2009 Kasm Anneleri

huggies biraz kalin ama ben kullaniyorum. valla fiyati cok iyi. sonucta icine miciyolar.kaydirigubbakcemile3
bende uygun olanı kullanmak istiyom..denedim molfixi olmadı işte..ince olması çok rahat ettiriyo ama bi denesem mi acaba huggiesi..bende kar edeyim die prima nerde ucuzsa araştırıyom sürekli ordan alıyoz..
nasil dayaniyolar anlamiyorum ben ya?

surem hangi testis inmedi sizin? sag mi sol mu?

bende anlamıyom cılkım çıktı benim sabahtan beri..şimdik koydum ama uyanır yine bence..
sol testisi canım..niye ki?

bende anlamıyom cılkım çıktı benim sabahtan beri..şimdik koydum ama uyanır yine bence..
sol testisi canım..niye ki?

benim oglaninda sag testisi inmemisti. 2 yasina dogru ameliyat olmustu.

aynensempatiksalakcinni
hiç sevmiyom zate yemek yapmayı..
dünde kalan yemek yemiştik..bugün yapmam lazım ama offf bebişde yordu çok..akannehir

aaa, ben cok severim yemek yapmayi ama bebeyle hic canim istemiyo.
hayirlisiyla buyusun ben donerim yine eski performansima.zemuszemus

Ay tam fotoları dvdye yazem kaybolmasın dıdımm noldu bılın bılg aÇılmıyoo fırus kapmıııııııııŞ

ben çok hamarattım bugun temizlik yaptım utu yaptım oglumu yıkadım yemek de yaptım şidi de gezmeye gidicem:1closedeyes::1closedeyes:

Allah'im ne kadar hamaratsiniz.
ben niye bu aralar bu kadar tembelim.
gerci ben her isimi pazar gunu yapiyorum ki esim beni gorup ne kadar hamarat desin diye.kaydirigubbakcemile3

slm milt ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmm

selam canim.opuyorumnanaktan

ben çok hamarattım bugun temizlik yaptım utu yaptım oglumu yıkadım yemek de yaptım şidi de gezmeye gidicem:1closedeyes::1closedeyes:
hayyyyyyyy maşallahhhhhhhhhh ya ben utkuyu kendim yıkıyamıyorum illa eşim olcak sen nasıl beceriyon o işi ..birde tecrubeli anneyim ben sempatiksalakcinniakannehir

slm milt ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmm
hoş geldin minikimmmmmm

gerci ben her isimi pazar gunu yapiyorum ki esim beni gorup ne kadar hamarat desin diye.kaydirigubbakcemile3

bakma sen beninde eşim evdeydi yarın işe gidicek bende yarına iş kalmasın dedim yarın tembellik edicem:lepi:

ben bugün tatildimbayanssulusmile
dün çok yoruldum bende..
bugünde oğluşdan dinlenemedim yine..hep kucağımda..tek elle yazıyom hep..
benim oglaninda sag testisi inmemisti. 2 yasina dogru ameliyat olmustu.

aaa, ben cok severim yemek yapmayi ama bebeyle hic canim istemiyo.
hayirlisiyla buyusun ben donerim yine eski performansima.zemuszemus

hadi ya..geçmiş olsun..nsıl bi ameliyat canım..ameliyat sonrası nasıldı?bide başka drda götürdüyorum şimdi,dr ilaç tedavisi var dedi..siz uyguladınızmı?

hoşbulduk güzelleropuyorumnanaktan
bugün çok hamarattım babam enesi gelip aldı evcil hayvanlar parkına götürdü bende fırsattan istifade sabahtan yemeği yaptım evi sildim süpürdüm derken misafir geldiakannehirşimcikte makinadan çamaşırları çıkardımzemuszemus

hadi ya..geçmiş olsun..nsıl bi ameliyat canım..ameliyat sonrası nasıldı?bide başka drda götürdüyorum şimdi,dr ilaç tedavisi var dedi..siz uyguladınızmı?

ilac tedavisinden hic bahsedilmedi bize. ama zamaninda cok arastirmistim. 2 yasindan once yapilmasi gerekiyormus ameliyatin yoksa testis deforme oluyomus.

o zaman kadar inmezse, ki insallah iner, haberin olsun.

hoşbulduk güzelleropuyorumnanaktan
bugün çok hamarattım babam enesi gelip aldı evcil hayvanlar parkına götürdü bende fırsattan istifade sabahtan yemeği yaptım evi sildim süpürdüm derken misafir geldiakannehirşimcikte makinadan çamaşırları çıkardımzemuszemus

anaaa, herkes ne kaa hamarat bugun.
bende gidip makinadan camasirlari cikaramda hamarat olam.zemuszemus

Back
X