2009 Kasm Anneleri

zeytünüm sagol gıı sana lafım yok zatenn vefalı arkadaşım benim..

canlız gıı yorum yazmışsın henüz okumadım şimdi geçiyorum oraya şimdiden sagol yorumların için..

kızlar sütümü sağdım geldim 150 cc çıktı benim oğlanı 2 gündür deniyorum sabah 8 de emzirip bırakıyorum saat 5 te ben işten çıkana kadar 3 kere emiyo onlarda da 120 cc falan emiyo böyle giderse ek gıdaya başlamama gerek kalmıycak yaşasıııııııııııııın. sütüm ya yetmezse diye çok üzülüyodum ama artık üzülmeme gerek kalmadı
şimdilik iyiymiş canım inşallah devam ederzemuszemus
geldim ve çıkayom arkadaş aradı dışarı çıkalım dedi kızlar bende grip oldum burnum akıyo hapşırıyom portakal greyfut elma havuç sıktım iki bardak içtim ıhlamur içtim inşalah kıza geçmez ya
geçmiş olsun canım..
selam kızlarrrrr
cnm ısırganı neden içiyosun ben rezene ve ısırganı karıştırıp süt olsun deyü sabah akşam birer bardak içiyorum da...

ben ilacı sütümle karıştırıp veriyorum o zaman içiyor bizimki yoksa yüzünü ekşitiyor içmiyor ben de bu çözümü buldum

ya hatınlar ben roxy kullanıyorum deterjan olarak ondan önce de dalin kullandım ama oğlanın kakası üstüne çıkınca kıyafetlerinde sarılık kalıyor nasıl geçecek bu fikri olan var mı saolsun bizimki de bazen günde 3-4 kez kaka yapıyor bi de birden yapıyor taşırıyor

canım ben dalin kullanıyorum..toz sabunda aldım ama denemedim daha..omo baby e tam güvenemedim,kimyasal içeriyodur bence yine..lekeyi çıkarması için kesin bişey vardır..bisüre daha kullanmıcam..ben kakaları mutlaka akıtıyorum elimde sonra atıyorum makineye yoksa sabun çıkarmaz..

kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siz bebelerinizin koynunda ben gariban burda çalışıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok kafiyeli oldu galüba sanursam

kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siz bebelerinizin koynunda ben gariban burda çalışıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

karakıııııııız bende seni merak edip sormuştum demiiin. naber tatlıım opuyorumnanaktan

gel öpem karakızımŞeniz
heee kıs kafiyeli oldu çalışmak sana yaramış:roflol::roflol:

karakıııııııız bende seni merak edip sormuştum demiiin. naber tatlıım opuyorumnanaktan

haberini aldım şekerimmmmm hemende uçuppppp geldim iyiyim kıs sen nasılsın bu hafta gıremedım hiç kk ya hepinizi o kadar cok özledimki opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kızlaar

bende kaç gündür giremiyorum nete anneme gitmştim nasıllarsınız bi aksilik oktur inşallah:delphin:

gene geldimkaydirigubbakcemile3
ay benim kız hala uyuyo kafamçokkarıştı
neden acaba
3 sat olcek nerdeyseakannehir
ay uyusa bi dert uymasa bi dert
dünkünü birleştirdi kanımcakaydirigubbakcemile3

haberini aldım şekerimmmmm hemende uçuppppp geldim iyiyim kıs sen nasılsın bu hafta gıremedım hiç kk ya hepinizi o kadar cok özledimki opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hee inanırım bu zayıflıklan uçabilirsin sen bacım a.s
iyidir benden nolsun çalışıyoz. bebem başkalarının koynunda boshayallersmile

gene geldimkaydirigubbakcemile3
ay benim kız hala uyuyo kafamçokkarıştı
neden acaba
3 sat olcek nerdeyseakannehir
ay uyusa bi dert uymasa bi dert
dünkünü birleştirdi kanımcakaydirigubbakcemile3

oy maşaaallaahh aman nazar değmesn uyusun kızcaaz ne güsel benimki ayaklarımda 1 saat önce yarım saat uyudu o kadar bakalım şimdi bi 10 dk uyuyo yerine yatırcqam yine yarım saat geçmez uyanıreyvahedigeldismile

Back
X