Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu arada sağlık ocağından demir damlası verdiler mi
bize de bugün verdiler bakalım nasıl içiricembize verdiler ama benim oğluş sevmedi kustu dru değiştirdi santofer kullanıyoruz ve 1 damlayla başladık hafta hafta arttırıcaz
edacım sen günün arkadaşıymıssın benim için gel öpem Şeniz
selam kızlar
aşılarımızı olduk geldik hihoyyyt
ilkönce sağlık ocağına oradan doktora oğluşum da uyudu
kızlar bu arada dün iş çıkışı oğlumu doktora götürdüm kilo takibi için 10 günde 500 gr almış zemuszemus doktor çok iyi dedi ek gıdaya geçmiyosunuz anne sütüne devam dedi tosim 7250 olmuş boyuda 1 cm uzamış.
valla bu ek gıda işini kara kara düşünüyodum 6. ayda ek gıdaya başlarsam kaynanamlarda burada olmıycak sadece o zaman annem bakıcak çınarıma o zaman daha rahat ek gıdaya başlayabilicem
bize de bugün verdiler bakalım nasıl içiricem
canım kilon süpermiş..bende aynı kilodayım 1,5 aydır filan 4 kilo fazlam var oda kaldı heralde,takmıyorum gerçi:umursamaz: yemek zorundayım sütüm azalıyo iyce yemediğim zaman..kilo konusunda biz gayet memnunuz eşim 178 boy 65 kilo ben 165boy 51 kilo
bize verdiler ama benim oğluş sevmedi kustu dru değiştirdi santafer kullanıyoruz ve 1 damlayla başladık hafta hafta arttırıcaz
dr bize 5. ayda başlayalım dediği için vermediler
evet 9 damla dediler nasıl vericem bilmiyom tadı iğrençmiş galibakaç damla dediler bize 9 damla demişti ve emzirdikten 1 saat sonra ver 1 saatte emzirme demişti ebe kokusu iğrenç çok zor içti 1 saat sonrada çıkardı zaten kakası yeşil ve iğrenç ötesi kokuyodu şimdi kullandığımız aç tok farketmiyor hatta ben bikaç damla sütle karıştırıp veriyorum daha rahat içiyor
kaç damla dediler bize 9 damla demişti ve emzirdikten 1 saat sonra ver 1 saatte emzirme demişti ebe kokusu iğrenç çok zor içti 1 saat sonrada çıkardı zaten kakası yeşil ve iğrenç ötesi kokuyodu şimdi kullandığımız aç tok farketmiyor hatta ben bikaç damla sütle karıştırıp veriyorum daha rahat içiyor
opuyorumnanaktan
geçmiş olsun cnm opuyorumnanaktan
maşallah burcu tosun paşaya
kestirdim geldim yaa çok acıo ayaaaaammm mafoldumbenmafoldumben
sağol fatrom yaa öle böle kötü bişey ddeğil yaa çok çekiyoyrum ben gençliğimden beri mafoldumbenmafoldumben bi tarafını aldırdımdı şimdi aynı tırnağın sağ tarafıda battı mafoldumben
ay geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versin acısını tahayyül bile edemiyorummmmmopuyorumnanaktan
kestirdim geldim yaa çok acıo ayaaaaammm mafoldumbenmafoldumben
hadi hayırlısı inş ateş yapmaz istersen calpol verrrrselam kızlar
aşılarımızı olduk geldik hihoyyyt
ilkönce sağlık ocağına oradan doktora oğluşum da uyudu
cnm daha ne maşallahhhhhhkızlar bu arada dün iş çıkışı oğlumu doktora götürdüm kilo takibi için 10 günde 500 gr almış zemuszemus doktor çok iyi dedi ek gıdaya geçmiyosunuz anne sütüne devam dedi tosim 7250 olmuş boyuda 1 cm uzamış.
valla bu ek gıda işini kara kara düşünüyodum 6. ayda ek gıdaya başlarsam kaynanamlarda burada olmıycak sadece o zaman annem bakıcak çınarıma o zaman daha rahat ek gıdaya başlayabilicem
geçmiş olsun edacım :1hug:
öncelikle geçmiş olsun canım
gençliğimden berimi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay kıslaaaaaaaaaaar
benim bu kız meme hastası tamam emmesi güsel bişey ama
ben geceleri emzircem die uyuyamıyırum yaa deli edio beni
insan saat başı emcem die uyanırmı yaaa
artık 3.5 saatte bir emzircem şuan 2 saati geride bıraktık
kaldı 1.5 saat saat onuda uykuyla geçirtmeye çalışcam
sağol canım opuyorumnanaktanay geçmiş olsun cnm Allah kolaylık versin acısını tahayyül bile edemiyorummmmm
hadi hayırlısı inş ateş yapmaz istersen calpol verrrr
cnm daha ne maşallahhhhhh
c nm bize dr verdi sağlık ocağında da biterse burdan geln alın didiler
sağol iciiiiii opuyorumnanaktan
ölemi dimişim nan :roflol::roflol: ayy zaten çok gencim çocukluğumdan beri olarak değiştiriyorum delikafadulden
sempatiksalakcinni saat başımı akannehirakannehir