Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yinemi ikiniz burdasiniz:roflol:
hep burdasiniz istee:roflol:[/Q
hep burdaysak ve hep bizi görüyosan sende hep burdasın demi sen gelmezsen nasıl görecen bizi :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ben ve annem aynı şekilde ve aynı saatlerde düzenli bi şekilde ama kayınpeder kafasına göre takılıyo düzen şaştı anlıycağın biz annemle emziğini verip yatağına yatırıyoruz yanınada müzikli bi ayıcığı var onu açıyoruz kendi kendine uyuyo ama bunlar ayıcığı açmıyo sallaya sallaya uyutmaya çalışıyo. akşam eve geldik çocuk sallansın istiyo çok çabuk alışıyolar bu çocuklar herşeye yaaaaaaa
hep burdaysak ve hep bizi görüyosan sende hep burdasın demi sen gelmezsen nasıl görecen bizi :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
dogru diyosun valla ama ben giriyom yazmaya firsatim olmuyoo.. sonra gecmise gömülüyorum.. bu ara sen yoksunda gecmisin tüm sayfalarinda wannanin adi geciyoooo:roflol:
ben gece mesaisine kalıyom wanna gündüz mesaisine :roflol::roflol:dogru diyosun valla ama ben giriyom yazmaya firsatim olmuyoo.. sonra gecmise gömülüyorum.. bu ara sen yoksunda gecmisin tüm sayfalarinda wannanin adi geciyoooo:roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5
aktif kullaniciyim kizim ben.sempatiksalakcinni
alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5
aktif kullaniciyim kizim ben.sempatiksalakcinni
ben gece mesaisine kalıyom wanna gündüz mesaisine :roflol::roflol:
aktif kullanıcımı neyn gece yoksun o zaman böle aktiflik olurmu:1no2::1no2:
ayy heç sorma bende divane gibiyim bu ara uykusuzluktanhee dogru valla geceleri bi okeyimiz eksikti o da oldu.. wanna takil bize hayatini yasakaydirigubbakcemile3
ben buara hic uykumu alamiyorum anama gidicem bugün o nilaya baksin ben uyuyimsırnaşık şey
kartaaaanemmmm nerelerdesin sen yaaaa??? gecmisi birak gel yanimiza hadi
hiç bilmiyom wanna ne etçeğimizi. bende isterim şşş pat ederken uyuyan bebeyi. benimki çok yorulmuşsa babasının kucağındada uyuyor, babaannesinin ayağındada. ama öyle sakinleşsin yatağa bırakayım uyusun yemiyo bizde. bazen koyuyom yatağa sırıtıp duruyo olan uykusuda kaçıyo.gurbet be, bebelerin memede uyuma huyunu napcaz?
her yerde meme uyuma araci olmasin diyo. ee nasil uyutcaz?kafamçokkarıştı
günaydın şekerler nasılsınız
günaydiiiiiiinna.s.
ben gece mesaisine kalıyom wanna gündüz mesaisine :roflol::roflol:
aktif kullanıcımı neyn gece yoksun o zaman böle aktiflik olurmu:1no2::1no2:
öylesin canim masallah:roflol::roflol::roflol:
hee dogru valla geceleri bi okeyimiz eksikti o da oldu.. wanna takil bize hayatini yasakaydirigubbakcemile3
ben buara hic uykumu alamiyorum anama gidicem bugün o nilaya baksin ben uyuyimsırnaşık şey
hiç bilmiyom wanna ne etçeğimizi. bende isterim şşş pat ederken uyuyan bebeyi. benimki çok yorulmuşsa babasının kucağındada uyuyor, babaannesinin ayağındada. ama öyle sakinleşsin yatağa bırakayım uyusun yemiyo bizde. bazen koyuyom yatağa sırıtıp duruyo olan uykusuda kaçıyo.
kızlar dün bir parça muzu cam rendeden geçirdim içinede 3-5 damla sütümden sağdım verdim batın a bir güzel yedi elimi tutum çekiyo yalana yalana
kızlar dün bir parça muzu cam rendeden geçirdim içinede 3-5 damla sütümden sağdım verdim batın a bir güzel yedi elimi tutum çekiyo yalana yalana
oooooooooo maşallah yaaa
kabız yapmazmı canım muz
muzu bende ara ara yalatiyorum ama 6. aydan evvel vermeyi onermiyolar, sindirimi zor oldugu icin.