günaydın kızlara.s.
heee yaaa karıştırmışım
yaw mureda deniz diyip durma yaaaaaaaaa :çok üzgünüm: olan var olmayan var anacım:1no2:
bak bi de denizi bulmuş da çekinmiş :dilcikar: hayy allaaam yaaa
canım gözün aydın.. hayırlı olsun
... bizde ikincide kızı buluruz inşallah a.s yaparsak tabi sırnaşık şey
cerin sen ayrıntılı usg mi yaptırdın canım...?
kızım teeeee 21 inde babalar günü....
benim adamın anasına hediye aldım götürdüm ama kimse bana bişe almadıı, bişe de demedi:çok üzgünüm: ne kalas bi kocam var benimmm... oysa ben ona sürpriz yaparım hep... gıcık adam nollcak:dilcikar::mymeka:
:roflol::roflol::roflol: sabah sabah senin akıl nerelerde acabaa :dance:
ne alaka nannn antebin hamamları başka türküydü kısss bu mektebin bacaları
heee yaaa karıştırmışım

oğluşumla denize gittik bugün ayy korkumdan yüzemedim doğru dürüst :) dr.ne kadar çok yüzersen o kadar iyi spor olur dedi ama ben yinede çekindim ayy :)
yaw mureda deniz diyip durma yaaaaaaaaa :çok üzgünüm: olan var olmayan var anacım:1no2:
bak bi de denizi bulmuş da çekinmiş :dilcikar: hayy allaaam yaaa
heeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım gözün aydın.. hayırlı olsun

:roflol::roflol:
kızııımm biz memur adamız öleeee medical parklara gidemiyoh dewlete gittim abbbaaaoowwwwwwwwwwww ne kaaa hamile karı varsa gördüm galba istanbılda kaydirigubbakcemile3 yahu bi sıra bi sıra olamaz böle bişeee kan vercem önümde 50 kişi idrar verecem helada bile sıra var yauwwww nerdeyse numaratör koyacaklar o kaa yane :roflol: ultrason falan uzun sürmedi de testler oyaladı sora işe gittim yoğundu açamadım bi açtım kapadım şimdide eve anca geldüm yemek falan filan ..:roflol:
cerin sen ayrıntılı usg mi yaptırdın canım...?
ayyyy hakkatten miiiiiiiii :1shok: off hiç param yok yauw battım bu ay ama bişi almazsam da içim içimi yer benümm bittim been süprizzzzz
kızım teeeee 21 inde babalar günü....
benim adamın anasına hediye aldım götürdüm ama kimse bana bişe almadıı, bişe de demedi:çok üzgünüm: ne kalas bi kocam var benimmm... oysa ben ona sürpriz yaparım hep... gıcık adam nollcak:dilcikar::mymeka:
nasıl senin kociş bakıyor alttan kıı anlamadım bak bende nerelere çekiyom töbe töbeee
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: sabah sabah senin akıl nerelerde acabaa :dance: