2009 Kasm Anneleri

he valla kaptık tamda ultrason parası adamın içine doğmuş

abbooo o mu istiyor sizden kendüsü alsın beee alla allaah yaaa yardım edeceğine yardım bekliyor

anacım herkes sen gibi şanslımı kaydirigubbakcemile3 bizimkilerde bizden beklerler her izmire gidişimizde çaktırmadan bi eksiklerini söylerler sonra kocişlen bende kıyamaz alırız :umursamaz:

kızlar doktorun tartısına göre heç kilo almamışım geçen ay ayakkabılarla birlikte60,500 bu ayda yine ayakkabılarla birlikte 60,600 çıktım karnım acayip açtı ama az önce bende tattıldım 59 kilo çıkıyom bu demek oluyorki ben 1 kilo bile almamışım almışsamda dün hepsini kustum
doktora dedim hocam hiç kilo almamışım bi sorun teşkil edermi yoook dedi şimdilik etmez

kızlar
Premaxx Bebek Taşıyıcısı diye değişk bi taşıyıcı var...isteyenlere bu da bir seçenek olabilir...
resim ekleyemedim.. google dan aratınca çıkıyor.. bi bakın bakalım ne diyceksiniz

buda hoş sıradan kanguru gibi değil ama benim öbürü çok daha fazla hoşuma gitti.hem o çok daha ucuz bu pahalımış

kızlar doktorun tartısına göre heç kilo almamışım geçen ay ayakkabılarla birlikte60,500 bu ayda yine ayakkabılarla birlikte 60,600 çıktım karnım acayip açtı ama az önce bende tattıldım 59 kilo çıkıyom bu demek oluyorki ben 1 kilo bile almamışım almışsamda dün hepsini kustum

sadece kilo almadığımızı söylesekte rakam vermesek :roflol: aramızda şişko gebişlerde olabilir demi ama :sinifsinif:

kızlar günaydın malum yoğunluktan geçmişe bakamıcam ama sabah sabah sinirlerim zıpladı berbat durumdayım halk otobüsünün altında kalıyodum gerizekalı şöför elinde telefon önüne bakmıyo ramak kaldı ya o kadar kötü oldumki sokak ortasında oturdum ağladım çok korktumm mafoldumben

cerincim çok geçmiş olsun canım yaaa o pis adamın saçını başını yolamadın mı pislük herif:kızgın:

anacım herkes sen gibi şanslımı kaydirigubbakcemile3 bizimkilerde bizden beklerler her izmire gidişimizde çaktırmadan bi eksiklerini söylerler sonra kocişlen bende kıyamaz alırız :umursamaz:

abboooo destek yerine köstek
benim ablamların kyın pederleride aynı şekerim hep köstek hep köstek o yüzden bana diyorlarki sen kayın pederinin ismini oğluna vermen gerek
kayın pederin ismide eyüp amanıın kuranda geçiyor ama bi bebeğe eyüp isminide yakıştıramıyom yaaa bende dedimki efe ismini çok seviyorum ozaman eyüphan efe koysak dedik bakalım ne olur eyüphanı kullanmayızda efe simini kullanırız dedim
sizce ne yapsam kızlar

kızlar size bişey soracağım ben ayrıntılı ultrasonda 17+3 de gideceğim oradan da 3 lü için hastaneye geçeceğim.ayrıntılı için sizce erkenmi.acaba 18 i tamamlasammı. intenette 18 - 22 arası diyo da.kararsız kaldım.18 inci haftanı içinde giden varmı başka.

kızlar günaydın .......................

DÜN SABAH SAAT 07:40 ıTıBARIYLA 2 KEZ HALA OLMUŞ DUYUMDAYIM..........
evet arkadaşlkar abimin eşi dün doğum yaptı. çok güzel bir kızımız var. abim esmer eşi esmer bir kızımız var ıLKıM o onlardan daya çok esmer ama :YAĞMUR bebek inatlarına beyaz kaydirigubbakcemile3 bir saçları bar anlatamam size toka tak o derece yani.MAşallah Allahım nazarlardan saklasın..........
dün onun telaşı vardı sabahdan işe gelmem gerekşiyordu geldim işi halletim doğru hastaneye ......... bir gittim ki büyük prenses kücük prensesi öpüyor kokluyor. büyük ablamız 6 yaşında bu sene okuka başlıyacak. beni görür görmezz halacımmmmmm bak kardeşim çok güzel dedi. normalde büyük kıskanmasın diye kücük için pi kaka nolku felan denilir ama kesinlikle ettirmiyor inadına . çok güzelbir bebek aynı ilkim gibi çok tatlı vs deyoruz yoksa çok kızıyor... kıskanmıyor nüyük kuşum benim.......

