ben verdim kıız akropole gitcemmben hala doktorlar konuşmadım zaten ayrıntılıya var haftaya gelince konuşuruz dedi..sanırım 20 haftada falan eyüpe gidecem gibi gözüküyor bu gidişle baksanıza sizde zor bulmuşsunuz gerçi kartanesi sen daha karar veremedin gibi..
ayy evet çok pahalı bizimki de ödemez heralde anlaşmalı ödese 100 ünü ödeyebilir belki dr. bana hiç eyüpe git demedi zaten merkez hastanemize git dedi risklilere eyüp diyomuş galibaayaa o da çok pahalı beaaa 250 tl ayrıca benim sigorta ile annaşması da yok soradan evrak yollayıp paramı almaya uğraşcam nerden baksan yarısını kırpar bizim sigorta
aaa gelmiş mii ay nolduki acep yaakızlarr demin aşşada applearzuyu görüyodum msj attım tahlillerini sordum yok olmuş birden bişi bileniniz varmı ?
:teytey: :teytey:heeeeeytttt geldim millet açılın oğluşumun pipisini gördüm geldim ay nasıl mutluyum anlatamam bi kı bi oğlan ne güzel bişey yaaa rabbime şükürler olsun çok heycanlandım çok alın size bir damat daha seç beğen al derya kuzusu bunlar :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
gözün aydııınn
kızlar herkez ayrıntılı ulturasona giriyo mu???
ilçede yaşıyorum böyle bi şey yok.
devlet hastanesinde ulturasaon yok bırak ayrıntılıyı...
tabi 1 doktor var onun muaynanesine gidiyorum çok memnunum doktordan.
ama ayrıntılı demedi hiç...başka yere gidipte girenide duymadım...
hee ben gidiyom dr. istedi