2009 Kasm Anneleri

aaaaaaaa tilki uyudu güyaaa bulaşıkları makineye dizdim o kaa çoktuki tencere falan kaydirigubbakcemile3 sığmayanları yıkadım durulayamadan çığlığı bastı akannehir

dua edelim bebelerimiz cok agir deel.kaydirigubbakcemile3

bende denemis olurum napim.
bu sabah baglamistim, kaka cikmis beline kaa.akannehir

:roflol::roflol:

benim adami ben yolladim valla salona.
napim, her horlamada kiz uyaniyo.
yatakta bi donuyo 8 siddetinde sarsinti yaratiyo.
sabaha kadar adama ssss kiza pissss demekten ben uyuyamaz olmustum.
bide durttugumde suratima bakip ne var diyo.
ne olcak, horlama diye durtuyorum. sanki gecenin bi yarisi kalkta iki lafin belini kiralim diycem.
hic istemiyodum boyle olmasini ama kizin odasini ayirana kadar, benim ruh sagligim icin hadi canim dedim.

bence daha cabuk acikiyolar artik.:sinifsinif:

gece muhallebisi falan sever belki ya.
once gunduz dene, dokunmazsa yatmadan once yedir.
bi dene bakalim.
bak darksea de cok sik kalkiyo diyodu ama karni doyunca artik uyuyomus.:nazar:
deneyeyim bi canım,milupanın şu gece tahıllısından almıştım geçen hazır bulunsun diye..inşallah işe yarar..
oğluşu uyuttum geldim bu arada eşim geldi ev bakmaya gittik aybaşı taşınıcaz ben işe başlamadan yerleşelim diyoruz bakalım nasıl toplanıcaz deniz paşayla eyvahedigeldismile
çok zor ya..allah kolaylık versin..biz neyapacaz bakalım..evden memnun deilim bi gözüm korkuyo idare edeyim diorum ama edilecek gibi deil ısınmıyoda..
bizimki hala gazla uyanıyo sanırım kıvranıp duruyo. ya sabahın 5 inde kaka yapmaya uyanıyo. anlamadım gitti walla bazen günde 5-6 kez kaka yapıyo. gündüzleride sanki 30 dk ya kurulmuş. 10 dk geçirse dişimi kırcam.
benimki hergün 4-5 kez yapıyo kaka ya çıldırıcammm..:1shok:
bende gündüz prima kullanıyorum 4 numaraya geçtik gecede molfix
şimdikte molfix popüler oldu ya..
molfixi ben ilk zamanlar kullanmıştım ama kalın olduğundan sarmıyodu tam popoyu günde 5 kez sızdırıyodu..ama fiyatı en uygun olan o..
sonra huggies aldım şimdi iki paket sızdırma filan yok aslında ama oda kalın..
normalde prima kullanıyorum stok yaptım hatta 4 nodan..ama fiyat yüksek,indirimleri takip etmek lazım..böyle karmakarışık bi durum..kafamçokkarıştı

selamlar..gecmıse bakacak zamanım yok selam werıp kacacagım...
ew temızlıgı dun basladı bugun haaala dewam edıyo..ama tukendımmm
sımdı dusa gırcem banyo mutfak wc kaldı temızlenecek..perdeler camlar kapılar yerler tamammmkaydirigubbakcemile3aksama da kaynanama yemege gıdecez sagolsun..
oglusumuda uyuttum sımcık
optum herkesııııı

aaaaaaaa tilki uyudu güyaaa bulaşıkları makineye dizdim o kaa çoktuki tencere falan kaydirigubbakcemile3 sığmayanları yıkadım durulayamadan çığlığı bastı akannehir

yeter, adam olana o kadar is cok bile.kaydirigubbakcemile3

deneyeyim bi canım,milupanın şu gece tahıllısından almıştım geçen hazır bulunsun diye..inşallah işe yarar..

bi dene bakalim canim.
ise yararsa devam edersin.

