2009 Kasm Anneleri

yaa ben ne diye topic açcaaam anasını çileden çıkaran uyuşuk bebişler diyee alkisalkisalkis
ay tööbe tööbe uyuşuk diye diye çocum uyuşuk olcak yaw tosunum benim annesini hiç üzmedi midesini bile bulandırmadı aferin ona uslu çocum benim
anası eccük cadı olduğundan kelli çocuk korkusundan hareket de edemiyo kanımca :roflol:

sen böle uyuşuk diye diye iyicene uyuşuk edecen bebişi sonrada ben dövecem seni he kaydirigubbakcemile rahat bırak :emir_bebek:

:roflol::roflol::roflol:

kıs sen git de önce gezenti hamişler topiciğini aç....totişin yer görsün beeee :roflol::roflol:

bak buda fena fikir değil aslında kaydirigubbakcemile3
anam zaten bu gidişle benim çocuk sokaklarda doğacak
bir haftadır eve sadece yatmaya gidiyorum :roflol:
alışsın hem anası gezenti oda benim gibi olsun bu tempoya alışması gerek şimdiden sırnaşık şey

karakız da ancak topicik açabilir zati topic açcak hali yok ya o zayıflıknan :roflol:

laelaelaelaelae laelaelaelaelae şakkıdı açacam işte gezenti hamileler topici , sekvi boylu bebişler topici hımmm başka ne olabülü düşünelim :roflol: :roflol:

kızlar geldimmbebşim kocaman olmuşş 200 gram ultarsona göre bir hafta ileri 17+4 çıktı doktor bu bizim gebelik haftamızı değiştşirmez dedii gözü burnu ömidesi böbreği herbişeyini gördük bekın burda ne var diyerek pipiyi gösterdi yine parmaklarını saydık ayaklarını ileri gerii oynatıyorduu elini yumruk yapmış baş parğı yukarda ne simgesiydikii oo doktor gelişimi çok güzel dedii hareketlerini başladın dimi hissetmeye ddedim evet :)kilo almamışım doktor bu çok iyi dedii ilerde alcan nasıl olsa dedii aldığım kilo 1 kilo doktor en çok karnıma şşaırdı kız bu ne dermiş gibii baktı bana ama benim kaarın yapım yüüzndenmiş öyle işte yoruldum ikinci oarrta devam ederim

canım gözün aydın maşallah tostişine ya kocaman olmuş benimkide 157 gr anam zayıfmı olcak benim çocuğum acep :sm_confused:

Elifff sabahın köründe sana özel mesaj attım görürsün insallah.......

Bu arada herkeslere günaydııııınnnnnnnnn...........

günaydın mart dün alışveriş yapmışsın gene hepsini güle güle kullan güzel günlerde kullan canım

Kartanesi resmini çekmeye üşendim internetten bulayım dedim:) Bak aldığım çanta aşağı yukarı bunun aynısı sadece benimkinin rengi şeker pembe ve gri karışık...
Bende en küçük boyunu XS almıstım annem küçük gelebilir dedi bugün gidip S le degistiricem ama oysaki XS i cok daha sevimliydi:)

pek güzelmiş canım çantan güle güle kullan :emir_bebek:

kızlar dün hamilelik aldım çok güzel ya bebişimede hastane çıkışı ladım sarı ay akşamdandır onları öpüyom

oooo tatlım güzel günlerde kullan aldıklarını bebişinede sarı almış bak ya yerim onun sarı hastane çıkışlarını :emir_bebek:

canim doktor bulantılarım olduğu için ilaç vermedi bana haziran sonunda gittiğimde kan ve vs. ilaçları vericekmiş öle demişti o zamana kadar bulantıların geçer o zaman kullanırsın dedü şu an hiç bi halt içmiyom yemiyom içmiyom allaha emanet bu bebişko yane

dok gidince soracam içemiyom diye kan yapıcıyı en son çiğneme tableti verdi benim gibi beceriksize

sen böle uyuşuk diye diye iyicene uyuşuk edecen bebişi sonrada ben dövecem seni he kaydirigubbakcemile rahat bırak :emir_bebek:

alışsın hem anası gezenti oda benim gibi olsun bu tempoya alışması gerek şimdiden sırnaşık şey

laelaelaelaelae laelaelaelaelae şakkıdı açacam işte gezenti hamileler topici , sekvi boylu bebişler topici hımmm başka ne olabülü düşünelim :roflol: :roflol:

