2009 Kasm Anneleri

kızlar bu ek gıdaya başlayanlar hep 4.ayı dolduranlar mı Bizim doktorumuz 29 unda bi daha bakıp söyleyecek.ınşallah eksik değildir kilo alımı.Gerçi 20 günde 550 gr almış...

kizidami goturuyosun pazara?

ayni benim adam.
kucakta dolastirmayi marifet saniyo.
bide uyutma dedigim halde kucaginda uyku pozisyonuna getirip dolastiriyo.:oklava:
hatta disari cikinca bile kucaginda dolastiriyo, ben arkadan bos puseti itiyorum.

yok kız onu nasıl pazzara götürem uyuttum herüf baki

kızlar bu ek gıdaya başlayanlar hep 4.ayı dolduranlar mı Bizim doktorumuz 29 unda bi daha bakıp söyleyecek.İnşallah eksik değildir kilo alımı.Gerçi 20 günde 550 gr almış...

canım ek gıdaya başlama diil bu yavaş yavaş tattırmalar oluo
benim kızımın kilosu normalin üstünde olmasına rağmen doktorumuz
bidahaki kontrolde tattırmalara başlıcaz dedi

günaydın kızlar
dün sbah kalkıp tatvana gittik gezdik tozduk avm falam ohh çok iyi geldi
akşam dönüş kabustu ölüyorum sandım
yağız yol boyunca hiç susmadan çığlık çığlığa ağladı nefesi kesildi yollar çok kötüydü kar yağdı hemen hemen kapanmak üzereydi mecbur çok yavaş geldik yollar bitmedi
oğlum çok korkuttu ama kustu üstüm başım battı ama çok ne biçim bi kusma
ağlaması hişç bu kadar olmamıştı ilk defa o ağlıyo ben ağlıyom çocuğa bakamıyom ellerim titriyo tutamıyom çocuğu kociş arabayı sürüyo bakamıyo neyse 5 dk durdu aldı salladı yok oğluş durmuyo offffffffff hala kendime gelemedim ölüyorum sandım
sonuç olarak kırıp bacağımı evde oturmaya karar verdim avm falan aşar bizi

dün gece şapşak oğlum yine ağladı zırladı cırladı delikafadulden
bi de bağırmayı öğrendi sürekli aaaa diye bağırıyo
sesi de gür baya şarkıcı olacak galiba sempatiksalakcinni

bi yandan aski memnu seyrediyorum.
nihal nesrine masayi toplayabilirsin diyo, ohhh ne rahat hayat be.

bende kendi kendime oynuyorum. kizi alabilirsiniz, bugun bu kadar sevdim yeter diye.sempatiksalakcinni
kafayi tamamen siyirmam yakindir.sempatiksalakcinni

Back
X