Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unii hc aldınmıı sempatiksalakcinni
ayy eskiden 2 güne bir yağlardım o yağ bu yağ hepsinin sırası falan vardı anaam şimdi nasıl yağlıcam bee kızı uyuturken kendm de sızıyom zatii
cnm biz otacının şamp kullanıyoz içine çamyğı damlatıp işe yaradı deneyin isterseniz bi de ayrıca kremi var ama ben pek kullanmıyom onu eşim kullanıyo daha çok
nazlımmmm süpersin yaaaa :lepi: benim kociş de senin kafadan... dün asyaya yoğurt yedirmeye uğraşıyorum ağzını kilitledi açmak mümkün diil..babası dedi yoğurt mu yedirmek istiyosun bak şimdi ben ona nasıl yediricem .. kendimize de yoğurtlu havuç salatası yapmıştım ... beyefendi tuzu da basmış ben zor yedim...parmağıyla yoğurdundan alıp asyaya yalattı nasıl yalanıyo maymun...zaten babası taş verse yemem demezdi o da ayrı :roflol::roflol::roflol:
ya kıslar bebekler nezaman yürüteç örümcek denen şeye biniolar
şimdiden alsak olmazmı benim kız yatmaktan nefret edio
ya oturcak ya kucakta çok yoruldum
vallaha dik yürüyemiyorum çokta ağır
nazlımmmm ya msn de sorun var göremiyom yazdıklarını kapandı kendılığınden msn
sağol nazlıcım...
kızlarr oglum cok agladı uyanınca bacakları ates gıbı ası yerlerı..ateşi yok ama agrısı oldu demekkı kucagıöda gezdırdım yınede susmadı emmedı bıle nazara geldık:gitme:
napıcam yaa
kızlar yaa sizin afacanlar akşam kaçta yatıyo sabah kaçta kalkıyo yani gece toplam kaç saat uyuyolar , arada emmek için uyanmaları saymıyorum...benim cadı büyüdükçe uykusuzlaşıyo akannehir bu sabah 5:30 da kalktı emzirdim bi de kaka yaptı 7:30 da anca uyudu 8 de dikildi gene akannehir anca uyuttum sabah beri mız mız ... bi de temizlikçi vardı çatladımmmm !!
bu arada benim kız sonunda bişeyi sevdi hero baby nin meyveli tahıllı kavanoz mamasını almıştım ondan bi çorba kaşığı yedirebildim çok şükürrr .. ya da açlıktan ölmiyim diye yedi 5 saattir açtı çünkü .... 5 saatten önce ağzına bişey sokmak müümkün diil yaa napıcam ben bu kızla....akannehirakannehir
vitamin benim dr 2 ayı bitiridğimizde başladı ben hala devam ediyorum 1 ml
sunways panikleme cnm olcak tabii ağrı ateş ben calpol vermiştim 4 saatte bir bir ölçek sen de versene
kızlar yaa sizin afacanlar akşam kaçta yatıyo sabah kaçta kalkıyo yani gece toplam kaç saat uyuyolar , arada emmek için uyanmaları saymıyorum...benim cadı büyüdükçe uykusuzlaşıyo akannehir bu sabah 5:30 da kalktı emzirdim bi de kaka yaptı 7:30 da anca uyudu 8 de dikildi gene akannehir anca uyuttum sabah beri mız mız ... bi de temizlikçi vardı çatladımmmm !!
bu arada benim kız sonunda bişeyi sevdi hero baby nin meyveli tahıllı kavanoz mamasını almıştım ondan bi çorba kaşığı yedirebildim çok şükürrr .. ya da açlıktan ölmiyim diye yedi 5 saattir açtı çünkü .... 5 saatten önce ağzına bişey sokmak müümkün diil yaa napıcam ben bu kızla....akannehirakannehir
nazlı mureda sizin bebişlerde 5 aylık olmuşlar maş.
nasıl büyüdükçe iyiyemi kötüyemi gidiyolareyvahedigeldismile
aboww topiğimiz ziyaretçi akınına uğramış nasılsınız şekerler bebişler nasıl
eda gece yatarken ne veriyosun ???
asya formunda canımm... uyku yok...biberonla bişey içmek yok...ek gıda hiç yok... ölmemek için uyku sersemiyken meme emerse emiyo akannehirakannehirakannehir
ooohh topicc şenlenmiş ayoolll
kızlaar benim de saçlarım çok dökülüyooo kestirmem lazımm ama kısacık yapamam been hem kociş sevmii de asıl sorun bonus olurum o zaman sempatiksalakcinni en azından onuzlarımda falan yapem bari
ya kıslar bebekler nezaman yürüteç örümcek denen şeye biniolar
şimdiden alsak olmazmı benim kız yatmaktan nefret edio
ya oturcak ya kucakta çok yoruldum
vallaha dik yürüyemiyorum çokta ağır
haftasonu kaynanamlar gelmezse annem gelcek inşallaah
ben de şu yedirme işini anama satacam sempatiksalakcinni
dur bakalım yoğurt da yaptıram kaydirigubbakcemile3
sizce izmirden buraya süt gelirmi delikafadulden delikafadulden
zaten annem geldiğinde sofrada ne varsa tattırıyodu kafamçokkarıştı
sağol nazlıcım...
