2009 Kasm Anneleri

ben kizi 3. kez uyutcam.
seninki hala uyuyomu?akannehir
masallah masallah.
ama dunun acigini kapatiyodur.kaydirigubbakcemile3
ya bende öyle saat 10 da uyandı simdi 3 ye gidiyoruzsempatiksalakcinni
selam kızlaaaarrr.. ne habersiniz?

çok tatlış çıkmış fıstık vallaaa.. bu arada sizin foto. mak. nedir acaba?.. fotolar çok başarılı çıkıyo daa.s

canım ben beyaz sabunla lekeyi çıkarıp öle atıyom makineye
bende roxy kullanıyodum geçen güne kadar bitti çıkamadım dışarı arıelle yıkadım amaaan artık bizimkiyle yıkıyom alışsın şakkıdı
1 hafta oldu başlayalı. e bana şimdi başla dediler. hatta ben biyerden duyup doktora bizde başlayalımmı diye sormuştum. o da kızmıştı ban. bu ne acele diye. daha zamanı var dimişti.
allahım 1 hafta oldu ama 3 defa filan verdim. iğrenç bişe. bebeminde midesi çok bulanıyo. yüzü şekilden şekile giriyo. bideeeeeeeeeeeee bir kaka nasıl öle kokar yaaaaaaa laelaelaelaelae

one kine biz niye duymadık kullanmıyozkafamçokkarıştı

çok tatlış çıkmış fıstık vallaaa.. bu arada sizin foto. mak. nedir acaba?.. fotolar çok başarılı çıkıyo daa.s
benim makina profesyonel canım bi de ben profesyonel olabilseydim daa ne fotolar çıkardı da ben acemiyim henüz :sinifsinif: nikon d3000
yarın asarsın artık haftayada ütülersin artık:roflol::roflol:
durun millet size birşey söylemeyi unuttum
sabah enesi uyku tulumundan çıkardım altını değiştirecekken birde ne göreyim enesin üzerinde ensarın çıtçıtlı badisi varakannehirakannehirakannehirakannehir
akşam ben yatak odasında ensarı emzirirken kociş enesi yedirdi uykuya hazırlıyordu ne güzel hazırlamış ama:roflol::roflol::roflol::roflol:
nasıl sığmış nan sempatiksalakcinni
ya dun akşam da DURU ben eve gittim gel gel diyom annemin kucağında bana nasıl atlamaya çalışıyo yavrumya bide bıdı bıdı bıdı bir konuşuyo koptuk gülmekten artık ama annem bi tek sana konuşuyo dedi babasına bile konuşmuyo öyle cadı kızım benım cadı
bizimki de tam tersi babaya bi diller bi kıkırdamalar ben onca şebeklik yapıyom bana mısın demiyo alsanaalsanasmile
belki ben de işe gidip gelsem baa da yapar
heyyt beni unuttunuz sanırsam bi slm verdik ses eden olmadı beaaaaaa
bende laf atamadım size oğluş bi kaka yapmış her tarafı batmışş
1 saattir onla uğraşıyom popoyu yıkadık komple üst değiştik
şimdide emziriyommmm
beni unutanı döverüm haaaaaalsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile kötükedihüso
unuturmuyuz gııı ayıbettin kaynanatör napii günlere çağırıyomuu kaydirigubbakcemile3

herkese selam..eşim geldı bugun..iş yerınde sorunlar cıkmıs hatta daha acıkcası kawga cıkarmıs santıyedekıler we köyluler..arada olan benım esıme olmus cok uzuldum ya..uyuyo su an ama topallıyo bellıkı canı yanmıs..ustelık bı kac yerı kanamıs hoffffffff bılmemkı mıllet neyın peşindemafoldumben

ben de dalin kullanıyodum o bitince roxy aldım pek bi ucuz zemuszemus
kakalı olanları hemen suda bekletiyom bazen sabunluyom elde yıkanana kadar çıkıyo 40 derecede yıkıyom

benim makina profesyonel canım bi de ben profesyonel olabilseydim daa ne fotolar çıkardı da ben acemiyim henüz :sinifsinif: nikon d3000

nasıl sığmış nan sempatiksalakcinni

bizimki de tam tersi babaya bi diller bi kıkırdamalar ben onca şebeklik yapıyom bana mısın demiyo alsanaalsanasmile
belki ben de işe gidip gelsem baa da yapar

unuturmuyuz gııı ayıbettin kaynanatör napii günlere çağırıyomuu kaydirigubbakcemile3

ensara biraz bol giydiriyorum yaaa onu alıp giydirmiş allahtan biri kıs biri erkek değilmiş oğlana etek giydirse hiç şaşırmm heralde:roflol::roflol:

herkese selam..eşim geldı bugun..iş yerınde sorunlar cıkmıs hatta daha acıkcası kawga cıkarmıs santıyedekıler we köyluler..arada olan benım esıme olmus cok uzuldum ya..uyuyo su an ama topallıyo bellıkı canı yanmıs..ustelık bı kac yerı kanamıs hoffffffff bılmemkı mıllet neyın peşindemafoldumben

ayy geçmiş olsun yaa ben de tam kocişin gelmiş diye gözün aydın diyecedüümm akannehir

