2009 Kasm Anneleri

iyi akşamlar kızlar. adını sizden duyduğum tracy hogg' ın kitabını aldım.2 gündür e.a.s.y. yöntemini uygulamaya çalışıyorum. gerçi kayınvalidem falan vardı tam yapamadım. en çok kendi kendine uyuması için uğraşıyorum. düne göre daha iyiydi bugün. ama kızımı yöntem biraz sersemletti sanırım, çok sessiz sabahtır. aranızda bu yöntemi uygulayanlar ya da deneyenler varsa lütfen yazsın ???

zeytinnnnn, filiz seni cagiriyo.kaydirigubbakcemile3

bim e gittim, bez kalmamis. sinir oluyorum kapismak icin sabah sabah kuyruga giren karilara ya. hic bisey birakmiyolar.:oklava:

neyse, bende hava nemlendiricisiyle geri dondum.
normalde 45tl imis ama magazaya geldiginde calismamis servise yollamislar.
sirf servise gitti diye 12.95 olmus, bende kaptim.zemuszemus
daha bu sabah demistim esime alalim diye.

Hosgeldİn fİlİzcİm zeytİn uyguluyodu bİ yontem

zeytini bulayım ben o zaman kenyacım. kızım dün aşı oldu çok huysuz ancak yazabildim

yatır kaldır için 4. ayı bekliyoz canım biz 4 aydan küçüklere önermemiş tracy bacı

benim kız gün olarak 4 ayı doldurdu. o yüzden geç kalmadan başlamak istiyorum canım.

ben kitabı aldım okuyamadım daha yaa kız büyüyecek ben daha okuyacam

ben her boşlukta alıp bölüm böçlüm okumaya çalışıyorum. süper bilgiler var, çok da mantıklı. bi uygulayabilsem, bi işe yarasa kızımda benden mutlusu olamaz...

ıyıgeceler cayını aldım deneyen warmı kızlar..

canım bende aldım, denedik kızımda. aksine o gün hiç uyumadı. ve bunu bi kaç kez denedim. benim cadıda işe yaramadı anlıycağın.

kızlar ben artık gaz şurubu felan vermek istemiorum
artık normal bağırsak florası gelişsin die

ya bide şu d vitamini bazen vermei unutuom bişecik olurmu

ya bende unutuyorum bazen walla. bi de dün doktorumuz kan damlası verdi.(ferrum) lekesi kolay kolay çıkmıyo kusarsa. 4 atdan sonra her bebekte başlıyoruz dedi.

:uhm:
ben almadım çok gerekli bir şeymi acaba

vala bende çok kararsızım ama yorumları okudum bebekler çok eğleniyormuş bir sürü oyun halası var ama bi tane var baya bi ödül falan almış tiny love die bi oyun halısı..sürekli kucakta tasımaktansa öle bi oyun bahcesinin içinde eglenmesi daha mı doğru hala düşünmekteyim :uhm:

Back
X