kızlarr oglum cok agladı uyanınca bacakları ates gıbı ası yerlerı..ateşi yok ama agrısı oldu demekkı kucagıöda gezdırdım yınede susmadı emmedı bıle nazara geldık:gitme:
napıcam yaa
ben çam terebentin koydum şampuana......unim bilmiyorum eşim aktardan almış eve gelince bir heves koydu şampuanın içine aktara sorun onlar da bilir çam terebentin ile yağı aynı şey mi deyü
sagol canım 12 de bı tane fıtıl werdım tamın 4 de 3 unu werdımsunwaysss cnm korkma geçer tabii bizimkiler de oldu aynısından... daha neler atlatıcaz düşücekler kanıycak bacakları kolları:) bizimkiler baya afacan olcaklar:)) sakin ol calpol ver yeter içine sinmiyorsa dr unu ara sor ya da götürebiliyorsan sağlık ocağı yakınsa götür veya sağlık ocağını ara sor. ama calpol yetecektir 4 saatte bir yarım mı veriyodun tam mı kilosuna göre veriliyo ya ben tam vermiştim çabuk geçirdi bi de uyuttu calpol çocuk da rahat etti ben de. kucağına al sırtını okşa rahatlatıcı bişiler söyle kulağına iyi gelir. yeter ki korkma
cersu benim kız da aynı...ana kucağından da bıktı daha koyar koymaz ağlamaya başlıyo...ne güzel aynasına falan bakıyodu oyuncaklarla oynuyodu... bugün arabasına koydum ... arabanın üstüne oto koltuğu takılıydı şimdiye kadar öyle kullanıyoduk bugün bi deniyim diye çıkardım altına yatırdım değişik geldi bi heves biraz oturdu gezdirdim falan hoşuna giitti... ben şimdi mama sandalyesi alıcam onlar da anakucağı gibi çok güzel.. biraz da öyle zaman geçer sonra da kendi oturucak hale gelir heralde...
yürüteç alma bence...hem zaten şimdi çok erken....
okuduğum biryazıda bebeklerrin gecesi 19:30-ile 20:30 arası başlarmış bu saate uyuttuğunda gece 12 kadar 1 saat yada 1 30 saat ara ile kalkarmış 13 den sonra 3 kalkarmış 3 den sonrada 5- 6 -7- 8 uyanırmış emermiş emmeyen bebeklerde bu saate uyanırmış sabah 5 ile 8 arasındaki emzirmede gin içindeki sütün miktarını ayarlarmış emmeyen bebklerdede durum aynı olurmuş taki kuzucuklar kendiliğinden vazgecene kadar
çok uzuluyom ya agladım resmen...
gecıcek dımımafoldumben
çok agladı demın yaaa ayakları harekett ettırdıkce agrıyo demekkımafoldumben
5 saatmi allahım kebapmı yiyo yediği zamanda bu kadar tok tutuyo kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gece yatmadan 1 saatönce meyve yada sebze yatarkende mama veriyorum cnm çünkü artık heç emmiyo beniiii :sinifsinif::sinifsinif:
allah allah bu asya nasıl ayakta duruyo yav sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
valla gaz korkusuna yemiyodum, baslim artik yavastan.opuyorumnanaktanwannam sen artık ye bakim herşeyi bebeklerin onlarada ihtiyaçları var bak geçen daha az kilo almıştı Yağmur her yediğimiz bizim bebeklere yarıyor vitaminn şart
benim oglumda da ayni sey olmustu.cnm yaaa benm gece de toplayınca kafam ağrıyor
kiloyu napçaz kız daha da mı alcaz yoksaaa
az mı yesem ne etsem
kaç gündür bişey deniyorum acayip süt yapıyodu bugün yemicem:
az bulguru sıcak suda bekletip içine dereotu haşlanmış mısır yoğurt ve çörekotu az da tuz atıp yiyordum
ya da sırf yoğurt dereotu çörekotu karışımı yiyorum
tavsiye ederim bacılaaaaaaa
kız kilo yapıcı şeyler yeme bolca yeşillik ye gitsinnn
evet ya onun yüzünden çocuğu bilem yıkayamıyoruz az önce de zil çaldı ama bakmadım kimbilir kim geldi ev bakmaya ne düşüncesizler ya akşam gelsinler zaten bana oturmaya gelen bi Alllahın kulu yokki ya yanlış çaldılar ya ev bakacaklar değmez kalkmama hiç yerimdennnn
ooohh topicc şenlenmiş ayoolll
kızlaar benim de saçlarım çok dökülüyooo kestirmem lazımm ama kısacık yapamam been hem kociş sevmii de asıl sorun bonus olurum o zaman sempatiksalakcinni en azından onuzlarımda falan yapem bari
ananin bi dogurmadigi kaldi berayi.haftasonu kaynanamlar gelmezse annem gelcek inşallaah
ben de şu yedirme işini anama satacam sempatiksalakcinni
dur bakalım yoğurt da yaptıram kaydirigubbakcemile3
sizce izmirden buraya süt gelirmi delikafadulden delikafadulden
zaten annem geldiğinde sofrada ne varsa tattırıyodu kafamçokkarıştı
ii tatlumm senden nbrr kızı uyuttum ütü yapacam kıyafeti kalmadı gene akannehir ama gene buraya takıldım kaldım yafuu lanet gibi bişeee burasııı :1ninca: sarıyo insanı :kedi:
canım mama sandalyesi aldım 15dk felan takılıo ondada
saçımı beyazlattı kızım yaaaa okadar zorlanıyorum yani
1.5saatte bir emio gecede en fazla 2.5 saat beklio
emzirme işide çok yoruyo beni bii ek gıdaya geçsydik