2009 Kasm Anneleri

günaydın demeyi unutmuşum
günaydın kızlaaara.s.
iş çıkışı sosyete pazarına gitmek istiyodum ama cüzdanı boşaltmıştım ve geri para koymayı unutmuşum :1no2:
başka hangi gün nerede var sosyete pazarı ankaralı hatunlar söylen bakimCADIARZU

aseba ooo senin iskenderunda tanıdıkların varmış sen gel en iyisi o taraflara harbiyeye gideriz işte..valla 1 haftalıgına gelecem ortalama yok cnm orada ablam kardeşlerim var kardeşlerim evli degil zaten evde küçük onlar daha..işte ablamın telaşına denk gelecegi için ablamla fazla gezemeyecegiz gibi..bakalım artık..
vallahi arkadaşımada düğünden sonra gidemedim gitsem çok iyi olur ben kocişi
kandırmaya çalışam bakem sen ne zaman gelcen kii

merhaba ben geldim 3 lü tstimi doktora gösterdim çok güzel dedi ultarsona girdim ayrıntılıyaa bakan doktor başkaydı suratsızdı ama bebek ne kadar büyümüşş sadece arada güzel güzel dedii ve organlara teker teker baktıı ayakları tombiş tombiş geldi banaa onra rapor verdi resim vermedii tüm ölçümler iyi gibii benim işim bitene kadar benim doktor çıkmış gösteremedim yanii cuma günü gösterriiim inşş
ayy canım hadi gözün aydın tonton bacaklının annesi
yerim ben o bacakları opuyorumnanaktan

hee herkese diyom bazı kadınlar uzağa gelmiyo falan
olmazsa annem gelince alıyım diyom başında beklemek çok gıcık geliyo ben evde olmasam da nasıl yapcak güvenemiyom ööle çağıramadım yıllardır :kedi:
vallahi ben evde bıarkıp geliyom canım mesela şincik evde temizlik yapılıyooo
bne yokum evde öğlen gitcem yimeğeni verecem işe geri gidecem napim vakit yok başka

var itekcımde anca yetişiyoruz evet bu aralar mezunuyettı dugundu malumyazın agdalar kesımler manikür pedikür derken aksam olyo alkisalkisalkis
oooohhh karılar süslensin gelsin paralar bebişe alacaklarına anca yeter cicim

kızlar iyi akşamlaaarrrrr
iteeeek haberlerini bekliozz kız olursa kertek mi nann yerimseniben
öptüm hepinizi
kıı sende amma aç gözlüsün kimin kızı olsa sulanıyon haaa

canımm ben iyiyim çok şükür ama sen hala arada sıkıntı çekiyosun galiba... bir an önce geçer inş...
evt bi kaç gün giremedim...biraz canım sıkkındı....neyse farkeden birisi olmuş opuyorumnanaktan

destna gözün aydın canımmmm.... :lepi: ama keşke cd ve resim alabilseydin benimki her ay veriyo özledikçe onlara bakıyorummm ...opuyorumnanaktan:asigim::nazar:
canım yaa niye moralin bozuk hayırdır
kııız senin dr ne gözel öle bide cd veriyo haaa ayy ben ulturason resmiyle idare ediyom

düğünde giyeceğim elbisem
nasıl kıslar yaa zor buldum valla
ayy süper canım sana çok yakışmış fıstık gacıı
anam ne diye saklıyon göbüşü deliii çıksın işte
ilk defa göbüşüm var diye rahatsız olmadan gezeceğin bir an bu bunu kaçırma laelaelaelaelae
iyi akşamlar kızlarrrr
unique canıım seninde mi kızın oluyorrrr gözünaydın yaaa çok sevindim
bu arada masal ve minel ismi çok güzel...
kızlar ben dün sandalyeden düştüm
ve dünden beri sağ tarafımmda çok ağrım var
ve bebişte sanki hareket etmiyor gibi geliyor
çok korkuyorum birşey olmuşmudur sizce???
yarın gidip bi baktırayım diyorum?

