Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdilik iyiymiş canım inşallah devam ederzemuszemuskızlar sütümü sağdım geldim 150 cc çıktı benim oğlanı 2 gündür deniyorum sabah 8 de emzirip bırakıyorum saat 5 te ben işten çıkana kadar 3 kere emiyo onlarda da 120 cc falan emiyo böyle giderse ek gıdaya başlamama gerek kalmıycak yaşasıııııııııııııın. sütüm ya yetmezse diye çok üzülüyodum ama artık üzülmeme gerek kalmadı
geçmiş olsun canım..geldim ve çıkayom arkadaş aradı dışarı çıkalım dedi kızlar bende grip oldum burnum akıyo hapşırıyom portakal greyfut elma havuç sıktım iki bardak içtim ıhlamur içtim inşalah kıza geçmez ya
selam kızlarrrrr
cnm ısırganı neden içiyosun ben rezene ve ısırganı karıştırıp süt olsun deyü sabah akşam birer bardak içiyorum da...
ben ilacı sütümle karıştırıp veriyorum o zaman içiyor bizimki yoksa yüzünü ekşitiyor içmiyor ben de bu çözümü buldum
ya hatınlar ben roxy kullanıyorum deterjan olarak ondan önce de dalin kullandım ama oğlanın kakası üstüne çıkınca kıyafetlerinde sarılık kalıyor nasıl geçecek bu fikri olan var mı saolsun bizimki de bazen günde 3-4 kez kaka yapıyor bi de birden yapıyor taşırıyor
niye kiz, o kadar mi tembelim.kaydirigubbakcemile3
yok kız ondaan değiill
aynı helti ruhiye içindeyiz de ondan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siz bebelerinizin koynunda ben gariban burda çalışıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok kafiyeli oldu galüba sanursam
kızlar kızlar gelemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yanağızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siz bebelerinizin koynunda ben gariban burda çalışıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok kafiyeli oldu galüba sanursam
birileri benimi sorduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu acepppppppp boshayallersmile
karakıııııııız bende seni merak edip sormuştum demiiin. naber tatlıım opuyorumnanaktan
bende merak etmeye baslamistim bu kiz nerde diye.
haberini aldım şekerimmmmm hemende uçuppppp geldim iyiyim kıs sen nasılsın bu hafta gıremedım hiç kk ya hepinizi o kadar cok özledimki opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende merak etmeye baslamistim bu kiz nerde diye.
gene geldimkaydirigubbakcemile3
ay benim kız hala uyuyo kafamçokkarıştı
neden acaba
3 sat olcek nerdeyseakannehir
ay uyusa bi dert uymasa bi dert
dünkünü birleştirdi kanımcakaydirigubbakcemile3