selam asebam.. oğluşun iyi kilo almış çok sevindim canım..hep böyle olsun inşallah:nazar:
slm canım oğluş bu ay toplandı bayaaa maşallah
inş. bütün bebekler çok büyük sorunlar yaşamadan büyürleropuyorumnanaktan

hoşgelmişsen asebammmopuyorumnanaktan
unutulur musun kıssssss nirelerdesin sen bakemalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ee ne diye görmiiniz benii :umursamaz:
slm canımnapam kendimi oğluşa adadımmm
kendime ayıracak vakit kalmiii vallahiakannehir

ben anlamıyom ya nasıl oluyor da o kakayı taaaaa beline kadar cıkarabilyorlar akannehirakannehir
bende anlamiim yaa bilmiyorumkismile
bi çözebilsem ona göre önlem alacamm ama çözülmiiii

daha gencini bulmustur.:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden

geçmiş olsun canııımm

ensara biraz bol giydiriyorum yaaa onu alıp giydirmiş allahtan biri kıs biri erkek değilmiş oğlana etek giydirse hiç şaşırmm heralde:roflol::roflol:

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ya ben de bodylere sinir oluyoooomm
üstü tam gelenler alttan kapanmıyoo alttan rahat kapananların boynu açık kalıyo akannehir
benim kız zayıf olduğundan heralde kafamçokkarıştı

offffffffffffffff yaaaaaaaaaaaa bütün güünüm sallamakla geçiyo sempatiksalakcinni kafayı yiycem yaa niye uyumaz bu çocuk

geçen hava çok güzeldi dışarı çıkardım parka arabada uyumak ne mümkün neyse kolumda uyuttum yatırdım arabasına çocuk 2 saat hiç uyanmadan uyudu çok şaşırdım ama habirede dışarı çıkılmazki alsanaalsanasmile şimdi uyuttum yerine yatırcam yarım saat sonra uyancak alışkanlık haline geldi sonra sallasanda uyumuyo gözzleri tilk gibi yarı açık öyle uyuyo oda sallarsam bırakınca hemen gözler açık allahım nolur biran önce yaz gelsin yaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oğlunun sınıf arkadaşıymış :roflol::roflol::roflol:

o yasli gelir kiz ona.kaydirigubbakcemile3

gecmis olsun.:sinifsinif:

ay gecmiş olsun canım çok üzüldüm .... ben erkek kavgasından çok korkarım ay ödüm kopareyvahedigeldismile ma kadınlar kavga etsede izlesem derimalsanaalsanasmile

slm canım oğluş bu ay toplandı bayaaa maşallah
inş. bütün bebekler çok büyük sorunlar yaşamadan büyürleropuyorumnanaktan

ee ne diye görmiiniz benii :umursamaz:
slm canımnapam kendimi oğluşa adadımmm
kendime ayıracak vakit kalmiii vallahiakannehir

bende anlamiim yaa bilmiyorumkismile
bi çözebilsem ona göre önlem alacamm ama çözülmiiii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden
walla hepimizin hali aynı canım bende oğluşlara adadım kendimi valla başka bi halta yaramıyorum artık:roflol::roflol::roflol:
üstü tam gelenler alttan kapanmıyoo alttan rahat kapananların boynu açık kalıyo akannehir
bizimkilerde öle oluyor enese 3-4 aylıkken giydirdiklerim ensara olmuyor babasına çekmiş uzun boylu olacak
offffffffffffffff yaaaaaaaaaaaa bütün güünüm sallamakla geçiyo sempatiksalakcinni kafayı yiycem yaa niye uyumaz bu çocuk

geçen hava çok güzeldi dışarı çıkardım parka arabada uyumak ne mümkün neyse kolumda uyuttum yatırdım arabasına çocuk 2 saat hiç uyanmadan uyudu çok şaşırdım ama habirede dışarı çıkılmazki alsanaalsanasmile şimdi uyuttum yerine yatırcam yarım saat sonra uyancak alışkanlık haline geldi sonra sallasanda uyumuyo gözzleri tilk gibi yarı açık öyle uyuyo oda sallarsam bırakınca hemen gözler açık allahım nolur biran önce yaz gelsin yaa:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende istiyiiim yaz gelsin artıkdelikafaduldendelikafadulden

eski günlere dönüyoruz sanırım maş. pek bi kalabalığız
bende oğluşların uyku saatini saadet biliyiiim haaa

evet ya, bende boynu acik kalanlara sinir oluyorum.
kizkardesim bi tane baby gap tan almis ic badi. nasil guzel kapatiyo boynunu. kac gundur cikarmiyorum ustunden.sempatiksalakcinni

walla hepimizin hali aynı canım bende oğluşlara adadım kendimi valla başka bi halta yaramıyorum artık:roflol::roflol::roflol:

bizimkilerde öle oluyor enese 3-4 aylıkken giydirdiklerim ensara olmuyor babasına çekmiş uzun boylu olacak

bende istiyiiim yaz gelsin artıkdelikafaduldendelikafadulden

evetttttt yaaaaaaaaaa bende istiyommmmmmmmafoldumbenmafoldumben

selam millet
vay bee aşağısı baya kalabalık :1shok: gözlerim kamaştıııı

kızlar şu son aşıyı yaptıranız varmı canı çok aciycakmııııı
birde tetanoz aşısı olanınız varmı ben oğluşumun aşısıyla beraber 3. tetanoz aşımı olucam

Back
X