2009 Kasm Anneleri

:oklava::oklava::oklava:
kızımı mı örnek gösteriyonn len WANDAA
afrikalı aç çocuk der gibiiiiiiiiiiii delikafadulden

nannn, senin su benzetmelerin beni oldurcek.:roflol::roflol:

bisey sorcam sen krispiyle tubaya gittiginizden beri tuba girmiyo.
naptiniz kiz kadina?kaydirigubbakcemile3

:oklava::oklava::oklava:
kızımı mı örnek gösteriyonn len WANDAA
afrikalı aç çocuk der gibiiiiiiiiiiii delikafadulden

aha bu da içim rahatladı diyyyy guclubacismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kader arkadaşım nan ne edücük biz bu bebelernenn

varya sabah 8, 11.30 15.00 civarı bi de şimdi 5er dk emdi emmedi yaw akannehir tabi bi de aralarda benim zorla dürtmelerim var da onnardan bi sonuç alamadım :kedi: karnı da taş gibi sert bugün bi derdi var ama kafamçokkarıştı

ayy bu saat oldu benim kız 2 kere 5er dk emdi sadece yaaa akannehir
aynı huydalar bu ikisiolumunekankayizsmile
hoş sütte az ama ne yapcam bilmem..20 cc mama verdim sabahtan beri 2 kere emdi bide ama çok az emdimafoldumben
benim oğlumda 2800 doğdu en son 6800 dü perşembe tekrar kontrolümüz var işe başladığım için sağdığım sütler yetiyomu yetmiyomu diye kilo takibi yapıcaklar 10 günde bakalım ne kadar alıcak
hmm bizimki 2870 doğduydu
şimci 6200
bence ii
gayet iyi almışlar kızlar maşallah..
biz 3.480 doğduk ona göre alış hızı epey yavaşladı 6.600 dü en son..
bugünki 5. kakamızı temizlemek üzre huzurlarınızdan ayrılırkene
hepinize sevgilerimi
meleklere de öpücüklerimi gönderiyorum
bizimkide günde 3 kez yapıyo en az bayılcam artıkakannehir
bugün ikiside üstüne çıkmıştısempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kader arkadaşım nan ne edücük biz bu bebelernenn

varya sabah 8, 11.30 15.00 civarı bi de şimdi 5er dk emdi emmedi yaw akannehir tabi bi de aralarda benim zorla dürtmelerim var da onnardan bi sonuç alamadım :kedi: karnı da taş gibi sert bugün bi derdi var ama kafamçokkarıştı

zaten 3er saat arayla emzirmiyomuydun sen?

zaten 3er saat arayla emzirmiyomuydun sen?

3 saat arayla oluyo genelde ama bazen şaşıyo bugn daha da bi az emdi sankimm
sabahtan beri bi kere kaka yaptı onla ilgisi olabilirmikii

surem kız ant ne demek karınca gelii benim aklıma kaydirigubbakcemile3

iki gündür nasıl geçti anlamıyorum akşam oldu..bişeyde yapamıyorum..emmediği için iyce huy değiştirdi herhal..3 ten beri uyutmaya çalışıyorum uyudu uyandı sürekli..gözlerinide açamıyo ama direndi,şimdi 25 dk uyuyo..
sabah yaralandı yavru kuşum,ana kucağının kemer yerinin köşesine eli sıkışmış..birden bağırınca bende spor yapıyodum ne oldu diye koşup kucağıma aldım..meğerse sıkışmış parmağı bende çekince biraz kesildi parmağı nası ağladı yavrum..kırıldı filan sandım yoksa önemli deil iyleşir..
artık bu kazalar artacak nerden geldiğini bile kestiremiyo insan yaeyvahedigeldismile

oy kıyamam korkmuştur annesi meraklanma canım benimopuyorumnanaktan

ne bilim cok sakin. kuzu kuzu bakiniyo sadece.bilmiyorumkismile

iki gündür nasıl geçti anlamıyorum akşam oldu..bişeyde yapamıyorum..emmediği için iyce huy değiştirdi herhal..3 ten beri uyutmaya çalışıyorum uyudu uyandı sürekli..gözlerinide açamıyo ama direndi,şimdi 25 dk uyuyo..
sabah yaralandı yavru kuşum,ana kucağının kemer yerinin köşesine eli sıkışmış..birden bağırınca bende spor yapıyodum ne oldu diye koşup kucağıma aldım..meğerse sıkışmış parmağı bende çekince biraz kesildi parmağı nası ağladı yavrum..kırıldı filan sandım yoksa önemli deil iyleşir..
artık bu kazalar artacak nerden geldiğini bile kestiremiyo insan yaeyvahedigeldismile

kiyamam canim benim. cok gecmis olsun.
benim yerime op annesi.opuyorumnanaktan

nannn, senin su benzetmelerin beni oldurcek.:roflol::roflol:

bisey sorcam sen krispiyle tubaya gittiginizden beri tuba girmiyo.
naptiniz kiz kadina?kaydirigubbakcemile3

valla bişi yapmadık sadece sen tam ikimizin arasında kalıon her seferinde sende toplanak didik ondan mıdır kiii :roflol::roflol::roflol:

ayy geçmiş olsun kuzuyaaa
kazalra başlıyo yavaş yavaş allah yardımcımız olsun akannehir

valla bişi yapmadık sadece sen tam ikimizin arasında kalıon her seferinde sende toplanak didik ondan mıdır kiii :roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
izini kaybettirmeye çalışıyo kanımca sempatiksalakcinni

kızlar altta kk kimlerin girmiş olduğu görünüyodu ya şimdi görünmüyo sizde gösteriyo mu

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
izini kaybettirmeye çalışıyo kanımca sempatiksalakcinni

zor kaybettirir o iziniiiiiii aklıma kazıdım evini aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ama taşıncam muhabbeti yapmaya başladıydı onu bilemem :roflol::roflol:

ne bilim cok sakin. kuzu kuzu bakiniyo sadece.bilmiyorumkismile

kiyamam canim benim. cok gecmis olsun.
benim yerime op annesi.opuyorumnanaktan
sağol tatlım öperimopuyorumnanaktan
yavrum ya bişey yoktur,ama endişelenmen normal tabi insanın içi gidio..bende kokladım nazımıŞeniz
ayy geçmiş olsun kuzuyaaa
kazalra başlıyo yavaş yavaş allah yardımcımız olsun akannehir

sağol canım evet ya dikkatle de alakası yok,allah yardımcımız olsun:sinifsinif:

Back
X