canımm geçmiş olsun dikkat et tatlım yaa bi sorun olsa belirtisi olurdu
ama sen yinede dr a git aklın kalmasın bizede haber ver

iyi geceler kızlar, yarın kontrol günüm aslında cumaydı ama dr cuma yokmuş yarın gidecem. Sizler nasılsınız a.s.
güle güle git gell güzel haberlerle inşallah
iyi geceler güzel bayanlar biz geldikopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalımmben yokken beni merak eden oldumu bakem ben gelmeyeli 400 sayfa filan geçmişş
uffya ne kaynatmışsınız
taşındım yerleştimm şükür
iyi geceler annişler
oooh maşallah yerleşmişsin güle güle otur yeni evinde canımm

günaydın kızlar hazır boşken geçmişi okudum bi de selam vereyim
hepinize günaydııınn
güzel günler diliyoruum
günaydınnn canım

kızlar günaydın nasılsınız?epeydir gelemedim yanınıza kızımdan fırsat kalmıyo tam oturucam ben oturucam diyoo .yandık valla tatilde elimi sürebilirsem iyi :))))))))
ben iyiiyim kötümü bilemiyorum.3lü testim yaş riski hariç çok güzel çıktı.bir sorun yokmuş değerlerde.sadece yaşımdan dolayı rsik veriyo.amniyosentez önerdi doktorum.ama yaptırmayacağım.rabbim inşallah kızım gibi sağlıklı bir vlat daha vereck bana.yaptırsam ve sonuç ktü çısa yıklıcam.bebeğimide kaybetmek istemiyorum.5,5 aylık alacak sonuç geldiğinde.3,5 ay sonra doğum ypacağım sonuçtan sonra.o kadar büyümüşbir bebeği doğurup öldüremem.oyüzdende nasip diyorum .inşallah bebeğim sağlıklıdır kızlar.rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın.çok öpüyorm hepinizi güzel hamişler
yaptırma canım zaten yaptırdığında kötü bişey çıkmayacaktır
acı çektiğine değmez ama aklın kalcaksa yaptır sonucu gör
hayırlısı olsun hakkında

günadın kızlar nasılsınız?krispi eyüp kötü degil ama iki sisim koymayın çogu kez kullanmayacaklar.birilerinin gönlünü hoş edecen diye istedigin ismi koymamazlık etme...unicim neden moralin bozuk kız anlatsana derdini.. özel degilse tabiiii?? zaren valla bende çok uzun zman oldu öyle sosyete pazarlarına gitmeyeli valla sıhhiyedeki pazar biliyorum cuma günleride oluyormuş galiba bugünde var tabii..bir ara ayrancıda vardı çarşamba günleri orayada bir kez gitmek nasip oldu sonra tadilat yapılacak diye uzunca bir süre olmadı şimdi ne durumda bilmem..birde c.tesi günleri eskişehir yolu üzerinde agaçlı tesisi var çagdaş market var büyük orası biraz işlek çünkü yanında pegeout galerisi falanda var orada c.tesi günleri pazar var bayagı kalabalıkta oluyor..ama gitmeyeli o kadar çok zman oldukii... nasılsınız bakalım kızlar?

günaydın kızlaaar,
mutlu haberle uyandırdı doktorum:teytey: 3lü testimiz çıkmış 2lide risk 1/2200 dü 3lü dede 1/2000 çıkmış :nazar: devam ediyoruz dedi hiç bişe yapmaya gerek yok dedi :teytey:darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına :Saruboceq:

naberin kızlar ilk kez bu kadar uyudum namazdan sonra yatakta döndüm durdum belim çok ağırdı şimdii uyandım sizden naberropuyorumnanaktan

Günaydın kızçeler

Kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Dualarım hep sağlıklı hayırlı evlat olmasından yanaydı öncelikle ama kalbimin bir yanı kız istiyordu.
Allahım gönlüme göre verdi % 80 kız görünüyor dedi doktorumuuz.

Günaydın kızçeler

Dualarım hep sağlıklı hayırlı evlat olmasından yanaydı öncelikle ama kalbimin bir yanı kız istiyordu.
günaydın canım
canım çok sevindim bir prenses daha Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız kokladığımız günleride göstersin inşş zaman çabucak geçsede bi kollarımıza alsak hayırlısıylaakaydirigubbakcemile5

Günaydın kızçeler

gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

günaydın kızlaaar,
mutlu haberle uyandırdı doktorum:teytey: 3lü testimiz çıkmış 2lide risk 1/2200 dü 3lü dede 1/2000 çıkmış :nazar: devam ediyoruz dedi hiç bişe yapmaya gerek yok dedi :teytey:darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına :Saruboceq:
gözün aydın canım hayırlı olsn

günaydın fıstıklar nasılsınız aseba mureda özlem grapa lülülülülülü
ne gıı ne diyonn günaydın canımm

