2009 Kasm Anneleri

ben hala korkuyorum adet olmasamda :))
ben 58 le hamile kaldım 70 le doguma girdim suan 60 kiloyum
ama sürekli evdeyim hareket alanım kısıtlı vucudumu salmıs hissediyorum
gobusumde sanki biraz daha şişti yaa inş. adet şişliğidir birazda gaz problemim var ondanda oldu sanırım 2 ay sonra spora baslıcam yani yürüyüse
sizin 1 yılı gecmiş kilo durumunuz nasıl adet olunca şişliğiniz indimi ?

malesef şiştim dogumdan 60 kğ çıktım şimdi 74 kğ emzirirken çok kğ alınıyo aman dikkat ona süt olsun derken size et olmasın

off kizim emmeyi birakicak galiba dünden beri emmemek icin benimle savasiyo meme agzinda agliyo iki cekiyo etrafa bakiyo.ben kafasi bastiriyorum azcik agzini cekemesin diye buseferde zirliyo

kızlar tickerlarınıza baktımda çok hoşuma gitti bende yapmak istiom ama ingilizce n'olur anlatın bende yapayım detaylı olsun ama

gunaydın kızlar...dun gece oglum cok agladı uyuttum hemen gerı uyandı uykusu gozunden akıyırdu oysakı...gece 1 bucuktu uyudu...ben stresten agladım eşim yardımcı oldu ama zor sakinleştım...bugun dr we saglık ocagı kontrollerıne gıttık gece öksurdu yıne oglum korktumm...muaynede sorun yok sadece gazı sancısı war hala dedı dr.bıde pipisınde darlık sünnet olsun dedi....kılosu boyu gayet ıyı yazmıcam yanlış anlamayın:kedi:1 saat uyudu arabada şimdı uyandı emıyo..daha ne kadar uyumalı fıkrı olan warmı ne olur yardım edın ya.kımı cok uyuyo dıyo kımı ıyı dıyo kımı hıc uyumuyo dıyo..çunku gunu gunune uymuyo ya:bbo:

canım benim bizim kızında gunu gunune uymaz bazen cok uyuyo bazen az sıkıntısı oldugu zamanlarda uyuyamıyolar işte mutlaka girecek düzene sıkma canını zorlamada her bebişin uyku düzeni gelişimi her seyi farklı

banada doktor tonimer diye bi damla vermişti onlardan bi tanesini bosaltıp onun içine cekiyorum suyu oyle damlatıyorum
sen ek bişiler veriyomuydun
ben dün 4 kasık elma suyu verdim
bugunde ıhlamur verdim
bitki caylarini 1 haftaliktan beri veriyorum ben
ek gidaya gecmek icin 4 ayin dolmasini beklicem
ama arada cikolata yalatiyorum dünde corba damlattim agzina

Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca > Kadınlar Kulübü Hakkında > Kadınlar Kulübü Yenilikler
Takip Çizelgeleri Hakkında

burada çok gzl anlatmışlar...

herkez aman ye sütün gelsin bebek iyi beslensin dedi bende yedim AMA şimdi çok pişmanım ve hala emiyo o emiyo ben acıkıyorum kendimi durduramıyorum zayıflama hapı denemek istiyorum ama güvenemiyorum

Back
X