ya gazı oluo sabaha kadar zart zort gidiiiii ama 2 haftadır felan böle:roflol: :roflol: bazen agz sancıları olunca da emme refleksileri çalışıymışşş belkim gazı vardır kızz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya gazı oluo sabaha kadar zart zort gidiiiii ama 2 haftadır felan böle:roflol: :roflol: bazen agz sancıları olunca da emme refleksileri çalışıymışşş belkim gazı vardır kızz
hehe cersu senin kız da dik dik bakıy pek yaman olcak heee maşallah
uykusunu sanmam canım ya benimki gündüz hemen hiç uyumaz..geceye kadar 1 saat toplam anca uyurdu..rahatsızlıktan kesin..üşütmeyse anlamıyom nası üşütüyo ya üç gündür banyo yaptırmadım,evin sıcaklığı neredeyse sabit,iyide giyindiriyorum..off anlamadım canım sıkılıyo ya ne zor annelikkafamçokkarıştı
edacım çok geçmiş olsun ya:teselli:
nan doyuyo doymadınıda kusuo dr ye
dedim bu çok kusuo normal çok emdiği için fazlasını kusuo dedi
aç gözlü benim kız
şimdi iş miş yapasım yok yemek de yapmıcimmm taş yesinnnn
yok bacım hatırladıkça sinirlerim zıplıyor zaten başka bir topik gördm demin aklıma geldi de doğumumda bana bişi takmadı kociş de annem de kaynanam da gene gücüme gitti ay sinirlerim biraz dha zıpladı çiçek bilem getirmedi kız kocişşş
edoş sen görevinden istifamı ettin bebem
moderatör değelmiydin bilmiyorumkismile
yavruşum rahatsız kesin..2 aydan beri ilk kez gündüz 1,5 saattir uyuyo.:1shok:.arada emdi tekrar uyudu ama..sabah kustu 2 kez ishal kaka yaptı..
iki gecedirde daha az uyuyodu..şimdi kıvranıyo ama uyanabilir heran:sinifsinif:
bende dikkat etmiyorum tatlı çok yiyorum allahtan kilolar gititi gelmiyolarcanım kilon süpermiş..bende aynı kilodayım 1,5 aydır filan 4 kilo fazlam var oda kaldı heralde,takmıyorum gerçi:umursamaz: yemek zorundayım sütüm azalıyo iyce yemediğim zaman..
bize vegaferon diye bişey verdiler 4-5 gün kullandım,2 gündür kullanmıyorum..önümüzdeki ay dr a sorup öyle kullanıcam yada kan testi yaptırıp..çocuğumun kakası yeni düzelmişti zaten iyce kötü oldu şimdi kaç gündür huzursuz:sinifsinif:
paslı demir gibi ben baktımevet 9 damla dediler nasıl vericem bilmiyom tadı iğrençmiş galiba
ferro sanoldu bizimki ama şimdi santafer kullanıyoruzaynen canım bizde problem vardı kakasında işte yeşil yapıyodu uzun zamandır bi 10 gündür filan ilaçla düzelmişti..nefes aldık derken bu ilaç yaptı diye düşünüyorum ben,arada da ishal yapıyo yavrum..2 gün daha bekliycem geçmezse ki ilaçdansa bikaç günde anca temizlenir vücuttan,hafta başında götürmeyi düşünüyorum dr.a..
sizede vegaferon mu verdiler..9 damla niye ya çok fazla.:1shok:
bize 4 dediler bi ayarı yok mu bunlarınklava:
evet azaltıyo ama başka türlü içmiyor bu haftasonu elma rendesine başlıcam ona karıştırıp veririm artıkcnm bize de dr ilk gün 1 damla sonraki gün 2 sonra 3 ....die 6 damla verdi şimdi bugün 5 damla verecükkk
emzirme ile ilgili bişi demedi ama sütle karıştırma demirin emilimini süt azaltıy dediiiiii
bence sen de sütle karıştırma cnm boşa vermiş oluyosun o zaman
ama bizimki dün yemyeşil bi kaka yaptı ben de üşüttüm sandım damladan mıydı adı ferro die başlıydı sizinkinin adı da öyle miydi cnm
ayyy bilmiyorum yaaaa sorsak mı ki dr a dr içemesse değiştiririz dedi bizimki pek buruşuyor ama söylesem de değiştirsek mi bilmiyorum?
