2009 Kasm Anneleri

zaten memede falan uyursa kundak yapmadan yatırıyodum ben geceleri
ama ilk uyuturken sarınca anlıyodu uyucanı hemen kapatıyodu gözleri yavaş yavaş alıştı ona da gene sarıyom battaniye ama kolları çıkartıyom yalnız bir sorunumuz var şimdi ben uyuturken yatağımın üstüne incce bi yastığa yatırıp sarıyorum ağzına da emzii veriyom biraz pış pış uyuyo sonra beşiğine koyuyom gece gündüz koymuyom bile
bizimki beşiği oyun yeri uyuma yeri de benim yatağım sanıyo sanırım artık akannehir
benimkide 1 haftadır şöyle uyuyo. birlikte uzanıyoz yatağa. meme ağzında. bide müzik çalan bi oyuncağı var. doğduğu günden beri onla uyur zaten. onu çalarım. öyle emişe emişe hem ben hem o sızarız. babmız gelip onu yatağına koyar. benimde üstümü örter opuyorumnanaktan

sizin bebeler dışarı çıkmayı seviyomu. ya biz biyer gidip oturup bişeyler yiyemiyoz. durmuyo. durmuyoo :umursamaz:
nolcak böyle ya. sıkıldım ya bende gezmek dolaşmak istiyom.
kocişle haftasonları açıkhavada kahvaltı keyfi yapmak istiyom ama nerde. geçen gittik. rezilliğin bini bir para. sürekli kucakta gezdirdik bi ben bi o. ben kocişin yüzünü anca rabada eve dönerken gördüm bilmiyorumkismile
bırı benım doruk paşamımı anlattıbilmiyorumkismile
aynennn delırıyom mılletın bebegı arabada oynuyo guluyo uyuyo benımkı resmen cıglık atıyor lülülülülülübende kahwaltı keyfını ozledım acık hawada yaaa:kızgın:

valla ben de bakıyorum karşıdan başı aşağıda gibi geliyyy sanki kan beynine hücum ediy gibi içim rahat etmiyor napiim
he işte aynennn

e tabi sen bebeğini daha iyi tanıyon doktorlardan filan. alıştıysa bebişin sorun olmaz heralde canım
e bıraz da ıc gudulerımızle hareket edıyoz
anneyız sonucta
olmaz allahın ıznıyle bısecık yaww

geçen hafta gölbaşına gittik slingde gezdiği için sorun çıkarmadı arabası yok hala çünkü akannehir
bi yerde oturduk o sırada da kucağımda oturdu zaten ama uykusu gelince mızmızlanmaya başladı biz de kalktık arabası olsa uyur kalırmıydı hiçbi fikrim yok bilmiyorumkismile ama ana kucağında falan da uyuyakalmıyo mızmızlanıyo uykusu gelince avmlerde öyle yapmaya başladı son zamanlarda eyvahedigeldismile

böyle değildi ya benimbebem. yani enazından bukadar yaramaz değildi. arabada gezmeyi severdi. şimdi arabada durmuyo bile. dışarda deniz benim kucağımda olur. araba arkadan pazar arabası gibi gelir :bbo:

sizin bebeler dışarı çıkmayı seviyomu. ya biz biyer gidip oturup bişeyler yiyemiyoz. durmuyo. durmuyoo :umursamaz:
nolcak böyle ya. sıkıldım ya bende gezmek dolaşmak istiyom.
kocişle haftasonları açıkhavada kahvaltı keyfi yapmak istiyom ama nerde. geçen gittik. rezilliğin bini bir para. sürekli kucakta gezdirdik bi ben bi o. ben kocişin yüzünü anca rabada eve dönerken gördüm bilmiyorumkismile

ben evin içindede arada arabasına koyduğum için alışık. geçen yemeğe gittik ilk defa yanıma koydum arabasıyla birlikte elinede poşet verdim oynadı durdu 15-20 dak. idare edebiliyoz sonra bi tur atılıyo sonra yine 15-20 dak. oturmaya başlasalar mama sandalyelerine oturturduk rahat ederdik

benimkide 1 haftadır şöyle uyuyo. birlikte uzanıyoz yatağa. meme ağzında. bide müzik çalan bi oyuncağı var. doğduğu günden beri onla uyur zaten. onu çalarım. öyle emişe emişe hem ben hem o sızarız. babmız gelip onu yatağına koyar. benimde üstümü örter opuyorumnanaktan