canım gözün aydın maşallah tostişine ya kocaman olmuş benimkide 157 gr anam zayıfmı olcak benim çocuğum acep :sm_confused:

günaydın mart dün alışveriş yapmışsın gene hepsini güle güle kullan güzel günlerde kullan canım

pek güzelmiş canım çantan güle güle kullan :emir_bebek:

oooo tatlım güzel günlerde kullan aldıklarını bebişinede sarı almış bak ya yerim onun sarı hastane çıkışlarını :emir_bebek:

kıs Allah iyiliğini vermesin ne zayıfıı iyii maşallah seninkidee hem benimki bir hafta büyük seninkinden olur okadarr canım kaydirigubbakcemile3

ya burası bağımlılık yaptı bende sizler iş yerindesiniz ben evde ekran başında sonra yemek yapamıyom iş yapamıyom bu kızlar ne kaynatıtor diye ayrılamıyom

saolsın zerencim darısı senin başına inşş Allah hepimize sağlıklı akılıı güzel evlatlar versin inşş

bu arada yarem sordu bende bişey sorabilirmiyim öğretmenimm
kaydirigubbakcemile3

birden fazla alıntı nasıl yapılır yapamıyorumm

sağolasın canım...inşallah heğpimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ve herzaman diyorumki allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın :Saruboceq:

ya ben birden fazla alıntıyı şöle yapıyom... alıntı yap butonuna basarken control tuşuna basıyom.. bölece ayrı bir sayfada açılıyo...alıntı yapacağı her yazıyı bu şekilde açtıktan sonra hepsini bir yerde topluyorum.... umarım anlatabilmişimdir...:1rolleyes:

kıs Allah iyiliğini vermesin ne zayıfıı iyii maşallah seninkidee hem benimki bir hafta büyük seninkinden olur okadarr canım kaydirigubbakcemile3

yaaaa ama ama benimkide bir hafta büyük çıktı yok yok kesin zayıf anası kılıklı olcak bu çocuk ayy bu aralar ne süt ne yoğurt yumurtayı zaten yiyemiyorum tiksiniyorum vitaminsizmi kldı yavrucuğum senağlama
ya gerçekten napıcam ben biilmiyorum süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum yumurtadan tiksindim off offff :delphin:

yaaaa ama ama benimkide bir hafta büyük çıktı yok yok kesin zayıf anası kılıklı olcak bu çocuk ayy bu aralar ne süt ne yoğurt yumurtayı zaten yiyemiyorum tiksiniyorum vitaminsizmi kldı yavrucuğum senağlama
ya gerçekten napıcam ben biilmiyorum süt içemiyorum yoğurt yiyemiyorum yumurtadan tiksindim off offff :delphin:

süt dedinde sütümü içem zaten vitamin içemiyom

karakız sütü kakao yada neskuikle falan içsen nasıl olur.. belki hoşuna gider canım....yoğurdu ben yoğurtlu makarna ile tüketebiliyorum... ama yumurta için bi çözüm bulamadım sadece hafta sonu yiyorummm.çünkü eşim çok güzel yapar...

saolsın zerencim darısı senin başına inşş Allah hepimize sağlıklı akılıı güzel evlatlar versin inşş

bu arada yarem sordu bende bişey sorabilirmiyim öğretmenimm
kaydirigubbakcemile3

birden fazla alıntı nasıl yapılır yapamıyorumm

alıntı yapın yanında MQ butonu varya ona bastığında o mesajı hafızaya alıyor en son alıntı yapacağın msja da alıntı yap kısmına basınca hepsi birden geliyooorr kaydirigubbakcemile2

bebek hareketlerini daha kolay hissetmek için ipuçları

yatağa uzanın ve rahatlayın
şekerli birşeyler için
yüzükoyun yatın
bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın
karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. işe yarayacaktır.

