2009 Kasm Anneleri

surem cnm bi dr.una sorsana gittiğinde acaba laktoz alerjisi olabilirmi diye :uhm:
çünkü birçok belirtiniz bizim gibi senağlamasenağlama

önce benim için yee yoksa kalmaz nan :roflol::roflol:
aysee ne zaman gitcen izmiree banada haber et :teytey:

aklımda aslında canım sizden biliyorum kesin tahlil yapılması lazım..
geçen ayda vardı ama amipdendir dedi dr.tahlide çıkmamıştı gerçi şurup verdi kullandık geçti ama 1 haftadır yine kötü,tel.açtım dr.a geçmezse getir dedi götürcez bakalım yavrum zayıfladı resmen yamafoldumben

evet, bi rehavet vardi uzerimde, gerci hala var.
bahar yorgunlugu herhalde.mirmirmirmir

benim kizda sevecek herhalde. bende onune oyuncak yigarim artik.kaydirigubbakcemile3

tadi daha iyi olan varda niye bastan ondan vermiyolar.:oklava:

sali asiya gittik, cok sukur 6 kiloyu gecmisiz.hihoyyyt
bahar yorgunluğudur cnm dinlenmeye gayret et nası olcaksa bilmiyorum ama iki çocuklaaaa....
ay ne güzelll ben bugün bikaç sn resim çekene kaa çocuğu çekyatta köşeye yslayıp oturttum çok şeker görünüyodu adam olmuştu sankii çok duygulandım yaaaa
vermiyler işte ne bilemmm elma suyu filan ne uğraştırıyosunuz beni yaaaa kocişe msj atayım da alsın gelirken ama kaçta gelcek o da meçhulll dün vermedimdi damladan zatiii bugün de vermeyem bişi olamz iki günden yavvvv çocuğa kıyamıyom heççç
maşallah nazar değmesin canımmmmmm
olur canim önce bi kendim icin yiyimde kalirsa senin icinde yaparimkaydirigubbakcemile3

biz izmire gidicez istiyodum aslinda tatil icin ayvaliga gitmeyi ama cocuk cok kücük cok fazla yolculuga dayanamicagini düsünüyorum.. günü birlik biyerlere gideriz ancak..

cnm benim, biz kırkımız çıkınca gittiydik bi ayvalıka bi de geçen haftasonu gidip geliverdik arabayla 6 saat kaa sürüyoo ama gittik bu sefer azcık zor oldu çünkü hayta uyumadı bi türlü arabada anca susurluka kaa uyudu sonra cingöz bakındı durduuuu

bende varim nan.. hem belki mayis sonuda gelebiliriz.. görümcem ogluna sünnet dügünü yapicakmis..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

masallah naza darisi bizim basimiza insallah.. topigin enleri seciyo olsak.. formunu koruyan bebek benimkidir herhaldekaydirigubbakcemile3

mide bagirsak enfeksiyonu gecirdik canim biz.. salgin avrmis burda.. sonra öksürük balgam filan.. baya bi hastalik atlattik.. bugün 3kere yapti bile aksama kadar kac kere daha yapicak bakalim.. her ikinci emmesinde alttan cirlativeriyoo.. bende anlamadim cok yapmasi iyimi kötümü.. su kybindanda kilo verdik sanirim.. ishali varken muz yedir demisti dok.. devam mi etsem acaba?

insallah aras ta kilo vermeden atlatir canim bu dönemi?

ay yavrum kıyamam:teselli:
çabucak iyleşir inşallah canım,tekrar geçmiş olsun...
bağırsak enfeksiyonu mu bilmiyorum ama bizde öksürük filan yokda sürekli dediğin gibi ikinci emmede alttan gidiyo anında..su kaybı kesin var bizdede su içmiyo ıhlamur ve rezene vermeye çalışıyorum onlarıda çok az alıyo..
inşallah çok kötü değildir:çok üzgünüm:

surem cnm bi dr.una sorsana gittiğinde acaba laktoz alerjisi olabilirmi diye :uhm:
çünkü birçok belirtiniz bizim gibi senağlamasenağlama

önce benim için yee yoksa kalmaz nan :roflol::roflol:
aysee ne zaman gitcen izmiree banada haber et :teytey:

bakariz :) haber veririm canim.. selo ne zaman gidicek acaba izmire hep birlikte bulussak aslinda ne iyi olurdu.. berosumuda görmüs olurdum..

burdayim kiz.
Naz abisinin kucaginda.
oglan okuldan geldi catisiyoruz.sempatiksalakcinni

Insallah kizla gidersem bu sene tabiki gorusuruz.Şeniz

hepsi dayaklik.:oklava:

aferin kizima de mi.:lepi::nazar:
elma armut ve yogurt veriyorum.
haftaya yada 1-2 gune sebze deniycem.

gectim nihayet.
daha sadece tadiyo ama cok zevkli.

simdi gidip elmasini vereyim kizimin.zemuszemus

kendinmi rendeliyosun canim yoksa hazirlardanmi aldin.. bu muzlu elmali püreler varya ondan denesem ishalini götürürmü acaba? benim cam rendem yok.. normal rendede olurmu? bide önce haslamak gerekirmi elmayi gazini almasi icin?

burdayim kiz.
Naz abisinin kucaginda.
oglan okuldan geldi catisiyoruz.sempatiksalakcinni

Insallah kizla gidersem bu sene tabiki gorusuruz.Şeniz

hepsi dayaklik.:oklava:

aferin kizima de mi.:lepi::nazar:
elma armut ve yogurt veriyorum.
haftaya yada 1-2 gune sebze deniycem.
gectim nihayet.
daha sadece tadiyo ama cok zevkli.

simdi gidip elmasini vereyim kizimin.zemuszemus

inş cnm görüşürük biz gidiyoz ama dedim ya kociş izin alırsa veya işi az olursa haftasonu hemen gidip geliyoruz bu yaz bir hafta kadar örene mi ne götürcek bırakacak beni orda kalıcaz ana oğulll.... oğlumu kucağıma alıp denize gircem ohhhh:)))

aklımda aslında canım sizden biliyorum kesin tahlil yapılması lazım..
geçen ayda vardı ama amipdendir dedi dr.tahlide çıkmamıştı gerçi şurup verdi kullandık geçti ama 1 haftadır yine kötü,tel.açtım dr.a geçmezse getir dedi götürcez bakalım yavrum zayıfladı resmen yamafoldumben

cnm bizimde tahlil yaptı dr. kakada enfeksiyon çıkmadı eger enfeksiyon ve bakteri yoksa bebeklerde sümüksü ve kokulu kakanın sebebi laktoz alerjisiymiş.oğlum süt ürünleri yerken ben hep kaka sümüksüydü çok fena kokuyordu ve gecede hep kıvranıyodu şimdi kakadaki sümüksülük azaldı diğer şikayetler geçti.
umarım değildir laktoz alerjisi falanda yoktur :Saruboceq::Saruboceq:

edoş kııı nasıl sümüksü kaka? bizimki de sarımtırak bazen sanki yapışkan gibi yapıyyy kakasını eyvahlar olsun...

bakariz :) haber veririm canim.. selo ne zaman gidicek acaba izmire hep birlikte bulussak aslinda ne iyi olurdu.. berosumuda görmüs olurdum..

kendinmi rendeliyosun canim yoksa hazirlardanmi aldin.. bu muzlu elmali püreler varya ondan denesem ishalini götürürmü acaba? benim cam rendem yok.. normal rendede olurmu? bide önce haslamak gerekirmi elmayi gazini almasi icin?

evet selocanda inşallah gelmiş olur zaman denk geliriz :Saruboceq::Saruboceq:

ben cam rendeden geçince azcık pişiriyom cnm hazmı kolay olsun diye alışana kadar böle yapcam sempatiksalakcinni

cnm bizimde tahlil yaptı dr. kakada enfeksiyon çıkmadı eger enfeksiyon ve bakteri yoksa bebeklerde sümüksü ve kokulu kakanın sebebi laktoz alerjisiymiş.oğlum süt ürünleri yerken ben hep kaka sümüksüydü çok fena kokuyordu ve gecede hep kıvranıyodu şimdi kakadaki sümüksülük azaldı diğer şikayetler geçti.
umarım değildir laktoz alerjisi falanda yoktur :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım sağol ya,gerçi sebebi neyse çıksın artık da ona göre davranayım yiyip içmem olur biter..yeterki iyi olsun..

bahar yorgunluğudur cnm dinlenmeye gayret et nası olcaksa bilmiyorum ama iki çocuklaaaa....
ay ne güzelll ben bugün bikaç sn resim çekene kaa çocuğu çekyatta köşeye yslayıp oturttum çok şeker görünüyodu adam olmuştu sankii çok duygulandım yaaaa
vermiyler işte ne bilemmm elma suyu filan ne uğraştırıyosunuz beni yaaaa kocişe msj atayım da alsın gelirken ama kaçta gelcek o da meçhulll dün vermedimdi damladan zatiii bugün de vermeyem bişi olamz iki günden yavvvv çocuğa kıyamıyom heççç
maşallah nazar değmesin canımmmmmm

cnm benim, biz kırkımız çıkınca gittiydik bi ayvalıka bi de geçen haftasonu gidip geliverdik arabayla 6 saat kaa sürüyoo ama gittik bu sefer azcık zor oldu çünkü hayta uyumadı bi türlü arabada anca susurluka kaa uyudu sonra cingöz bakındı durduuuu

biz arabayla gideriz belki türkiyeye diyoduk ama dün 2.5 saatlik yolda yarim saat uyuyunca vazgectim valla.. hic uyumadi ee oto koltugunda oldugundan kucagimada cok alamadim.. oyuncaklar filan oyalamak cok zor oldu valla.. hee 3 kerede durduk emmek icin.. eskiden emmiyo diyodum simdide sIk sIk emiyo insallah en kisa zamanda yakalar akranlarini..