bende boyle uyurdum..ama bırakdım cokda zor bıraktırdım..bı yere gıdınce yada ewe bırı gelınce bu sekıl uyutmak cok zor oluyor cunku o uyudu sanıp kalkıyom ben kalkınc auyanıyor
emmese bıle gozunu acınc abenı gorecek ılle gecen aksam abımle esı geldı resmen ıskence ettı oglum bana 9 bucukt auyuyan cocuk 12 bucuga kadar benı esır aldı

darkseaaa dr süle kız banaa
akropolde rayhan hanım varmış bu sefer onu deniceem anam 5 aydır 5 dr değiştirdim bee

aman çok şükür bugün kalabalık burası :emir_bebek:

artık önce ek gıda topiğine gidiyorum dönüşte buraya :)))
yaa benim kız 4 gündür kaka yapmadı ...sabah fitil koyduk altını bi açtım fitili atmış dışarı başka bişey yok kaydirigubbakcemile3 banyo yaptırdık banyodan sonra hemen yapıyodu o da olmadı...:( ek gıdaya geçtik diye heralde :( gerçi ne geçtik ne geçtik herşeyden bi çay kaşığı onun da yarısı dışarı kaydirigubbakcemile3 ne zaman alışıcak da bi öğün yerine geçicek kadar yicek bunlardan yaa...bana çook uzak geliyo valla hevesim kırıldı :(

bende boyle uyurdum..ama bırakdım cokda zor bıraktırdım..bı yere gıdınce yada ewe bırı gelınce bu sekıl uyutmak cok zor oluyor cunku o uyudu sanıp kalkıyom ben kalkınc auyanıyor
emmese bıle gozunu acınc abenı gorecek ılle gecen aksam abımle esı geldı resmen ıskence ettı oglum bana 9 bucukt auyuyan cocuk 12 bucuga kadar benı esır aldı

ayy. çok fena ya bunlarrrr. çıldıracak noktaya geliyom bazen. öyle huysuz oluyoki.
eşime al oğlunu ben anamın evine gidiyom diyom ya. anlayın artık gerisini. çok yaramaz oldu çok. bilmiyorumkismile

darkseaaa dr süle kız banaa
akropolde rayhan hanım varmış bu sefer onu deniceem anam 5 aydır 5 dr değiştirdim bee

kız benimde öyle belli bi dr yok. nerden randevu alabilirsem oraya gidiyom. hani öyle çok beğendiğim seni yönlendirebileceğim bi dr dayok bacım. zaten benim rotada bitti. inş. hastalanmaz. artık götürmem doktora filan. kilo ölçüp gönderiyolar. onu zaten sağlık ocağıda yapıyo

geçen almanyadan ayşemi elif mi demişti bilemedim şimdi demir ilacı vermemişler onun bebişe. türkiyedeki hastaneler ticarethane. doktorlarda iş adamı. ilaçlar tam rant kapısı olmuş. kimse kusura bakmasın ama ben ülkemin özel hastanesinede doktorunada hiç güvenmiyom. yine en iyisi devlet hastaneleri

ne kocalar var bee :)))
ben de sizden duya duya heves ettim bi gün öyle yapim dedim nasıl olduysa uyuya kalmışım normalde çok zor uyurum...bizim babamız da geldi kızını öpe koklaya aldı yerine yatırdı bana da aşkım napıyosun yaa ne kadar tehlikeli bişey ya çocuk boğulsaydı olucak iş mi diye söylene söylene gitti :roflol::roflol::roflol:

ferrasanol la ilgili bi topicte çok çelişkili şeyler var. kimi ben vermiyom pekmez veriyom demiş. ayy inanın kafam çok karıştı. ben hiç ilaç içmeyi sevmem. vitamin bile içmem. bebişede vermek istemiyom ama illa ver diyo sağlık ocağındakiler. bide 9 damla yzdı. aman daha az olmaz dedi. e doktorda bu çok dedi. ya neye kime göre çok anlamadım :umursamaz:

geçen almanyadan ayşemi elif mi demişti bilemedim şimdi demir ilacı vermemişler onun bebişe. türkiyedeki hastaneler ticarethane. doktorlarda iş adamı. ilaçlar tam rant kapısı olmuş. kimse kusura bakmasın ama ben ülkemin özel hastanesinede doktorunada hiç güvenmiyom. yine en iyisi devlet hastaneleri