en azindan denize bakar sen evle ugrasirken.
evet yoksa imkansız toplanamam

çok zor ya..allah kolaylık versin..biz neyapacaz bakalım..evden memnun deilim bi gözüm korkuyo idare edeyim diorum ama edilecek gibi deil ısınmıyoda..

benimki hergün 4-5 kez yapıyo kaka ya çıldırıcammm..:1shok:

şimdikte molfix popüler oldu ya..
molfixi ben ilk zamanlar kullanmıştım ama kalın olduğundan sarmıyodu tam popoyu günde 5 kez sızdırıyodu..ama fiyatı en uygun olan o..
sonra huggies aldım şimdi iki paket sızdırma filan yok aslında ama oda kalın..
normalde prima kullanıyorum stok yaptım hatta 4 nodan..ama fiyat yüksek,indirimleri takip etmek lazım..böyle karmakarışık bi durum..kafamçokkarıştı

bizim evde küçük 2oda 1 salon ama mutfak amerikan denizle çok zor oluyo hem yerlerde taş şimdiki yerler laminat mutfak ayrı 3 oda 1 salon kaloriferli daha pahalı ama yapacak bişey yok annemede yakın denize o bakacak bize gelip daha kullanışlı yani bizim için her açıdan
molfixi bende ilk doğduğunda denemiştin bantları esnek değil diye sevmemiştim ama şimdi değiştirmişler iyi olmuş fiyatıda uygun pirima iyi ama badisi nemli gibi oluyor ben o yüzden pek kullanmak istemiyorum 3 numara bizde sızdırmaya başlayınca 4 e geçtim sızdırma yok ama molfix biraz daha büyük pirimaya göre

selamlar..gecmıse bakacak zamanım yok selam werıp kacacagım...
ew temızlıgı dun basladı bugun haaala dewam edıyo..ama tukendımmm
sımdı dusa gırcem banyo mutfak wc kaldı temızlenecek..perdeler camlar kapılar yerler tamammmkaydirigubbakcemile3aksama da kaynanama yemege gıdecez sagolsun..
oglusumuda uyuttum sımcık
optum herkesııııı
maşallah hamarat hatınalkisalkisalkis
ben kapılara ve camlara girişmiyorum taşınma durumum var mayısta..mayısa kadar dayanamayıp temizlermiyim,kokarmıyız bilmem..normalde titizimdir cam ve perdelerde ama içimden yapmak gelmiyo taşınacaksam zaten bisürü iş çıkacak..
evet yoksa imkansız toplanamam

bizim evde küçük 2oda 1 salon ama mutfak amerikan denizle çok zor oluyo hem yerlerde taş şimdiki yerler laminat mutfak ayrı 3 oda 1 salon kaloriferli daha pahalı ama yapacak bişey yok annemede yakın denize o bakacak bize gelip daha kullanışlı yani bizim için her açıdan
molfixi bende ilk doğduğunda denemiştin bantları esnek değil diye sevmemiştim ama şimdi değiştirmişler iyi olmuş fiyatıda uygun pirima iyi ama badisi nemli gibi oluyor ben o yüzden pek kullanmak istemiyorum 3 numara bizde sızdırmaya başlayınca 4 e geçtim sızdırma yok ama molfix biraz daha büyük pirimaya göre
bizim ev bu sene çok yağmur yağdığından rutubet yaptı çok fazla..tavanlar küflendi resmen..altımızda 1 senedir boş ısıtamıyoruz resmen evi..ama konumu iyi merkezi cadde üstünde..
aksine bizim taşınmayı düşündüğümüz yer site ama amerikan mutfak ve daha küçük..ama iyi ısınıyomuş..hem park filan biraz büyyünce işe yarar..
senin annen varmış yanında..benim uzakta gelmesi zor zaten kıyamamda 63 yaşında hem kalp hastası..kaynanam gelir çağırsam hemen de herişe karışacak istemiyorum..kendim zorlanırım ama kafam rahat olur diyorum bakalım..

