2009 Kasm Anneleri

slm hatunlar bu aralar giremiyom kızın ateşi çıkıyo ishal olmuş ateşini düşüreyim derken üstünü tek kata indirdim bu defada üşütmesinden korkuyom
geçmiş olsun canım
kızlar herkese selam ay ne zamandır giremiyorum biraz yoğun bir dönem geçiriyoruz bu sıralar annem anıden mersine gitmek zorunda kaldı teyzemin oğlunun beyninde tümör çıkmış gencecik iki tane küçücük çocuğu var tüm aile oraya gitti apar topar allah onu yavrularına bağışlasın inşallah bizde mecburen kayınvalıdeme gecmek zorunda kaldık valla ne gündüzüm ne gecem belli ordada ınsan ne olursa olsun rahat edemiyo kendı evı olmayınca annemin ne zaman döneceği şuan belli değil o dönene kadar orda kalacağız.
Ev yaptırma derdine düştük bide kızlar onun telaşeside var hergün yeni bişiler çıkıyo bitsede kurtulsak diye bekliyoruz eşimle birlikte
sizleride o kadar cok özledimki insan gerçekten buraya alışınca sonra kendını bi tuhaf hissediyo birkaç gun girmeyince şahsen ben öyleydim.
acaba bebekler nasıl kızlar nasıl diye düşünüyorum.
canım allah acil şifalar versin evlatlarına bağışlasın
selam kızlar nasılsınız
perşembe günü bebişim çift taraflı kasık fıtığından ameliyat oldu narkozu almışken sünnetinide yaptırdık ameliyattan çıktığı gün çok kötüydü oğlum şimdi biraz daha iyi bugün kontrole gittik dr iyi dedi ama hala canı yanıyo bebişimin. o benim artık küçük erkeğim:nazar:

yaremcim geçmiş olsun bebeğin üşümez korkma zaten onun kendi ateşi var şuan.ben oğlum ameliyattan çıktığı gün altına sadece bolca bezini bağladım üstünde de yalnız badisi vardı öyle yatırdım

karakızz teyzenin oğluna çok geçmiş olsun allah ailesine bağışlasın

çok geçmiş olsun ne güzel sünnet ettirmişsinz

canım bende yazın düşünüyorum inş
dr 1 yaşına gelmeden yaptır dedi bakalım hayırlısı....

evet dr bebekken daha iyi diyolar sende yaptır canım bebişinin azıcık canı yanıcak ama olsun neticede oda küçük erkek olucak
yazın yapman dahada iyi çünkü 2-3 gün açık bırakırsın hava alınca daha çabuk iyileşir hadi hayırlısı bakalım

selam kızlar..karakızım gecmıs olsun allahıma cıl sıfa werır ınsallah...
nılufercım sanada cok gecmıs olsun canım bende yaza yaptırıcam sunnetını..
bu arada oglum uyuyo uyandırmaya kıyamıyom inlıyo bıde arada mınnosum

selam kızlar nasılsınız
perşembe günü bebişim çift taraflı kasık fıtığından ameliyat oldu narkozu almışken sünnetinide yaptırdık ameliyattan çıktığı gün çok kötüydü oğlum şimdi biraz daha iyi bugün kontrole gittik dr iyi dedi ama hala canı yanıyo bebişimin. o benim artık küçük erkeğim:nazar:

yaremcim geçmiş olsun bebeğin üşümez korkma zaten onun kendi ateşi var şuan.ben oğlum ameliyattan çıktığı gün altına sadece bolca bezini bağladım üstünde de yalnız badisi vardı öyle yatırdım

karakızz teyzenin oğluna çok geçmiş olsun allah ailesine bağışlasın

çok geçmiş olsun benim denizimde acil sağ kasığından ameliyat olmuştu 35 günlükken bizimki acil ameliyata alındığı için o telaşla sünnet aklmıza bile gelmedi çok iyi yapmışsınız bende istiyorum büyümeden sünnet ettirmek

çok geçmiş olsun benim denizimde acil sağ kasığından ameliyat olmuştu 35 günlükken bizimki acil ameliyata alındığı için o telaşla sünnet aklmıza bile gelmedi çok iyi yapmışsınız bende istiyorum büyümeden sünnet ettirmek

sağol canım kıyamam seninki ameliyat olduğunda dahada küçükmüş
bizimde 2 fıtık bide sünnet olunca biraz zor geçiyo huysuzlanıyo bebişim

evet çok küçüktü
kolay değil tabi minicikler daha nerde yaptırdınız biz gazide yaptırmıştık

ben doğumumu gazide çiğdem hanımda yaptım çokta memnun kaldım
oğlumun ameliyatını çınarlı doğumda yaptırdık gaziyede gittik ama çınarlıyla arasında pek fark yoktu bide bu dr. bi arkadaşımın çocuğunuda ameliyat etmişti

3516fgpasqua261hv2.gif

bı sarma sarcam saramadım içi hazır
lahanayıda hasladım
oglumu uyutımde
gel yardım et yafrummbayanssulusmile

Back
X