2009 Kasm Anneleri

saydım valla saniyeyide sölicedimde mesaj buraya ulaşana kaa saniyesi geçer dedim:roflol::roflol::roflol::roflol:

bunnar adama böle hesap kitap yaptıriler işte:roflol::roflol::roflol:

:roflol: kız alemsin heee
ben kaç günlük olduğunu alttaki tckerdan biliyorum heee

slm kızlar ne haberler?
kaç gündür giremedim kk da sorun vardı önce sonra profilimde sorun vardıakannehir
gerçi bebeğimde çok huzursuz bi problemi var ama nebilmiyorumkismile
doktora götürücektim bugün vazgeçtim,cmts babasıyla götürcez şimdi tahlil filan yalnız olunca zorlar beni..
bende salonun perdelerini yıkadım,camını sildim yağmur yağdı üstüne hemen,ama neyse çok detaylı silememiştim zaten bebiş durmuyoki..
ütülücem daha off,yıkamıcaktım ama çok kirlenmiş ya dayanamadım pasaklı olmuşum iyce doğumdan önce temizlikçi yıkamıştı yanisempatiksalakcinni

yarencim çok geçmiş olsun canım benim üzme kendini..gerçi ben sürekli üzülüyorum bişeyimi var diye..
seninki amip olmuştu dimi daha önce?biz de aynı sorunu yaşadık şimdide bi problem var kesin kakasında..bu bikere olunca geçmiyo heralde ya off..
ben rota da yaptırmadım aksine bebeğim hassas çıktı bu konudamafoldumben

oğluş geçen haftadan beri çok huysuz ya onla uğraşıyorum
ne kötü bişey konuşamıolarki söylesinler neresinde problem..canım sıkılıyo vallahi..

selam kızlar, nasılsınız?? bişi sorcam bu ara kızım dehşet salya akıtmaya başladı ve hep mız mız. hiç neşesi yok eskisi gibi sürekli parmağımı ısırmaya çalışıyo. diş mi çıkarıcak acaba?? var mı kasım bebeklerinden diş patlatan ??

canım benimki de aynı,elleri ğzından hiç çıkmıyo salya var,huzursuzluk dizboyu ama diş mi yoksa başka bişeymi öğreneceğiz artıkbilmiyorumkismile

:roflol: kız alemsin heee
ben kaç günlük olduğunu alttaki tckerdan biliyorum heee
saatini ve dk.yı gösterimi ben onuda hesaplim :roflol::roflol::roflol:
oğlan kaka yaptı gene..rekor kıracak ya bağısakları aşırı çalışıyo var bisorun:((

kimimiz kaka yapmi diye yakıni kimimiz çok kaka yapi diye ne biçim iş bu beeee
allah sonumuzu hayr etsinkaydirigubbakcemile3

slm itek dısarda acayip rüzgar var kesin elektrikler giderrr :))
bugun koltuk silmeyi planlıyorum kalkıp yapayım bari
bizimkide cok zor uyuyor artık hele geceleri işkence resmen

slm itek dısarda acayip rüzgar var kesin elektrikler giderrr :))
bugun koltuk silmeyi planlıyorum kalkıp yapayım bari
bizimkide cok zor uyuyor artık hele geceleri işkence resmen
slm canım kolay gelsin şimdiden bende ütü yaptım bugün o kadr
ayyy akşam banyo yaptırdım uyur dedim uyumadı 10 da da o uymak istedi bu sefer ben uyutmadım 1 saat daha dayan diye çünkü hergün 11 de uyuyor sabahta çok huzursuzdu neden acep anlamadım enesin sesinden çok korkuyor acep ondan mı uyumuyorkaydirigubbakcemile3

Back
X