maşallah hamarat hatınalkisalkisalkis
ben kapılara ve camlara girişmiyorum taşınma durumum var mayısta..mayısa kadar dayanamayıp temizlermiyim,kokarmıyız bilmem..normalde titizimdir cam ve perdelerde ama içimden yapmak gelmiyo taşınacaksam zaten bisürü iş çıkacak..

bizim ev bu sene çok yağmur yağdığından rutubet yaptı çok fazla..tavanlar küflendi resmen..altımızda 1 senedir boş ısıtamıyoruz resmen evi..ama konumu iyi merkezi cadde üstünde..
aksine bizim taşınmayı düşündüğümüz yer site ama amerikan mutfak ve daha küçük..ama iyi ısınıyomuş..hem park filan biraz büyyünce işe yarar..
senin annen varmış yanında..benim uzakta gelmesi zor zaten kıyamamda 63 yaşında hem kalp hastası..kaynanam gelir çağırsam hemen de herişe karışacak istemiyorum..kendim zorlanırım ama kafam rahat olur diyorum bakalım..

rutubetli ev çok zor bilirim bizim amerikan mutfak çok biçimsiz bi yemek yapıyorsun heryer kokuyor tek başına zor allah kolaylık versin

cerin, gordun mu sunways neler neler yapmis masallah.:hulya:

gördüm akannehirakannehir
ben bıraksada bulaşıkları durulasam deyu gözünün içine bakıyom o zaman bu zamandır artık durulama dan geçtim acımdan gebercem delikafaduldendelikafadulden
gııı sunwaysss bizim eve de bil atıver beeeeeeeee laelaelaelaelae

rutubetli ev çok zor bilirim bizim amerikan mutfak çok biçimsiz bi yemek yapıyorsun heryer kokuyor tek başına zor allah kolaylık versin

ıyyyyyyyy rutubet mi dedinizz akannehir
bizim ev gibi kimse olamaz heralde artık çimler bitmeye başladı duvarlardan yerlerden akannehir ali sami yen stadıynan yarışıyo benim ev sempatiksalakcinni

gördüm akannehirakannehir
ben bıraksada bulaşıkları durulasam deyu gözünün içine bakıyom o zaman bu zamandır artık durulama dan geçtim acımdan gebercem delikafaduldendelikafadulden
gııı sunwaysss bizim eve de bil atıver beeeeeeeee laelaelaelaelae

bende hergun bi oda yapsam olur diyorum, sonra vazgeciyorum.kaydirigubbakcemile3
benim adam hep evde olsa ev yag dok yala olur valla, hani ona hamarat gozukmek icin o evdeyken hic oturmuyorum ya.delikafadulden

bulgur pilavı yapacum şimdi gel yiyek hacicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

yaa siz bulguru nerden alinizzz marketlerden aldığım pilavlık bulgurlar hep dana gibi şişiyo hasssssta ediyo beniiiiiiii delikafadulden
genelde köyden falan gelüdü e bitti şimdi gelen giden de yok bende çok severun nan bulguru ne edecuuukk :bbo:

bende hergun bi oda yapsam olur diyorum, sonra vazgeciyorum.kaydirigubbakcemile3
benim adam hep evde olsa ev yag dok yala olur valla, hani ona hamarat gozukmek icin o evdeyken hic oturmuyorum ya.delikafadulden

hamarat gözüküyon da bi halt oliy sanki adam sana hala tatildesin diyyy bence daha çok çalışmalısın yiwrıımmm kaydirigubbakcemile3

yaa siz bulguru nerden alinizzz marketlerden aldığım pilavlık bulgurlar hep dana gibi şişiyo hasssssta ediyo beniiiiiiii delikafadulden
genelde köyden falan gelüdü e bitti şimdi gelen giden de yok bende çok severun nan bulguru ne edecuuukk :bbo:

markettan alim haciii evet çok şişiyolar reisin bulgurunu alim bena.sa.s

Back
X