2009 Kasm Anneleri

yok yok yastik degil.. döseginin altini yükselticeksin.. hani reflüde yapiyolar ya.. kaydirak gibi ama o kadar dik degil.. hem emmidiginide daha rahat hazmedermis böylelikle

slm arkadaşlar sizlere bişi sorca benim kızımuykuda beslenmek istiyo uyanık yemiyo sadce su içiyo ne yapsamda yanık beslenmeye alıştırsam bütüngünde ayakta uyuyo brktığım an uyanıo çok zor ya böle şu uyku ve beslenmeyi ne yapıcam bana akıl verin ve 2 satte 180 lik mama yemesi lazım 2 satte 60 lık zor bitiyriyo offf...meme emmio...

ay bircann kel derman bulsa başına sürer hesabı bizimkide bilinci açıksa emmio sadece baygınken emio :gitme: uyanık halde emmesi için en az 4 veya 5 saattir aç olması lazım o saatin üstünede en fazla 5 dakika emiyo zati :gitme:

döşek miii kaydirigubbakcemile3
cerenimom gııı şu emzirme yastığına yatırsam olurmuu kaydirigubbakcemile3

kızlar mrb..benim oğluşum emmek istemio artık sizlerdede var mı bu sorun:( kavga edio resmen memeyle ne yapmalıyım ?

canım etrafıda izlio ama emmio:(ben memeyi uzattıkçaa ağlıo nasıl kendini geriye itiyo görsen ne yapacağımı bilemiorum :(

slm kızlar bende geldim nasılsınız bebeişleriniz nasıl benimkide artık kolay uyumuyo malesef hergece cinnet geçiriyorum o dalana kadar uykuya:bbo:

slm kızlarrr

itek bişi tattırmıyo musun canım
ya ben tattırıyorum bir iki cay kasıgı her zaman değil ama arada tatlara alışsın diye doyumluk deil yani

slm kızlarrr

itek bişi tattırmıyo musun canım
ya ben tattırıyorum bir iki cay kasıgı her zaman değil ama arada tatlara alışsın diye doyumluk deil yani

slm canım hoşgeldin
geçenlerde sadece elma ve portakal emdi ikisinide beğenmedi zatenkaydirigubbakcemile3midesine inmemiştir bilekaydirigubbakcemile3

slm canım hoşgeldin
geçenlerde sadece elma ve portakal emdi ikisinide beğenmedi zatenkaydirigubbakcemile3midesine inmemiştir bilekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hosbulduk canım
peki demir damlasına basladın mı
benim kız ona basladıgımdan beri 2 3 gunde kaka yapıyo yaa kabız da deil ama eskisi gibi deil kakası sulu püre gibi

slm kızlar ay bebişlerin ateşlenmesi ne kadar kötü benim kızın ilk defa ateşi çıktı iki gündür sürüyo bu arada regl oldum çok kötüyüm çok

Back
X