2009 Kasm Anneleri

kızlar dün bebeği buru akıntısı ve ateşten dolayı doktoruna götürdüm kulağında iltihap başlangıcı üst solunum yolu enfeksiyonuu var ddedi sonra kaç gündür ayağının dışa bastığımızı farkettiğimiz söyledim kalça filmi istedii sonra bizi ortepideye yolladı sonuç bi kalçada az açıklık ve çıkık varmışş büyük bir havluyla ayağını açık tutmam gerektiği söyeldii düzelirmiş okadar üzüldümkii şükür düzelicek bişeymiş doğduğunda yoktu sonradn oldu yanii nasıl içim yandı anlatamam ayrıcaa 7kiloyu geçkin sandığım kilosuda 6.900 çıktı ek gıdalara başladık ilk çorbasını bugün tatırdım meyve suyu na başlamıştık zaten şimdi yarın bi profa. daha gidicezz inşş kötü bişey demzzı

canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin
üzülmekte haklısın ama dediğin gibi düzelecek birşeymiş onu
düşün. allah daha büyük dert vermesin. kilo konusunada takma bence
zaten yavaş yavaş bebekler ek gıdaya geçti bile...
tekrar geçmiş olsun iyi haberlerinizi alırız inş.

kızlar dün bebeği buru akıntısı ve ateşten dolayı doktoruna götürdüm kulağında iltihap başlangıcı üst solunum yolu enfeksiyonuu var ddedi sonra kaç gündür ayağının dışa bastığımızı farkettiğimiz söyledim kalça filmi istedii sonra bizi ortepideye yolladı sonuç bi kalçada az açıklık ve çıkık varmışş büyük bir havluyla ayağını açık tutmam gerektiği söyeldii düzelirmiş okadar üzüldümkii şükür düzelicek bişeymiş doğduğunda yoktu sonradn oldu yanii nasıl içim yandı anlatamam ayrıcaa 7kiloyu geçkin sandığım kilosuda 6.900 çıktı ek gıdalara başladık ilk çorbasını bugün tatırdım meyve suyu na başlamıştık zaten şimdi yarın bi profa. daha gidicezz inşş kötü bişey demzzı

çok çok geçmiş olsun canım fakat bu kalça filmi çektirmiştik 3. ayda onda çıkmamışmıydı..

çok saolun kızlar iyiki varsınız düzelicek inş bu arada karazeytin sizede çok geçmiş olsun şükür düzelmiş ipek kızımızın ne kadar zamanda düzeldii banada dün doktor havlu koy dedi ama şekil olarak gösrermedi bez gibi koydum üstende çemberle bağladım açıklık oldu ama bezle olursa daha iyi böyle çok şişko oldu poposu pijama zor sığıyor çocuğaa 1 ay sonra film dedii tekrardan bakalım yarın bi doktora daha gidicezz

kızlar spor yapıyorum diye mi bilmiuorum ama içimde sanki hareket eden bişi var ne olabilir sizce yaa szeryanlılar size oluyor mu böle bişi

çok çok geçmiş olsun canım fakat bu kalça filmi çektirmiştik 3. ayda onda çıkmamışmıydı..

zeynepsav çok saol canımcımopuyorumnanaktan biz kalça filmi çektirmemiştik ama her ay muntazamn muayene oluyordu bu muyanede belirgin gözüktü bide benim sonradan fiziksel engelli bi kardeşim var kalçası makardan kırılmıştı 6 kez ondan ameliyat oldu hikayeleri farklı tabii ama insan etkileniyor yinede

kızlar spor yapıyorum diye mi bilmiuorum ama içimde sanki hareket eden bişi var ne olabilir sizce yaa szeryanlılar size oluyor mu böle bişi

bendede oluyor canım ben bide adetim gecikince paronaya yapmıştım hamileyim galiba diye çok takmıştım kafayaa adet oldumda rahatladım

