2009 Kasm Anneleri

canım sende herşeyi kafaya takıosun çocuklu kadınların relax olması lazım
müdür işini seneye düşünürsün ev sahibinede biz evden çıkınca satarsın de
evde insan varken ne ayıp yaaaaa ne görgüsüz düşüncesiz insanlar var
gelen ev bakmaya gelir hastamı sapıkmı manyakmı hırsızmı bilinmez bilmiyorumkismile
cnm eğer tayin isticeksem çok da vaktim kalmdı tayinler bi mayısta var gibi kalmış aklımda tayin istemiceksem de bi an önce ev bulup çıkmak yani bu konuda nihai kararımı vermek istiyorum düşünmem lazım bi sene yok ağustos sonunda başlıyoruz göreve biz. düşüncesiz insanlar bi de ısrar ediyolar içeri girelim die eşim kızıyo dedim kadın ben geziyim dedi olmaz dedim yaa çamaşırlarım asılı benim bi odada çamaşır yıkarken iki kere düşnüyorum ne zaman kurur deyü ev shibi de başka bi ev bulmuş onu kaçırmıcakmış ucuza satıyor gelen giden eksik olmuyo yaniii
şekercik kız sakin ol seneyenin derdine şimdiden düşme kız
valla ben de sürekli ah iznimin bitmrsine şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye dert edip duruyodum valla o zaman gelince herşey bi şekilde halloluyo biz şimdiden strese girdiğimizle kalıyoz
ev işine gelince gerçekten çok gıcık ama evde insan varken bakmaya mı gelinir yaa salak adam siz taşınınca versin ilan verecekse zor olur taşınmanız ama olur bi şekilde annen falan gelir bebişi oyalarken sen yaparsın sıkma o kadar canını

ya öyle de yapılır emme annem de rahatsız ablama gidiyor dr u orda ameliyat olmuştu gözünde sorun var gene şişmiş acıyormuş içim eziliyor zaten yanında olamıyorum die çocuk bakçak durumda deil eşimin ailesinden de hiç fayda yok ben kafayı yicem arkadaş da yok cnm bi tane var o benden bezgin.

ay allam. şimdi aradım. bakıcısı yatağına yatırmış kendiliğinden uyumuş bebişim.
sanırım beni çok özlediğinden naz yapıyo ban. yavruşum benim ya. ama bende yoruldum. yakında eşimin şehir dışında işi var. napcam ben tek başıma ya. korkunç akşamlar beni beklemiyodur inş...

darksea cnm ben kullanıyordum ama oğlan 4. aydan sonra ağzına almaz oldu okudum bu da normalmiş bebekler genelde 4.-5. ayda bırakırlarmış emziği ay uyandı gene buuuu

kızlaaaar. emzik kullanan anneler. hangi marka hangi model emzik bebişlerin daha çok hoşuna gidiyo. acele cevap bekliyom. işten çıkınca alıp gideyim eve boshayallersmile
benim kız aventin silikon uçlusunu alıyo en baştan beri
şimdi uyuyacağı zaman veriyorum bazne tükürüyo ama genelde alıyo sempatiksalakcinni
ay allam. şimdi aradım. bakıcısı yatağına yatırmış kendiliğinden uyumuş bebişim.
sanırım beni çok özlediğinden naz yapıyo ban. yavruşum benim ya. ama bende yoruldum. yakında eşimin şehir dışında işi var. napcam ben tek başıma ya. korkunç akşamlar beni beklemiyodur inş...

oyy kuzumaaa bi de biraz sakin olmak gerek galiba yaa
bi ara ben imkanı yok uyutamıyodum allahım kabus gibi geliyodu uyutmak evde bi oraya götür bi buraya sonra annem geldi al dedim ya uyut uyuma seanslarını anneme devrettim bi iki hafta sakinleştim o gidince de daha bi huzurlu oldum ve daha rahat uyudu bebiş

kızlar benm canavar uyandı ben çıkıyorum akşam nası olcak bilmiyorum :( bana dua edin oldu mu en doğru kararı vereyim inş

kızlar benm canavar uyandı ben çıkıyorum akşam nası olcak bilmiyorum :( bana dua edin oldu mu en doğru kararı vereyim inş

canım inşallah hayırlısı neyse o olur.Sende benim gibisin desene arkadaş yok doğru dürüst.İnşallah benimde eşim tayin isterde arkasından bende isterim.Çünkü çok bunaldım burdan...Sen ne öğretmeniydin canım....

kızlaaaar. emzik kullanan anneler. hangi marka hangi model emzik bebişlerin daha çok hoşuna gidiyo. acele cevap bekliyom. işten çıkınca alıp gideyim eve boshayallersmile

benim oğlan bi tek chicconun emziğini alıyo değiştirmeyi denedim ama başka hiç birini almadı bende aynı emzikle devam ediyorum

ay zaten dönesim yoktu şimdi hiç yok sabahtan beri ağlıyorum sinirlerim iyice bozuldu bi de taşınma belasıı... napıcam ben wannaaa bi akıl ver cnm yaaa durum azcık karışık: ben ilçede çalışıyorum ama eşimin işyeri burada gösterildi eşim bu ilçenin bağlı olduğu ilde deil başka bir yakın ilde çalışıyo her gün gelip gidiyor işyeri olarak orayı da gösterebilir ama koca il ben kimbilir nereye atanıcam gel git daha zor olacak diyoduk vazgeçmiştik tam bu herif beni kaale bile almaz başımın etini yer ben stres kaldırcak durumda deilim artık. başka bir ilçeye tayin isteyebilir miyim acep?

canim, keske benim akil vermemle olsa ama siz durumunuza gore karar vericeksiniz.
bence su an okul olayini kafana takma. donunce bi sekilde konusarak halledersin, bunun icin simdi canini sikmaya degmez.
ev isini halletmeye calisin bence. bide ailelere yakin tayin isteyebilme durumunuz varsa oralari isteseniz.bilmiyorumkismile

biz chicconun kaucuk damla sekilli olanini kullaniyoruz. meme ucuna benziyo.
ama her cocuk farkli sey kabul ediyo.sempatiksalakcinni

canım inşallah hayırlısı neyse o olur.Sende benim gibisin desene arkadaş yok doğru dürüst.İnşallah benimde eşim tayin isterde arkasından bende isterim.Çünkü çok bunaldım burdan...Sen ne öğretmeniydin canım....

canim, annen nasil oldu?

ay bu uyutma seanslari beni deli ediyo zaten.
hep derim bebek buyuturken bi tek uyku zamanlarini sevmiyorum, gerisi fasa fiso.
bende az once kucagimda salladim zar zor uyuttum. 5dk sonra zirladi. hadi bi daha salladimda uyudu.

sabah 6.30da kalkti. bir saat oynastik, sonra emistik. sonra da babasinin yanina biraktim. 10dk sonra dondum ki babasiyla beraber horul horul uyuyolar.akannehir
valla bi tek anneye yapiyolar.mafoldumben

gozunuz aydin, bisey cikmamis. sevindim.

butun garezleri anneye.mafoldumben
sağol canımcım,sevindim bende ama devam ediyo ya anlamadım gittikafamçokkarıştı

canım nuk diorum ben..yazmıştım benimki yeni başladı sadece nuk u alıyo..chicco almıştım bikaç modelinden almadı onlarısempatiksalakcinni

ay bu uyutma seanslari beni deli ediyo zaten.
hep derim bebek buyuturken bi tek uyku zamanlarini sevmiyorum, gerisi fasa fiso.
bende az once kucagimda salladim zar zor uyuttum. 5dk sonra zirladi. hadi bi daha salladimda uyudu.

sabah 6.30da kalkti. bir saat oynastik, sonra emistik. sonra da babasinin yanina biraktim. 10dk sonra dondum ki babasiyla beraber horul horul uyuyolar.akannehir
valla bi tek anneye yapiyolar.mafoldumben

öyle ya şu uyutma işi..bizim zıpa da sadece memede uyuyo eskiden sallardım kucağımda,şimdi sallasamda nafile..ee memede uyuyuncada gazını çıkarmıyo ve 10 dk sonra geri uyanıyo tabe:bbo:

sağolasın wannam annem ameliyat gününü bekliyor biyopsi için parça aldılar çarşamba günü ..biyopsinin sonucuna göre ya tüm rahimi ve yumurtalıkları alcak doktor ya da sadece uru ...

öyle ya şu uyutma işi..bizim zıpa da sadece memede uyuyo eskiden sallardım kucağımda,şimdi sallasamda nafile..ee memede uyuyuncada gazını çıkarmıyo ve 10 dk sonra geri uyanıyo tabe:bbo:

su uyutma isi olmasa valla 10 cocuk buyuturum gobek ata ata.
benimki memede uyuyo, kucagimdada gecen haftaya kadar 3dk da siziyodu.
simdi 10-15 dk salliyorum kucagimda.akannehir

sağolasın wannam annem ameliyat gününü bekliyor biyopsi için parça aldılar çarşamba günü ..biyopsinin sonucuna göre ya tüm rahimi ve yumurtalıkları alcak doktor ya da sadece uru ...

canim insallah iyi cikar sonnuclar.
haber et mutlaka.

selam kızlar
bizim de pişik sorunumuz geçti çok şükür
sizler napıyonuz benim oğlan aynen devam gece olunca sempatiksalakcinni böyle oluyo

canım inşallah iyi çıkar sonucu..geçmiş olsun şimdiden:teselli:
su uyutma isi olmasa valla 10 cocuk buyuturum gobek ata ata.
benimki memede uyuyo, kucagimdada gecen haftaya kadar 3dk da siziyodu.
simdi 10-15 dk salliyorum kucagimda.akannehir

canim insallah iyi cikar sonnuclar.
haber et mutlaka.
bide uyutmaya çalışa çalışa sanki tüm gün onunla geçiyo gibi oluyo..gerçi benimki çok az uyuduğundan ben zorlama işini bıraktım son günlerde..bugün 6.00 da uyandı sonra 12 ye kadar uyumadı..12 de 1 saat 15 dk filan uyudu bide şimdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak 1 saat uyusa şükrederimhihoyyytama gazını çıkarmadı tabi:bbo:

ya bu bebeler uykusu gelince niye uyumazlarda ağlarlar heç anlamam:ecrin_bebek:

ne bilim ya. hem uykusu geliyo, hemde cirliyo.
uyutmaya calisirken de agliyo sanki kotuluk yapiyorum.
yat uyu iste.akannehir

selam kızlar
bizim de pişik sorunumuz geçti çok şükür
sizler napıyonuz benim oğlan aynen devam gece olunca sempatiksalakcinni böyle oluyo
selam canim.
senin oglan geceyi ne zaman ayirt edicek ya. gece kusu.kaydirigubbakcemile3

bide uyutmaya çalışa çalışa sanki tüm gün onunla geçiyo gibi oluyo..gerçi benimki çok az uyuduğundan ben zorlama işini bıraktım son günlerde..bugün 6.00 da uyandı sonra 12 ye kadar uyumadı..12 de 1 saat 15 dk filan uyudu bide şimdi uyudu bakalım ne kadar uyuyacak 1 saat uyusa şükrederimhihoyyytama gazını çıkarmadı tabi:bbo:

ben 2 saatte bir uyuttugum icin benim butun gunum uyutmayla geciyo sanki.

dun ogleden sonraki uyku saatinde aldim disari ciktim.
cikar cikmaz puseti gunese dogru surdum 2dk da sizdi.
bende 1 saat yuruyus yapip geldim.kaydirigubbakcemile3
aslinda havalar duzeliyo, bir uyku saatini boyle atlatabiliriz.

aras sabah 6dan ogeleye kadar nasil dayaniyo ya.bilmiyorumkismile
ben bile sizarim o kadar saatte. o arada uyutmaya calisiyormusun?

Back
X