2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kıyamam yaaaa Nazımm teyzemmm yorma bakimmm anneyii sana bir ömür bakacak o teyzemmm kıymett bilmek gerekopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ah ah, sabah bende ayni seyi soyledim.
gunduzleri seninle oynanami istiyosan gece guzelce uyuda bende dinleneyim dedim.
ne diyo bu salak kari der gibi bakti yuzume sonra da guldu.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ah ah, sabah bende ayni seyi soyledim.
gunduzleri seninle oynanami istiyosan gece guzece uyuda bende dinleneyim dedim.
ne diyo bu salak akri der gibi bakti yuzume sonra da guldu.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

Ahh canım yaaa bi anlasaa hiçüzermi Naz'ım annesini bilakis gör bak sana herşeyde yardımcı olacak azıcık daha sabır annesikaydirigubbakcemile5

bugun 4. agri kesici attim ama basimin agrisi gecicek gibi gorunmuyo.mafoldumben

Yokmu kimse yanında azıcık uyuman gerekiyor canım senin ağrı kesiciler süttende geçiyor diye biliyorum minoset hafif olanı bunu veriyorlar genelde ..Canım ne yap ne et uyuyorsa misafir gelene kadar azıcık gözlerini kapat gör bak nasıl fayda edecek sana:1hug:

:roflol::roflol::roflol:

Ahh canım yaaa bi anlasaa hiçüzermi Naz'ım annesini bilakis gör bak sana herşeyde yardımcı olacak azıcık daha sabır annesikaydirigubbakcemile5

Insallah goruruz o gunleride.

gecmiş olsun canım

sagol canim

Yokmu kimse yanında azıcık uyuman gerekiyor canım senin ağrı kesiciler süttende geçiyor diye biliyorum minoset hafif olanı bunu veriyorlar genelde ..Canım ne yap ne et uyuyorsa misafir gelene kadar azıcık gözlerini kapat gör bak nasıl fayda edecek sana:1hug:

canim yanimda Naz'a bakicak kimsenin olmamasi bir yana gunduz uyuyamam ki.:sinifsinif:
aslinda uyurum ama bebek olunca ha simdi kalkti kalkacak derken uyuyamiyorum.
bide ne kadar uyuyacagi belli olmuyoki bu yaramazlarin. bak 2 saati gecti uyuyo, bilsem bu kadar uyuyacagini yatmazmiydim.mafoldumben

gunaydın kasım anaları we danaları..bu sabah kaynanama kahwaltıya gettık..3. ayın serefıne oglum artık gecelerı 1 de uyuyo benı delı edıyo ama masallah dıyeyım dılımı ıssırayım 6 da kalkıyo sonra 9 da son uyanıyo:nazar:
böyleceeee gocacıgımıda ıhya edebılıyom artık anamm herıfı kacıracaktık haaa:jeyyar:

gunaydın kasım anaları we danaları..bu sabah kaynanama kahwaltıya gettık..3. ayın serefıne oglum artık gecelerı 1 de uyuyo benı delı edıyo ama masallah dıyeyım dılımı ıssırayım 6 da kalkıyo sonra 9 da son uyanıyo:nazar:
böyleceeee gocacıgımıda ıhya edebılıyom artık anamm herıfı kacıracaktık haaa:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydin herkeseeee

biz türkiyeye geliyoruz kizimla:lepi: 6 martta ucuyoruz 2 hafta kalicaz
cok mutluyum cok cok iyi gelicek bana bu izin annem kiza bakar bende azcik dinlenirimhihoyyyt

bugun 4. agri kesici attim ama basimin agrisi gecicek gibi gorunmuyo.mafoldumben
geçmiş olsun canım..
bi duş al biraz sıcak olursa bende ağrıyı hafifletiyo,gevşetiyo..:1hug:
günaydin herkeseeee

biz türkiyeye geliyoruz kizimla:lepi: 6 martta ucuyoruz 2 hafta kalicaz
cok mutluyum cok cok iyi gelicek bana bu izin annem kiza bakar bende azcik dinlenirimhihoyyyt

süper canım ne mutlu sana:)bol bol hasret giderirsin artık..
bende azcık daha büyüsün mayıs gibi ankaraya gidicem annemleri çok özledim bende:çok üzgünüm:

sabah bime gittim,evin karşısında zaten..huggies aldım bakalım gündüzleri deneyelim rahat edicekmi bizim oğlan,primayı çok seviyo amabilmiyorumkismile
bisürü bez vardı emin olsam bikaç paket alıp stoklardımbilmiyorumkismile
bide zeytinyağı çok ucuzdu,ben çok seviyorum zeytinyağını 5kg aldım ondan da ohh.hihoyyyt
bime bakmak lazım bazen..insan ucuz bişiler alınca nası mutlu olii:lepi:

sabah bime gittim,evin karşısında zaten..huggies aldım bakalım gündüzleri deneyelim rahat edicekmi bizim oğlan,primayı çok seviyo amabilmiyorumkismile
bisürü bez vardı emin olsam bikaç paket alıp stoklardımbilmiyorumkismile
bide zeytinyağı çok ucuzdu,ben çok seviyorum zeytinyağını 5kg aldım ondan da ohh.hihoyyyt
bime bakmak lazım bazen..insan ucuz bişiler alınca nası mutlu olii:lepi:

canım bez 44 lümü kaclı

Back
X