demır ılacının yan etkısı kusma yda aşırı kaka yapma
basladıysan demır ılacına ondandır merak etme
aa yine mi şu ilaçtan ya..
kakasının rengi değişmişti kokusu da öyle...ve de ishal de yaptı..ama aşırı kakanın ondan oldunu bilmiyodum..ama doktorumuzu aradım oda ara ver dedi..5 gündür kullanmıyorum yeni yeni toparlıyo ishali ve kakası..dr.gidecez görüşcem şu ilacı,zaten sağlık ocağı vermişti..aslında 6.aydan sonra kullanmak daha doğruymuş..
çok geçmiş olsun canım,üzülme allah başka dert vermesin bak geçecek bişeymiş çok şükür:teselli:
bende kulağından şüpheleniyorum bikaç gündür bakalım dr ne diyecek..
selam kızlar aralık annelerındenım ben ama kızım 7 kasımda dunyaya geldi
arada yazıyorum soru sormaya size sagolun cevaplarınız için
1 haftadır kızım hiç agu guuu seslerı çıkartmıyor bize ondan önce hep konuşurdu kendı kendıne bızle 1 haftadır nedense konuşunca guluyor sadece ve sıkıldıgında ıhhıhh dıye sesler çıkarıyor agular neden kesıldı kı acaba normalmı bilemedım
herşeyi gayet normal canım..bizimkininde kaçgündür çıkardığı sesler acayip değişti sanki bişey istiyomuş gibi uzun sesler çıkarmaya başladısempatiksalakcinni
Merhaba arkadaşlar ben de Kasım 209 annesi olarak geldim aranıza kabul ederseniz :) oğlum 10 Kasım'da dünyaya geldi, 2560 gr ve 45 cm olarak...Son 4 haftasında beslenemediğinden sezeryana karar verdi doktorumuz epidural sezeryan olduk. İlk başta gelişimi çok iyiydi ama bu ay yavaşladı kilo ve boy değerlerindeki artış. Bu ayki kontrolümüzde 63 cm ve 6150 gr geldik...Gece uyurken uykusu bölünmesin diye doyurmadım bu ay sanırım onun etkisi :( ama uykusunda emince kusuyor ne yapayım kusmasın demiştim... :(
canım gece acıkıyodur kesin emzir canım mutlaka..bizimki gece mutlaka 2,2-5 saate bi uyanıp emiyo.gece emmesi gündüzden daha iyi benimkinin seve seve emziriyorum o yüzden:ecrin_bebek:.

bendede oluyor canım ben bide adetim gecikince paronaya yapmıştım hamileyim galiba diye çok takmıştım kafayaa adet oldumda rahatladım

:roflol:bu mesajı görünce kendim geldim aklıma adet olmadım hala acep hamile miyim diye paranoyak oldum resmen:roflol:bi olsam rahatlayacağım sempatiksalakcinni

ben daha hiç adet olmadım
sendede oluyorsa bu normal bişi o zaman ne oluyor acaba içeride

ne biliyim bende anlamıyorumki iç dikişlerden olabilirmii sankii kalp atışı gibi oluyo bazen

suremcim güle güle kirlet canımm hamarat kızz ben artık pasaklı oldum üsten üsten ev temizliyom

itekçim ben oldum 40 tan sonra hemn en son adetim geciktmiştii sadece civan perçemi içtim ondanmıdır bilmem hemn oldum rahatladımm

canım bende sezeryan oldum. bendede birkaçgün önce dediğin şey oldu hatta korktum. ama şuan öyle bişe yok sezeryandan dolayı heralde...

merak etme kenyam normal birşey bağırsaklardaki gaz hareketlerisempatiksalakcinni
sağol canım
canım bende sezeryan oldum. bendede birkaçgün önce dediğin şey oldu hatta korktum. ama şuan öyle bişe yok sezeryandan dolayı heralde...

korkmayım o zaman artık :))

suremcim bende koltukları sildim
gecende halıyı silmiştim
antredeki halılarıda silicem inş.
yarın anneme gidicem pazar yada pazartesi gelicekler annemlerin evide temizlemem lazım spora devam ediyo musun

ne biliyim bende anlamıyorumki iç dikişlerden olabilirmii sankii kalp atışı gibi oluyo bazen

suremcim güle güle kirlet canımm hamarat kızz ben artık pasaklı oldum üsten üsten ev temizliyom

itekçim ben oldum 40 tan sonra hemn en son adetim geciktmiştii sadece civan perçemi içtim ondanmıdır bilmem hemn oldum rahatladımm