bizimkini değiştirdi içemiyorsa zorlama bence
iyi uykular şekerim hihoyyyt
cnm ben de anlamıyorum ben içine zıbın üstüne body üstüne penye üstüne de dışarı çıkarırken odadan veya uyanınca bir yelek takıyorum
altına da çorap patikli alt patiksiz alt bir de yün patik
yatarken de sadece beline kaa örtüyorum
bilmem aşılar da çok huy değiştiriyyy
ben de bir hafta oldu banyo yaptırmadım kocişle de küsüz pazartesiden beri, nsaı yaptırcaz bilmem ben tek yaptıramıyorum hayatta durmaz acayip hareketli çünkü kociş su döküyor bi eliyle de tutuyor ben bi elimle tutup diğeriyle yıkıyorum da anca zaptediyoruz afacanıııı :roflol:
amaniin özge kuşumun bandanasını yiyem beennnnnnnnn :asigim:
ay bizimki dee bazen alt dudağını sarkıtıyorrr çok komik oluylarrrrsağol tatlımŞeniz
boynunu büküyo ama ağır abidir,doğduğundan beri kaşlar hep çatık:lepi:
vallaha çok yaman olcek tizesiii
cnm bu esji mevzu başka bi şeye kızdıydım bunu da hatırladım tuz biber ekti üstüneeee :roflol: dur bi daha kakarım ben bunu başınaaaaa:) insan bi çiçek alır abri ben altında değilim ama kimse almadı kızzz annem bilem almadı sonra ben gücüme gitti didim de iste alalım dedi isteyince alınıcak yaniiii ne kıymeti kaldı kiiiiallah allahhh nelere takmış kafayı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
aman şekerim napcan hepsi bir olmuyoki bunların akannehirakannehir
ama insan bi çiçek bari alır :mymeka::mymeka: ne kadar ayıo :mymeka:
:
kız bizim ev buz gibi oluyor:) mecburum yaniiii sen sıcak memlekette yaşıysınnn bide burları gör millet fatura gelcek deyü doğalgaz da yakmıyyy biz donuyoruz arada....kız sekercik neler neler giydiriyon nan ölee akannehirakannehir ben senden 1 kat eksik giydiriyom yelek gelanda tek kat giydirirsem giydiriyom sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bende yanlız yıkayamıyorum suyu çok seviyo benim yakışıklımda maşallahhdeli oluyo suya girince ter ter tepiniyo delikafaduldendelikafadulden
:roflol: bacım zorla oturtsaydınnnnn...abooowww, yarim saat diye geldi, anca gitti.akannehir
gelir gelmez banyoya el yikamaya gitti.
salonda benim supurdugum yere oturmadi, ben sonra gel buraya otur dedim.:roflol:
cnm bu esji mevzu başka bi şeye kızdıydım bunu da hatırladım tuz biber ekti üstüneeee :roflol: dur bi daha kakarım ben bunu başınaaaaa:) insan bi çiçek alır abri ben altında değilim ama kimse almadı kızzz annem bilem almadı sonra ben gücüme gitti didim de iste alalım dedi isteyince alınıcak yaniiii ne kıymeti kaldı kiiii
kız bizim ev buz gibi oluyor:) mecburum yaniiii sen sıcak memlekette yaşıysınnn bide burları gör millet fatura gelcek deyü doğalgaz da yakmıyyy biz donuyoruz arada....
bizimki habire kaçma girişiminde bulunuy ama soyarken ve yıkanma işi bitince bayağı bi gülücük saçıyo bi de yıkanırken hiç ağlamıyyy oyun yapıyo kendince heraldddeeee
abooowww, yarim saat diye geldi, anca gitti.akannehir
salonda benim supurdugum yere oturmadi, ben sonra gel buraya otur dedim.:roflol:
cnm ben de anlamıyorum ben içine zıbın üstüne body üstüne penye üstüne de dışarı çıkarırken odadan veya uyanınca bir yelek takıyorum
altına da çorap patikli alt patiksiz alt bir de yün patik
yatarken de sadece beline kaa örtüyorum
bilmem aşılar da çok huy değiştiriyyy
ben de bir hafta oldu banyo yaptırmadım kocişle de küsüz pazartesiden beri, nsaı yaptırcaz bilmem ben tek yaptıramıyorum hayatta durmaz acayip hareketli çünkü kociş su döküyor bi eliyle de tutuyor ben bi elimle tutup diğeriyle yıkıyorum da anca zaptediyoruz afacanıııı :roflol:
boyumuzun küsüratı neyse kilomuzunda o olması lazımmış
mesela benim boy malum 1.55 kilomunda 55 olması gerek ama ben 63 üm 8 kilo fazlam varsenağlamasenağlama
gecmis olsun canim.opuyorumnanaktankestirdim geldim yaa çok acıo ayaaaaammm mafoldumbenmafoldumben
kız edoş oğlana taktılar da ben havamı aldım
gecmis olsun canim.opuyorumnanaktan
abooowww, yarim saat diye geldi, anca gitti.akannehir