Çapraz askı ağırlığı daha iyi dağıtıyor kızlar tek askılı kangurular taşıyıcılar sizleri yorabilir çokta emin değilim ama matematiksel düşünürsek birde resmi inceledim kadının kucağındaki çocuk telef durumda:)Örnek vermek istiyorum valla size yazayım diye hemen buldum yoksa araştırmış değilim öncedende bunun benzerini kullandım oğlumda uzun bir süre..
Kraft MİLAN KANGURU* - Anakucağı-Kanguru Grubu

kızlar günaydınnn
sabah sabah aklıma bişey takıldı
dr um benı perinatloji ye gönderiyor.
bu perinatoloji organlarla ılgılı ayrıntılı ultrason gibi bişey
sizi dr unuz perinatolojiye gönderdimi.
özellikle ıkız bebek bekleyen annelerın mutlak gıtmesı gerekıyormus.
dr um bebeklerınde herhangı bı sorun yok
sadece teyıd amaclı istıyorum bu raporu dedı.
hatta ozele gıtmene gerek yok boşuna 300 lira verme dedı
yenımahalle kadın doğumda bu ultrasonu yaptırabılırsın dedı.
bide bana isim verdı perinatoloji bölümğnde bi arkadasının adını verdı
sabahta bızım sırket dr una gıttım.
nası gidiyor dıye muhabbet ederken
bu perinatloloji işinden bahsettım
yenımahalleye gıdıcem dedım
bana bı kızdıı
madem teyıd alacaksın uzmanına gıt.
senın 300 liran yokmu da senı ssk ya yolluyor dedı
nişantasında bı prof. varmıs rıza bey
ona gıt uzmanından teyıd al dedı.
şimdi kafam karıstı napsamm acaba
sizler bu perinatolojiye gıttınız mı
bana bılgı verırsenız sevınırım

walla 300 lira iyi para. paran fazlaysa git özelde yaptır. ama senin yerinde olsam giderim sskya yaptırırım 300 liraylada bebeğimin bi eksiğini alırım. hem kendi doktorun bi arkadaşının isminide vermiş. yani tahminime göre biraz torpilli gidiceksin iyi ilgilenirler seninle

kızlar size bişey soracağım ben ayrıntılı ultrasonda 17+3 de gideceğim oradan da 3 lü için hastaneye geçeceğim.ayrıntılı için sizce erkenmi.acaba 18 i tamamlasammı. intenette 18 - 22 arası diyo da.kararsız kaldım.18 inci haftanı içinde giden varmı başka.

canım bence erken sen önce üçlüyü yaptır 1 ay sonrada ayrıntılıya girersin ben şu an
17+2 yim doktor dün bana 1 ay sonraya ayrıntılıya git deditam 22 haftalık olacak tam zamanı yani yinede sen bilirssin

ayy ben dün gece çok kötü oldum midemi üşüttüm herhalde benim evin halılarını yıkamaya vermiştim yazlıkları serecektim 1,2 gün öyle halısız yerlere bastım havada sıcak terlik giysem patlıyom benim karnım gaz doldu midem bulandı yemekten sonra bir kustum bir kustumki evlere şenlik hemen yattım yerlere basmanın acısını dün gece fena biçimde ödedim şimdi iyiyim çok şükür
valla kuşum herhalde profesöre gidecem anam duymasın fiyatı keser beni okadar para verilirmi istemez gitmemi gitmeyede korkuyom bişey çıkacak diye

kıs sen niye basıyon yerlere öyle çıplak ayakla. büyüklerden hiç duymadın mı sütün üşür gııı:roflol:

nazlıcım senin amniyo sonucun nasıl oldu ben geçmişi okuyamıyorum.sinir oluyorum çünki çok yavaş benim internet.ama senin sonucu çok merak ediyorum.

kızlar dün kayın peder erkek olacağını duyunca 250 milyon harçlık verdi bana dedim bu ne ya işte samsuna gideceksin yaa harçlık daha sonrada veririm dedi sakla bende sakladım devamını bekliyozvereliniortak

ohh 250 yetaleyi indiregandi yaptın yaniiiii zemuszemus

kızlar günaydın .......................

DÜN SABAH SAAT 07:40 İTİBARIYLA 2 KEZ HALA OLMUŞ DUYUMDAYIM..........
evet arkadaşlkar abimin eşi dün doğum yaptı. çok güzel bir kızımız var. abim esmer eşi esmer bir kızımız var İLKİM o onlardan daya çok esmer ama :YAĞMUR bebek inatlarına beyaz kaydirigubbakcemile3 bir saçları bar anlatamam size toka tak o derece yani.MAşallah Allahım nazarlardan saklasın..........
dün onun telaşı vardı sabahdan işe gelmem gerekşiyordu geldim işi halletim doğru hastaneye ......... bir gittim ki büyük prenses kücük prensesi öpüyor kokluyor. büyük ablamız 6 yaşında bu sene okuka başlıyacak. beni görür görmezz halacımmmmmm bak kardeşim çok güzel dedi. normalde büyük kıskanmasın diye kücük için pi kaka nolku felan denilir ama kesinlikle ettirmiyor inadına . çok güzelbir bebek aynı ilkim gibi çok tatlı vs deyoruz yoksa çok kızıyor... kıskanmıyor nüyük kuşum benim.......

Hayırlısı olsunnn Halası sağlıkla büyüsün kızınız:nazar::nazar::nazar:Yağmurr benim için anlamı büyük kızım olursa yağmur olacak ismi oğluş olursa bakalım babamız ne diyecekkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Back
X