cerenimo bi link vermişti geride 50 liraaaa aklinialirimsmiletamam hadi alalım hangisinden alcaz![]()
selam kizlar :lepi:..
ben ablamdayim evde üc tane bilgisayar var ama hic biri bana düsmedi suana kadar :) zaten ev süpür yemek yap kizla ilgilen vaktimde olmadi..
evde yapmadigim isleri burda yapiyom valla.. cok hamarat gördüm burda kendimikaydirigubbakcemile3
kizimin öksürügü az kaldi.. ama haala günde bi kac defa kaka yapiyo hepte bastan asaga kiyafet degisiyoruz.. birde canimi sIkan bi olay.. kizim 5800leri yakalamisken bu hastaliktan dolayi 5600 olmus.. 20günde hic kilo almamis üste vermis bile.. doktor ek gidaya gerek yok cok sinirda degil dedi ama moralim bozuldu sütümmü beslemiyo anlamiyorum.. ablamda yok sunu yedir bunu yedir deyip duruyo.. gözümü kizin üstünden ayirmiyom valla.. dün eline marul vermis.. dedim gaz yapar bisey olmaz diyo.. kirmadan usulünce söyledim ben suan bisey vermicem diye.. insallah vermezler benden gizli biseyler.. kociste meyilli zaten.. ama doktor gerek yok dedigine göre bende vermicem suan..
ay ayşecim geçmiş olsun kuzuya ama kasma kendini o kadar yaa öle tadımlıktan bişe olmaz biz arada yemek yerken veriyoz bir iki damla bişe alışır boşver