:1shok:gerçekten mi yaaa bende içsem olur muyum acep bazen çok şişkinlik oluyor menopozlular gibi oluyorum valla:roflol:
süte geçer bu bitki acaba bi yan etkisi var mıdır

evde bitki kitabı var en zararsız bitki hiç yan tesiri yokmuş ama ben günde bi fincan içtim oğlum durmuyo ben kaçtım

ben daha hiç adet olmadım
sendede oluyorsa bu normal bişi o zaman ne oluyor acaba içeride

kızlar valla ben hamile kaldımı hissetmiştim kıpır kıpırdı içim bi tuhaftı yanidelikafadulden
ama sezeryandandır bence iç taraflar iyleşiyodur hala onun hissi olabülür bencebilmiyorumkismile
destnacım hamarat deiliz valla eskisi gibi arada yapabiliyorum artıkkaydirigubbakcemile3
sağol canım

korkmayım o zaman artık :))

suremcim bende koltukları sildim
gecende halıyı silmiştim
antredeki halılarıda silicem inş.
yarın anneme gidicem pazar yada pazartesi gelicekler annemlerin evide temizlemem lazım spora devam ediyo musun

oo asıl hamarat sensin canım..
ben halı filan silmiorum,yılda bikaç kez yıkatıyorum,güzel olmuyo pek silinince..
yatak odasının perdeleri kaldı onlarıda bu hafta yapabilirsem tamam..
spor yapıyorum canım ama hergün değil haftada 3-4 kez 40 ar dk.yapıorum..:lepi:

kızlar valla ben hamile kaldımı hissetmiştim kıpır kıpırdı içim bi tuhaftı yanidelikafadulden
ama sezeryandandır bence iç taraflar iyleşiyodur hala onun hissi olabülür bencebilmiyorumkismile
destnacım hamarat deiliz valla eskisi gibi arada yapabiliyorum artıkkaydirigubbakcemile3

oo asıl hamarat sensin canım..
ben halı filan silmiorum,yılda bikaç kez yıkatıyorum,güzel olmuyo pek silinince..
yatak odasının perdeleri kaldı onlarıda bu hafta yapabilirsem tamam..
spor yapıyorum canım ama hergün değil haftada 3-4 kez 40 ar dk.yapıorum..:lepi:

varmı incelme ölçtünmü hiç
benim göbekte 5 cm
belde 4 cm
popoda sadece 1 cm incelme oldu
58.5 kiloyum bakalım

leslie diye bi hatun var yürüyüşle zayıflıyosun indirdim ben programı
8 km yürdüm gecen gece bu gecede yapıcam ama ne kadar yaparım bilmiyuorum
sende yapabilirsin süper

varmı incelme ölçtünmü hiç
benim göbekte 5 cm
belde 4 cm
popoda sadece 1 cm incelme oldu
58.5 kiloyum bakalım

leslie diye bi hatun var yürüyüşle zayıflıyosun indirdim ben programı
8 km yürdüm gecen gece bu gecede yapıcam ama ne kadar yaparım bilmiyuorum
sende yapabilirsin süper

süpersin canım:lepi:
bende kilo gidip geliyo hergün bakıyorumkafamçokkarıştı
incelme varmı hiç ölçmedim eski halinide bilmiyom ki:uhm:
nası bi program ya nası yürüyosun yani..koşu bandımı:uhm:

süpersin canım:lepi:
bende kilo gidip geliyo hergün bakıyorumkafamçokkarıştı
incelme varmı hiç ölçmedim eski halinide bilmiyom ki:uhm:
nası bi program ya nası yürüyosun yani..koşu bandımı:uhm:

yok canım kosu bandı deil
calısanlar ve spor yapamayanlar için leslie diye bi bayan odanın içinde rahatlıkla yapabilecegin hareketleri yaparak zayıflatıyormus
google da leslie sansone diye aratırsan cıkar izle canım hosuna giderse benim indirdiğim seyin linkini yollarım sana

Back
X