3saatlik ucak yolculugu yeter diye düsünüyorum.. tokata bile gidemicem bu sene

ay yavrum kıyamam:teselli:
çabucak iyleşir inşallah canım,tekrar geçmiş olsun...
bağırsak enfeksiyonu mu bilmiyorum ama bizde öksürük filan yokda sürekli dediğin gibi ikinci emmede alttan gidiyo anında..su kaybı kesin var bizdede su içmiyo ıhlamur ve rezene vermeye çalışıyorum onlarıda çok az alıyo..
inşallah çok kötü değildir:çok üzgünüm:

saol canim.. insallah haala amipin etkisidir sizinkide.. kusmasi yoksa enfeksiyon degildir herhalde.. benim kzida biberon almadigi icin cayi hic icemiyo.. nolcak böyle bilmiyorum.. az emdigi icin ek gidayada gecmek istemiyorum beni birakmasin diye..

bende bu tarafa tatile gelen olursa onlarla buluşurum inşallah,bide izmirde nazlım var karakız gelince onlarlan buluşabilirim :Saruboceq:

biri benden bahsetmiş duydum geldim.kaydirigubbakcemile3
edoşum gelcem allah nasip kısmet ederse İzmire gelincede seni vede edoşumu görmeden istanbula dönmeyeceğimi çok iyi biliyosun ayyyy gelse artık şu yaz bende gelsemde kapak atsam size bi gun sende kalırım bi gun Nazlıda :lepi:

ohh ne güsel sizde görüşürsünüz inşallah:Saruboceq:

pazar günü görürsem senin içinde ben sıkarım gelininin nanaklarındanhihoyyyt

kıssss sen kimlen buluşuyon pazar günü bana bak banaaaaa aloooooo heç haber veriymi bak gizli gizli buluşma yapıy karu kaydirigubbakcemile

biz arabayla gideriz belki türkiyeye diyoduk ama dün 2.5 saatlik yolda yarim saat uyuyunca vazgectim valla.. hic uyumadi ee oto koltugunda oldugundan kucagimada cok alamadim.. oyuncaklar filan oyalamak cok zor oldu valla.. hee 3 kerede durduk emmek icin.. eskiden emmiyo diyodum simdide sIk sIk emiyo insallah en kisa zamanda yakalar akranlarini..

3saatlik ucak yolculugu yeter diye düsünüyorum.. tokata bile gidemicem bu sene

saol canim.. insallah haala amipin etkisidir sizinkide.. kusmasi yoksa enfeksiyon degildir herhalde.. benim kzida biberon almadigi icin cayi hic icemiyo.. nolcak böyle bilmiyorum.. az emdigi icin ek gidayada gecmek istemiyorum beni birakmasin diye..
kız ben giderken yolda emziriyorum:) başka türlü bitermi o yolll...
oto koltuğundan da bazen alıyorum kucağıma olmuyo yoksaaaaaaa

emsin de annesi olsunnnn

basbaya işte kızz sünüyodu böle resmen akannehirakannehir
bazen sarı bazen yesildi akannehir ve acayip kokuyodu sempatiksalakcinni

hmm bizim de bi ara çok kokuyodu poposuna yapışıyodu zor temizliyodum ama yok şimci? kendiliğinden geçermi kız bu şey?:1shok:

biri benden bahsetmiş duydum geldim.kaydirigubbakcemile3
edoşum gelcem allah nasip kısmet ederse İzmire gelincede seni vede edoşumu görmeden istanbula dönmeyeceğimi çok iyi biliyosun ayyyy gelse artık şu yaz bende gelsemde kapak atsam size bi gun sende kalırım bi gun Nazlıda :lepi:

kıssss sen kimlen buluşuyon pazar günü bana bak banaaaaa aloooooo heç haber veriymi bak gizli gizli buluşma yapıy karu kaydirigubbakcemile

canım alıman elif varya onla ama haber beklim net değil
kesinleşince sana haber verceydim gız sensiz olurmu hiç aşkolsun
hatta ayşeme bile dedimdi sende gelirsin diye
ama dedimya eliften haber gelmedi henüz

kızlar hele bana diyin bakim kim ne yediriyo bebesine yaf benım hepten kafam karıştı bu işe
sen başlamafdınmı gız halabilmiyorumkismile

ay sinirlerim boşaldı ağlıyorum suan
duru bugun 11:30 dan beri hiçbişi yememiş mamasını ağzına bile sürmemiş

Back
X