akannehir akannehir

uniii anam ben de başlıyım kız kaşık kaşık öğüne geçene kadar zaten 6 ayı geçirecek bunlar heralde sempatiksalakcinni
geçen elma suyu verdimdi 2-3 kaşık anam içti içti sonra hepsini kustu bilmiyorumkismile
yoğurt mayalıciim ben de bugünden tezi yok :lepi:

oglum haaallla auyanmadı napam 3 saat degılde 4 saat uyumus olsun gun ıcınde uyanınca ıyıce yorarım sewerım mıncıklarım zemuszemus azcık uyuyayım herkesı optummbu arada mekık yapmadım ya delırıyorum her yanım agrıyo tutulmusum sankıkemılerım abowwwwwwwwwwwww
ben bitmişim ya

Merhaba arkadaşlar umarım bebişlerinizle güzel bir güne başlamışsınızdır. Her konudan biraz alıntı yapayım;

Gezme olayıyla ilgili, benim paşamı bıraksan eve girmeyecek :( Bebek arabasını yeni aldık, onu alana kadar da hep kucağımda gezdik. Arabasını da sevdi neyse ki daha gerçi bir kere bindi ama uzun uzun sakin sakin vakit geçirdi çok şükür... Zaten paşam hep kalabalık istiyor evde ikimiz başbaşa kalınca feryat figan illa birileri daha olsun istiyor, ay hep bu hep bu yine mi bu kadın diyor herhalde :)

Bizimki de birkaç gündür kakasını yapamıyor ve çok ıkınıyor ama başarılı olamıyor maalesef :( dün gece de bu yüzden uyuyamadık yine...Bugün artık yapabilir inşallah çünkü morarmaya başladı ıkınırken artık aynı eskiden olduğu gibi...Zinco verdim elma yağıyla ovdum fayda etmedi ne yazık ki... Beklemedeyim...

Yüzüstü yatırma konusunda ben de cesaret edemiyorum yanında bile olsam uyurken bırakamıyorum öyle ama yüzüstü yatırma yastığı varmış bugün akşam ondan getircekler bakalım bir deneyeyim size de bilgi veririm olumlu yada olumsuz...

Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin...

ne kocalar var bee :)))
ben de sizden duya duya heves ettim bi gün öyle yapim dedim nasıl olduysa uyuya kalmışım normalde çok zor uyurum...bizim babamız da geldi kızını öpe koklaya aldı yerine yatırdı bana da aşkım napıyosun yaa ne kadar tehlikeli bişey ya çocuk boğulsaydı olucak iş mi diye söylene söylene gitti :roflol::roflol::roflol:

unique neber tatlım. kız benim kocam sağolsun çok düşüncelidir. çok severüm ben herüfümüü.
ama hergünümüz böle bal gaymak geçmez.
tartışır küseriz de ohh miss gibi. sonrada birbirimizin gönlünüde alırız :jeyyar:

unique neber tatlım. kız benim kocam sağolsun çok düşüncelidir. çok severüm ben herüfümüü.
ama hergünümüz böle bal gaymak geçmez.
tartışır küseriz de ohh miss gibi. sonrada birbirimizin gönlünüde alırız :jeyyar:

Ah ahh bizde de şöyle olur; canım kocam gelir gelmez bana der ki "Hadi çocuk uyuyunca sen de yat hemen dinlen", sonra çocuk uyuyunca ben yatmak için uçarak tam uzanmaya giderken herif horlamaya oğluş ağlamaya başlar....:)))

kızlar merak ettim şimdi. kocişlerle kaç yıl birliktelikten sonra evlendiniz. ?
nasıl tanıştınız boshayallersmile

Ah ahh bizde de şöyle olur; canım kocam gelir gelmez bana der ki "Hadi çocuk uyuyunca sen de yat hemen dinlen", sonra çocuk uyuyunca ben yatmak için uçarak tam uzanmaya giderken herif horlamaya oğluş ağlamaya başlar....:)))

:roflol::roflol:
ya benimkide düşüncelidir üstümü filan örterde çocuk bakmaktan pek anlamaz. çocuk yüzde 90 benim kucağımdadır. anca ben bküsecem kızacam. sende al diyecemde ilgilenecek biraz. tabi en fazla 20 dk sonra bu acıktı galiba diyip getirir kucağıma mirmirmirmir

Back
X