yok canım normal lise için ben basın yayın bitirdimde devlet olmasada kolejler alıoengelliler için mi canım
canım kitabı nerden ne kadar aldın
d&r 27 tl canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım normal lise için ben basın yayın bitirdimde devlet olmasada kolejler alıoengelliler için mi canım
canım kitabı nerden ne kadar aldın
yok canım normal lise için ben basın yayın bitirdimde devlet olmasada kolejler alıo
d&r 27 tl canım
iyi akşamlar kızlar. adını sizden duyduğum tracy hogg' ın kitabını aldım.2 gündür e.a.s.y. yöntemini uygulamaya çalışıyorum. gerçi kayınvalidem falan vardı tam yapamadım. en çok kendi kendine uyuması için uğraşıyorum. düne göre daha iyiydi bugün. ama kızımı yöntem biraz sersemletti sanırım, çok sessiz sabahtır. aranızda bu yöntemi uygulayanlar ya da deneyenler varsa lütfen yazsın ???
kenya avatarin cok cici olmus.opuyorumnanaktan
sağol canımmm
güle güle kullan nemlendiricini :)
sagol canim.
bu gece denim bakim ise yariycakmi. Naz'in burnu cok tikaniyo sabaha karsi.
Hosgeldİn fİlİzcİm zeytİn uyguluyodu bİ yontem
yatır kaldır için 4. ayı bekliyoz canım biz 4 aydan küçüklere önermemiş tracy bacı
ben kitabı aldım okuyamadım daha yaa kız büyüyecek ben daha okuyacam
ıyıgeceler cayını aldım deneyen warmı kızlar..
kızlar ben artık gaz şurubu felan vermek istemiorum
artık normal bağırsak florası gelişsin die
ya bide şu d vitamini bazen vermei unutuom bişecik olurmu
ben almadım çok gerekli bir şeymi acaba
burdayız aplaaa bayanssulusmile opuyorumnanaktananaaaaaaaaaaaa
nerde bu devlet nerde bu milletdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
burdayız aplaaa bayanssulusmile opuyorumnanaktan
kız ben kardeşlerime bilem aplaa diyomüleynnn kaç yaşındasında bağa apla disin özlem kendümü çok yaşlu hissettim:çok üzgünüm: