cnm eğer tayin isticeksem çok da vaktim kalmdı tayinler bi mayısta var gibi kalmış aklımda tayin istemiceksem de bi an önce ev bulup çıkmak yani bu konuda nihai kararımı vermek istiyorum düşünmem lazım bi sene yok ağustos sonunda başlıyoruz göreve biz. düşüncesiz insanlar bi de ısrar ediyolar içeri girelim die eşim kızıyo dedim kadın ben geziyim dedi olmaz dedim yaa çamaşırlarım asılı benim bi odada çamaşır yıkarken iki kere düşnüyorum ne zaman kurur deyü ev shibi de başka bi ev bulmuş onu kaçırmıcakmış ucuza satıyor gelen giden eksik olmuyo yaniiicanım sende herşeyi kafaya takıosun çocuklu kadınların relax olması lazım
müdür işini seneye düşünürsün ev sahibinede biz evden çıkınca satarsın de
evde insan varken ne ayıp yaaaaa ne görgüsüz düşüncesiz insanlar var
gelen ev bakmaya gelir hastamı sapıkmı manyakmı hırsızmı bilinmez bilmiyorumkismile
şekercik kız sakin ol seneyenin derdine şimdiden düşme kız
valla ben de sürekli ah iznimin bitmrsine şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye dert edip duruyodum valla o zaman gelince herşey bi şekilde halloluyo biz şimdiden strese girdiğimizle kalıyoz
ev işine gelince gerçekten çok gıcık ama evde insan varken bakmaya mı gelinir yaa salak adam siz taşınınca versin ilan verecekse zor olur taşınmanız ama olur bi şekilde annen falan gelir bebişi oyalarken sen yaparsın sıkma o kadar canını
ya öyle de yapılır emme annem de rahatsız ablama gidiyor dr u orda ameliyat olmuştu gözünde sorun var gene şişmiş acıyormuş içim eziliyor zaten yanında olamıyorum die çocuk bakçak durumda deil eşimin ailesinden de hiç fayda yok ben kafayı yicem arkadaş da yok cnm bi tane var o benden bezgin.