2009 Kasm Anneleri

slm kızlar ay bebişlerin ateşlenmesi ne kadar kötü benim kızın ilk defa ateşi çıktı iki gündür sürüyo bu arada regl oldum çok kötüyüm çok
selam kızlar
geçmiş olsun canım inşallah düşer ateşi
ben de dün regl oldum sempatiksalakcinni
arada leke gibi gelmişti daha önce bikaç sefer
fakat dünden beri bariz belli oldum yani öff iyiydik böyle yaa

bu arada meşhur süpürgemi eşim dün servisten aldı
ne güzel sevindim malum benim büyük oğlum hep döke saça yer her yer batar
bugün açtım süpürdüm fosss çıktı bozuluyo yine koku geliyo yanık gibi :sinifsinif:
eşim de bugün gidiyo şehir dışına salı akşam gelecek artık ne zaman veririz ne zaman alırız bilemiyorum bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hosbulduk canım
peki demir damlasına basladın mı
benim kız ona basladıgımdan beri 2 3 gunde kaka yapıyo yaa kabız da deil ama eskisi gibi deil kakası sulu püre gibi
haftaya aşıya gidince başlatacak dr.muz
kakasının öyle olması normal hatta rengi bile değişir
slm kızlar ay bebişlerin ateşlenmesi ne kadar kötü benim kızın ilk defa ateşi çıktı iki gündür sürüyo bu arada regl oldum çok kötüyüm çok
geçmiş olsun canım ateş düşürücü falan ver bende çok korkarım ateşten
ayyyy bi ben olamadım yaaa menopozdan çıkamadımkaydirigubbakcemile3
nbrrrrrrrrr kızlar
slm canım hoşgeldin
selam kızlar
geçmiş olsun canım inşallah düşer ateşi
ben de dün regl oldum sempatiksalakcinni
arada leke gibi gelmişti daha önce bikaç sefer
fakat dünden beri bariz belli oldum yani öff iyiydik böyle yaa
ewet yaaa rahat oluyor ama şişkinlik yapıyor sanki ben olsam rahatlayacağım gibisempatiksalakcinni

iyiyiz canım sen nasılsın
sağol canım bende iyiyim şükür

slm canım hoşgeldin

ewet yaaa rahat oluyor ama şişkinlik yapıyor sanki ben olsam rahatlayacağım gibisempatiksalakcinni

hoşbulduk canım

slm canım hoşgeldin

evet degişti canım daha koyu rengi eskiden sarıydı simdi cok koyu sarı

kızlar bebeğim sürekli ağlıyo hep kucakta hoplatılmak istiyo kucakta gezmek istiyo sizin bebeler nasıl çok yoruluyorum onun ağlama sesinden başıma ağrılar giriyo artık mafoldumben sizin bebelerde öylemi

kızlar bebeğim sürekli ağlıyo hep kucakta hoplatılmak istiyo kucakta gezmek istiyo sizin bebeler nasıl çok yoruluyorum onun ağlama sesinden başıma ağrılar giriyo artık mafoldumben sizin bebelerde öylemi

benimkide öyle canım kucakta inmdiği anda kıyametler koparıyo
bide belli yalandan ağlıyo bende mecbur gün boyu kucakta gezdiriyom belim sırtım mahvoldum:sinifsinif:

benimkide öyle canım kucakta inmdiği anda kıyametler koparıyo
bide belli yalandan ağlıyo bende mecbur gün boyu kucakta gezdiriyom belim sırtım mahvoldum:sinifsinif:

ya şimdi bi sitede okudumda sürekli ağlayan çocuklarda idrar yolu enfeksiyonundan şüpelenilebilir diye yazıyo acaba kızımın idrar yollanında enfeksiyon mu oldu

ya şimdi bi sitede okudumda sürekli ağlayan çocuklarda idrar yolu enfeksiyonundan şüpelenilebilir diye yazıyo acaba kızımın idrar yollanında enfeksiyon mu oldu

yok canım bence değildir
çünkü bu sıpacıklar kucak istiyo gezince gayet mutlu benim oğlum ama bırakınca anında bi bağırtı ama rol yapıyo belli hiç göz yaşı yok kucağa alınca anında susuyo
bu minnoşlar işini biliyoooooooo:jeyyar:

Back
X