kaynak: kadın hastalıkları ve doğum uzmanı sn. dr. alper mumcu

sağolasın canım...inşallah heğpimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız ve herzaman diyorumki allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın :Saruboceq:

ya ben birden fazla alıntıyı şöle yapıyom... alıntı yap butonuna basarken control tuşuna basıyom.. bölece ayrı bir sayfada açılıyo...alıntı yapacağı her yazıyı bu şekilde açtıktan sonra hepsini bir yerde topluyorum.... umarım anlatabilmişimdir...:1rolleyes:

amin amin inşş denedim olmadı neyse bir dahaki sefere çok işim var ben kaçemm

karakız üüzlme canım süt bende içemiyorum ama aldığımız vitaminler bir çok eksiğin yerini doldurur canım merak etme bol bol meyve yee napalımm bende öyle yapıyorumm öpüyorum sizlerii görüşürük canlar

hamileliklerin fiyatları nasıl sizin oralarda burası pahallı ya 120 den başlıyor neyse biraz indirimde yaptık

güle güle giy canım fotosunu koy da göreliimm
ben normal insan kıyafeti aldım hiç hamile mağazasından almadım üç elbise iki de tunik ama bosbol 9 ay giyerimm göğsün altından bollaşan elbiselerden hepsi de ortalama 70 civarında sadece birini 30 a aldım adil ışıktan :sm_cool:

Günaydın canlarım bugün çok pozitifim kaydirigubbakcemile3
öğleden sonra 2li sonuçlarımı alıp dr teyzemize gitcez
inşallah size güzel haberler getiririz :Saruboceq:
hepinize kocaman öpücükler Şeniz

akmlabentabiki083.jpg

kızlar üstümdekini var gücümle sıktımki iyicene belli olsun kuzum
aman da aman yerim ben içerde bıdığı alkisalkisalkis

kızlar merhaba.nasılsınız?ben kötü haberler aldım.dedem ve halamın oğlu vefat etmiş bana söylememişler bebişe bişey olur diye...kaç gün ağladım.çok şükür iyiyim şimdi.
başınsağolsun canım sen yinede kendini bırakma bebişne iyi bak

aseba canım ne diyosun sen yaaa senin takı setini kaynanan mı taktı :)))
böyle birşeyi ne duydum ne gördüm yaaa,nasıl olur ki bu,sen nasıl müsade
ettin yolardım valla :)))

bi dk yaa ben orayı kaçırmışım noluyoo naaann :oklava:
asebanın setini kaynanası düğünde kendine mi takmışş :tomato:
unique kııız asebanın kaynanası 1-0 öne geçti çabuk bi inci dök :roflol:

kartanesi evet canım asebanın hem Adana hem Osmaniyede düğünü olmuş
adana da aseba takmış osmaniye de kaynanısı takmak istemiş.
face te görebilirsiniz diyoo..
kızlar nasıl okudunuz len o kadar da değil yaniiiii
osmaniyede çıkardım seti düğün esnasında bana aynı şeyi yine taktılar kaydirigubbakcemile3
yıllar sonra bu topicte gelinleri çekiştirmeye devam edermişiz kafamçokkarıştı
ayy biz iyi kaynana olacağımız için sadece sohbet ederiz delikafadulden
kızlar geldimmbebşim kocaman olmuşş 200 gram ultarsona göre bir hafta ileri 17+4 çıktı doktor bu bizim gebelik haftamızı değiştşirmez dedii gözü burnu ömidesi böbreği herbişeyini gördük bekın burda ne var diyerek pipiyi gösterdi yine parmaklarını saydık ayaklarını ileri gerii oynatıyorduu elini yumruk yapmış baş parğı yukarda ne simgesiydikii oo doktor gelişimi çok güzel dedii hareketlerini başladın dimi hissetmeye ddedim evet :)kilo almamışım doktor bu çok iyi dedii ilerde alcan nasıl olsa dedii aldığım kilo 1 kilo doktor en çok karnıma şşaırdı kız bu ne dermiş gibii baktı bana ama benim kaarın yapım yüüzndenmiş öyle işte yoruldum ikinci oarrta devam ederim
gözün aydın canım hep böyle mutlu haberler getirirsin inşallah

merhaba arkadaslar 16 haftalık hamıleyım allahın ıznıyle erkek bebegım olacak allah herkese saglıklı bebekler nasıp etsın....ekşili köfte yaptım yanına patates püresi sütlü .... bugun ne yapayım dıye cok dusundum bende...
hoşgeldin canım

ooo 16 haftalık hamilesiiin bi de cinsiyet bile bellii vee sen bizim topicee daha yeni geliyon öleeemiii :mymeka:
nerde kaldın yaaww aaaa
sana ceza olarak o ekşili köfteden bize de yollamanı uygun gördüm :sm_cool:
bencede cezayı haketmişsin hemde ceza süpermiş kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
nan karakıız seninki destnadan küççük bırak da eccük zayıf oluversiiin aaaa gacıya bak yaa benden beter çıktı :mymeka:

Back
X