klava:
klava:
klava:
kızımı mı örnek gösteriyonn len WANDAA
afrikalı aç çocuk der gibiiiiiiiiiiii delikafadulden
wandamı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
klava:
nannn, senin su benzetmelerin beni oldurcek.:roflol::roflol:
bisey sorcam sen krispiyle tubaya gittiginizden beri tuba girmiyo.
naptiniz kiz kadina?kaydirigubbakcemile3
aha bu da içim rahatladı diyyyy guclubacismile
wandamı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
klava:
klava:
klava:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3aha bu da içim rahatladı diyyyy guclubacismile
tuba anasında kaç gündüra.sa.s
aynı huydalar bu ikisiolumunekankayizsmileayy bu saat oldu benim kız 2 kere 5er dk emdi sadece yaaa akannehir
benim oğlumda 2800 doğdu en son 6800 dü perşembe tekrar kontrolümüz var işe başladığım için sağdığım sütler yetiyomu yetmiyomu diye kilo takibi yapıcaklar 10 günde bakalım ne kadar alıcak
gayet iyi almışlar kızlar maşallah..hmm bizimki 2870 doğduydu
şimci 6200
bence ii
bizimkide günde 3 kez yapıyo en az bayılcam artıkakannehirbugünki 5. kakamızı temizlemek üzre huzurlarınızdan ayrılırkene
hepinize sevgilerimi
meleklere de öpücüklerimi gönderiyorum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kader arkadaşım nan ne edücük biz bu bebelernenn
varya sabah 8, 11.30 15.00 civarı bi de şimdi 5er dk emdi emmedi yaw akannehir tabi bi de aralarda benim zorla dürtmelerim var da onnardan bi sonuç alamadım :kedi: karnı da taş gibi sert bugün bi derdi var ama kafamçokkarıştı
iyiyiz canim.
gerci dunden beri pek bi sakin sakin bakinip duruyo buda beni yine evhamlandiriyo ama hayirlisi bakalim.
zaten 3er saat arayla emzirmiyomuydun sen?
oy kıyamam korkmuştur annesi meraklanma canım benimopuyorumnanaktan
iki gündür nasıl geçti anlamıyorum akşam oldu..bişeyde yapamıyorum..emmediği için iyce huy değiştirdi herhal..3 ten beri uyutmaya çalışıyorum uyudu uyandı sürekli..gözlerinide açamıyo ama direndi,şimdi 25 dk uyuyo..
sabah yaralandı yavru kuşum,ana kucağının kemer yerinin köşesine eli sıkışmış..birden bağırınca bende spor yapıyodum ne oldu diye koşup kucağıma aldım..meğerse sıkışmış parmağı bende çekince biraz kesildi parmağı nası ağladı yavrum..kırıldı filan sandım yoksa önemli deil iyleşir..
artık bu kazalar artacak nerden geldiğini bile kestiremiyo insan yaeyvahedigeldismile
nannn, senin su benzetmelerin beni oldurcek.:roflol::roflol:
bisey sorcam sen krispiyle tubaya gittiginizden beri tuba girmiyo.
naptiniz kiz kadina?kaydirigubbakcemile3
iki gündür nasıl geçti anlamıyorum akşam oldu..bişeyde yapamıyorum..emmediği için iyce huy değiştirdi herhal..3 ten beri uyutmaya çalışıyorum uyudu uyandı sürekli..gözlerinide açamıyo ama direndi,şimdi 25 dk uyuyo..
sabah yaralandı yavru kuşum,ana kucağının kemer yerinin köşesine eli sıkışmış..birden bağırınca bende spor yapıyodum ne oldu diye koşup kucağıma aldım..meğerse sıkışmış parmağı bende çekince biraz kesildi parmağı nası ağladı yavrum..kırıldı filan sandım yoksa önemli deil iyleşir..
artık bu kazalar artacak nerden geldiğini bile kestiremiyo insan yaeyvahedigeldismile
:roflol::roflol:
espriyi anladin mi?
valla bişi yapmadık sadece sen tam ikimizin arasında kalıon her seferinde sende toplanak didik ondan mıdır kiii :roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
izini kaybettirmeye çalışıyo kanımca sempatiksalakcinni
sağol tatlım öperimopuyorumnanaktanne bilim cok sakin. kuzu kuzu bakiniyo sadece.bilmiyorumkismile
kiyamam canim benim. cok gecmis olsun.
benim yerime op annesi.opuyorumnanaktan
ayy geçmiş olsun kuzuyaaa
kazalra başlıyo yavaş yavaş allah yardımcımız olsun akannehir