2009 Kasm Anneleri

nan hala gülüyorum lafına kahkaha attım bebem uayanacaktı :roflol:

yaw dün 02.15te emzirdim uyudu anam tam uykuya dalmışım
03.30 da meme die araniiii salladım uyumadı ağladı zırladı
zaten süt kalmıo okadar çok emince 04.30 kadar ayağımda salladım ama uyumadı
emmeyince nedir çektiğim yaaaa artı 3.5 saatte bir emzircem alışmalı
ne versem yalayıp yutuo kaşıkla damla veriom löp götürüo nurse veriom uratıma bakıo daha yokmu deyü sabahta 3 kaşık elma suyu içirdim gerisi gelmeyince ağladı
anam kime çekmiş bu baca boğaz akannehir akannehir akannehir akannehir

dimekki doymuyo nan bebe :mymeka:
sekercik sağol cnmm opuyorumnanaktan anlat bakim noldu herüflen kaydirigubbakcemile3

nan hala gülüyorum lafına kahkaha attım bebem uayanacaktı :roflol:

yaw dün 02.15te emzirdim uyudu anam tam uykuya dalmışım
03.30 da meme die araniiii salladım uyumadı ağladı zırladı
zaten süt kalmıo okadar çok emince 04.30 kadar ayağımda salladım ama uyumadı
emmeyince nedir çektiğim yaaaa artı 3.5 saatte bir emzircem alışmalı
ne versem yalayıp yutuo kaşıkla damla veriom löp götürüo nurse veriom uratıma bakıo daha yokmu deyü sabahta 3 kaşık elma suyu içirdim gerisi gelmeyince ağladı
anam kime çekmiş bu baca boğaz akannehir akannehir akannehir akannehir

baca boğaz mı :roflol::roflol::roflol:
canım o da zor eminim ama emmemesi daha da zor eminnn ollll sempatiksalakcinni

kaç damla dediler bize 9 damla demişti ve emzirdikten 1 saat sonra ver 1 saatte emzirme demişti ebe kokusu iğrenç çok zor içti 1 saat sonrada çıkardı zaten kakası yeşil ve iğrenç ötesi kokuyodu şimdi kullandığımız aç tok farketmiyor hatta ben bikaç damla sütle karıştırıp veriyorum daha rahat içiyor

cnm bize de dr ilk gün 1 damla sonraki gün 2 sonra 3 ....die 6 damla verdi şimdi bugün 5 damla verecükkk
emzirme ile ilgili bişi demedi ama sütle karıştırma demirin emilimini süt azaltıy dediiiiii
bence sen de sütle karıştırma cnm boşa vermiş oluyosun o zaman
ama bizimki dün yemyeşil bi kaka yaptı ben de üşüttüm sandım damladan mıydı adı ferro die başlıydı sizinkinin adı da öyle miydi cnm

cnm bize de dr ilk gün 1 damla sonraki gün 2 sonra 3 ....die 6 damla verdi şimdi bugün 5 damla verecükkk
emzirme ile ilgili bişi demedi ama sütle karıştırma demirin emilimini süt azaltıy dediiiiii
bence sen de sütle karıştırma cnm boşa vermiş oluyosun o zaman
ama bizimki dün yemyeşil bi kaka yaptı ben de üşüttüm sandım damladan mıydı adı ferro die başlıydı sizinkinin adı da öyle miydi cnm

herkese farklı damla sayısı vermişler anlamadım..kafamçokkarıştı
hele 9 damlayı heç anlamadım..mahvolur bebeler ya..o kadar yoğun ve iğrenç bi damlaki..akannehir
ama kademeli artırma mantıklıymışa.s

ay kıslaaaaaaaaaaar
benim bu kız meme hastası tamam emmesi güsel bişey ama
ben geceleri emzircem die uyuyamıyırum yaa deli edio beni
insan saat başı emcem die uyanırmı yaaa
artık 3.5 saatte bir emzircem şuan 2 saati geride bıraktık
kaldı 1.5 saat saat onuda uykuyla geçirtmeye çalışcam
ay şekerim bizimki de öyle oldu yav noldu ben anlamiyim önceden bile yavruş gecede bazen bi kez kalkıydı noldu buna saat başı kalkıy ama gündüz de uyuyo bide gece emiyor süt de var ama hemen içi geçiy bi saat sonra gene uyanıy zaten o uyanmassa ben kalkıyorum bi gariplik mi var deyü uykum parça pinçik valllaaaaaa
tersim döndü heeeee
şimdi iş miş yapasım yok yemek de yapmıcimmm taş yesinnnn
dimekki doymuyo nan bebe :mymeka:
sekercik sağol cnmm opuyorumnanaktan anlat bakim noldu herüflen kaydirigubbakcemile3
yok bacım hatırladıkça sinirlerim zıplıyor zaten başka bir topik gördm demin aklıma geldi de doğumumda bana bişi takmadı kociş de annem de kaynanam da gene gücüme gitti ay sinirlerim biraz dha zıpladı çiçek bilem getirmedi kız kocişşş

