2009 Kasm Anneleri

sabak mok içinde uyandı saat 8 de
3 saat uyutmadım bilerek emerken uudu dünkü gibi
ama 1 saat uyudu yatağında kaltıktan sonra
1 saat dışarlarda sürttük
dönüşte arabada sızmış
eve girdik uyandı
emiştik bu sefer yemedi uyumadı memede
ve son durak dizimde mışıl mışıl uyuyookaydirigubbakcemile2
hava süperdi ya 2 gündür siz nen çıkmıyonuz
akşama doğruda k.valdeye gidecem kandil kutlayam da gelem bari

Naz'da bu sabah 1,5 saat uyudu.
uyaninca emisip disari ciktik. markete, kuafore falan. yokda kucagimda sizicakti nerdeyse. eve gelince daha oyaliycaktim ama baktim gozler kayiyo hemen yatagina koydum uyudu 1,5 saat daha.
simdi kaynanamlar gelicek zaten. 5'e kadar oyalarim, sonra yine emer az daha uyur herhalde.

biz hatayi nerde yapiyoz biliyomusun zeytinim. cocuklarin uykusu gelmeden uyutmaya calisiyoruz. aslinda iyice uykusu geldigi zaman iki pis pis uyuycaklar.

disardan dondugumuzde oyalayip yatagina yatirmasaydim kesin uyku icin savasicaktik yine.

kızlar valla bizim topiğin çoğu chicco kullanıyor çok memnunlar asansörlü ve sırt kısmının kademeli yatması önemli diyler ben sipariş ettim chicconun ama hala gelmedi bekliyom.

Naz'da bu sabah 1,5 saat uyudu.
uyaninca emisip disari ciktik. markete, kuafore falan. yokda kucagimda sizicakti nerdeyse. eve gelince daha oyaliycaktim ama baktim gozler kayiyo hemen yatagina koydum uyudu 1,5 saat daha.
simdi kaynanamlar gelicek zaten. 5'e kadar oyalarim, sonra yine emer az daha uyur herhalde.

biz hatayi nerde yapiyoz biliyomusun zeytinim. cocuklarin uykusu gelmeden uyutmaya calisiyoruz. aslinda iyice uykusu geldigi zaman iki pis pis uyuycaklar.

disardan dondugumuzde oyalayip yatagina yatirmasaydim kesin uyku icin savasicaktik yine.
beni bitirdi bu kız dün düşünsene 6 saat hiç uyumadı
nasıl uykusu gelmez ki anlamadımakannehir
dünde görümcem vardı akşama zattın sinir oldum
hiç takmadım gittim yıkadım emzirdim uyuttum öle çıktım odadan
kızım daha önemli .zaten zor uyuyo
kiz bendim o.naniknanik

:roflol::roflol::roflol:

Back
X