdüm oda evin önünden taksiye bindim tekrar taksiyle eve yani..hava güzel ama hastalığı atlatmadı hala gerçi,bir hafta sürermişbilmiyorumkismilehe ya ben avatarını görünce inanamadım naz olmas diye
sormaya da çekindim gızkaydirigubbakcemile3
maşallah o tontiş yanaklarını yerim bensempatiksalakcinni
ivetttttt ipeşim 15 dk daha uyursa 2 saat olcek bu bir ilk:lepi:inşallah son da omaseyvahedigeldismile
lmaz:rahata pek alıştın sende
allahtan bebeler varda bahanemiz oluykaydirigubbakcemile3
haketti zattın ipeşim hala uyuyo gezdirmek şart oldukaydirigubbakcemile3
off bıktık şu işlerden..bende iki makina yıkadım astım..dünde çarşaf-çamaşır,evi süpür..bugünde silicem evi..tabi o kaa çamaşır kuruyunca bisürü ütü çıkacakakannehirbişey yapıp tamamlayana dek diğer taraftanakannehirbenimde camasir atmam lazim ama yine bisey yapasim yok bugun.:sinifsinif:
geçmiş olsun canım ya..
off bıktık şu işlerden..bende iki makina yıkadım astım..dünde çarşaf-çamaşır,evi süpür..bugünde silicem evi..tabi o kaa çamaşır kuruyunca bisürü ütü çıkacakakannehirbişey yapıp tamamlayana dek diğer taraftanakannehir
ben omo baby kullanıyorum hiç leke kalmıyor hatta meyve lekeleri falan hep çıkıyor şekercik
hmm bi de onu denyeyim de bu paket bitsin önce kociş maaş alamadı bu ayki de sallantıdaymış masraf çıkarmak istemyorum şimdi napiim giysin öyle aslen temiz ya
hmm bi de onu denyeyim de bu paket bitsin önce kociş maaş alamadı bu ayki de sallantıdaymış masraf çıkarmak istemyorum şimdi napiim giysin öyle aslen temiz ya