nan doyuyo doymadınıda kusuo dr ye
dedim bu çok kusuo normal çok emdiği için fazlasını kusuo dedi
aç gözlü benim kız
:roflol: :roflol: bazen agz sancıları olunca da emme refleksileri çalışıymışşş belkim gazı vardır kızz
herkese farklı damla sayısı vermişler anlamadım..kafamçokkarıştı
hele 9 damlayı heç anlamadım..mahvolur bebeler ya..o kadar yoğun ve iğrenç bi damlaki..akannehir
ama kademeli artırma mantıklıymışa.s

ben de anlamadım belki de drlar her bbeğe kilosuna göre filan veriylerdir ne bilemm?
kademeli arttırma mantıklı pas gibim kokuy benm midem kalkıy zavallım içiy onu dün elma suyuyla verdim ama gene çıkardı ne yapıcaz bilmem acaba dr u arayıp sorsam mı ki kakası da yemyeşil kız:) bide yapış yapış ay iğrenç bişiii

yavruşum rahatsız kesin..2 aydan beri ilk kez gündüz 1,5 saattir uyuyo.:1shok:.arada emdi tekrar uyudu ama..sabah kustu 2 kez ishal kaka yaptı..
iki gecedirde daha az uyuyodu..şimdi kıvranıyo ama uyanabilir heran:sinifsinif:

:roflol: :roflol: bazen agz sancıları olunca da emme refleksileri çalışıymışşş belkim gazı vardır kızz

ben de anlamadım belki de drlar her bbeğe kilosuna göre filan veriylerdir ne bilemm?
kademeli arttırma mantıklı pas gibim kokuy benm midem kalkıy zavallım içiy onu dün elma suyuyla verdim ama gene çıkardı ne yapıcaz bilmem acaba dr u arayıp sorsam mı ki kakası da yemyeşil kız:) bide yapış yapış ay iğrenç bişiii

kakası aynen canım..bide biz yeni doğrulttuyduk popoyu..daha önce de yeşil yapıyodu tam düzeldi derken bu ilaçtan oldu işte kanımca..dün vermedim ara vericem ondan sa düzelir değilse yandık..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
yapış yapıştı kaka bugün ishal oldu işte yavrum:sinifsinif:

kızlar ben kaçayım uykusuzum
sabah erken kalktım akşam geç yattım biraz uzanabilsem bari sempatiksalakcinni
görüşmek üzere hoşçakalınn opuyorumnanaktan

surem cnm belki de karnı ağrıyordur veya artık netleşiyor uyku saatleri

uykusunu sanmam canım ya benimki gündüz hemen hiç uyumaz..geceye kadar 1 saat toplam anca uyurdu..rahatsızlıktan kesin..üşütmeyse anlamıyom nası üşütüyo ya üç gündür banyo yaptırmadım,evin sıcaklığı neredeyse sabit,iyide giyindiriyorum..off anlamadım canım sıkılıyo ya ne zor annelikkafamçokkarıştı

kakası aynen canım..bide biz yeni doğrulttuyduk popoyu..daha önce de yeşil yapıyodu tam düzeldi derken bu ilaçtan oldu işte kanımca..dün vermedim ara vericem ondan sa düzelir değilse yandık..eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
yapış yapıştı kaka bugün ishal oldu işte yavrum:sinifsinif:
ayyy bilmiyorum yaaaa sorsak mı ki dr a dr içemesse değiştiririz dedi bizimki pek buruşuyor ama söylesem de değiştirsek mi bilmiyorum?
kızlar ben kaçayım uykusuzum
sabah erken kalktım akşam geç yattım biraz uzanabilsem bari sempatiksalakcinni
görüşmek üzere hoşçakalınn opuyorumnanaktan

iyi uykular şekerim hihoyyyt

Back
X