Günaydın kızçeler

gözün aydın canım hayırlı olsun

günadın kızlar nasılsınız? zaren valla bende çok uzun zman oldu öyle sosyete pazarlarına gitmeyeli valla sıhhiyedeki pazar biliyorum cuma günleride oluyormuş galiba bugünde var tabii..bir ara ayrancıda vardı çarşamba günleri orayada bir kez gitmek nasip oldu sonra tadilat yapılacak diye uzunca bir süre olmadı şimdi ne durumda bilmem..birde c.tesi günleri eskişehir yolu üzerinde agaçlı tesisi var çagdaş market var büyük orası biraz işlek çünkü yanında pegeout galerisi falanda var orada c.tesi günleri pazar var bayagı kalabalıkta oluyor..ama gitmeyeli o kadar çok zman oldukii... nasılsınız bakalım kızlar?

günaydın canım.. sağol verdiğin bilgiler için.sıhhiyedeki yarın da kuruluyorsa hastaneden sonra giderim o zaman.......ben iyiyim canım ama çok uykusuzum...:bbo:

günaydın kızlaaar,

gözün aydın canım... ben de yarın alıcam 3'lü sonucumu... hiç endişem yok çünkü temiz çıkcanı biliyom :1rolleyes:

Günaydın kızçeler

gözün aydın su:nazar:

ne güzel gönlüne göre olmuş... benimde gönlümden kız geçiyordu ama oğluşumuz olcak :dance:

umarım herkesin gönlünden geçen olur...

günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile2benimde 3 lü testim temiz çıkmış opuyorumnanaktanAllah herkese güzel sonuçlar haberler nasip etsin canlarımzemuszemus

günaydın kızlaaar,

gözün aydın ne güzel herşey yolunda Rabbim sonuna kadar böyle devam ettirsin inş bende ayrıntılı ultaron raporunu dün doktora gösteemdim çıkmıştı netten baktım çoğu şey anlaşılır bir şey vardı acaba kötümü diye baktım netten başı aşağıdaymış yani normasl doğum pozisyonundaymış galibaa neyse yarın doktora göstericem hayırlısıylaa

gözün aydın ne güzel herşey yolunda Rabbim sonuna kadar böyle devam ettirsin inş bende ayrıntılı ultaron raporunu dün doktora gösteemdim çıkmıştı netten baktım çoğu şey anlaşılır bir şey vardı acaba kötümü diye baktım netten başı aşağıdaymış yani normasl doğum pozisyonundaymış galibaa neyse yarın doktora göstericem hayırlısıylaa

kafanı karıştırma cnm netten falan bakıpta,yarın baksın bakaım dr.ayrıca kötü bişe olsa ultrasondaki dr.da sölerdi.Ya cd vermemelerine üzüldüm.benim doktor her gidişimde tüm ultrasonu veriyo cd olarak bizde bütün herkese gösteriyoz arada kendimiz seyrediyoz kaydirigubbakcemile3 görmemişin oğlu olmuş tutmuş .... tam onun gibi yani :roflol:

krispicim selam nasılsın,2 gündür işlere daldım giremedim nete,merak ettim bebişinin cinsiyetini,
selam canım bebeişim erekekmiş ne işine daldın kııı ihmal etme buraları
günadın kızlar nasılsınız?krispi eyüp kötü degil ama iki sisim koymayın çogu kez kullanmayacaklar.birilerinin gönlünü hoş edecen diye istedigin ismi koymamazlık etme...unicim neden moralin bozuk kız anlatsana derdini.. özel degilse tabiiii?? zaren valla bende çok uzun zman oldu öyle sosyete pazarlarına gitmeyeli valla sıhhiyedeki pazar biliyorum cuma günleride oluyormuş galiba bugünde var tabii..bir ara ayrancıda vardı çarşamba günleri orayada bir kez gitmek nasip oldu sonra tadilat yapılacak diye uzunca bir süre olmadı şimdi ne durumda bilmem..birde c.tesi günleri eskişehir yolu üzerinde agaçlı tesisi var çagdaş market var büyük orası biraz işlek çünkü yanında pegeout galerisi falanda var orada c.tesi günleri pazar var bayagı kalabalıkta oluyor..ama gitmeyeli o kadar çok zman oldukii... nasılsınız bakalım kızlar?

ya mavişim aslında eyüp ismi eyüp olarak değilde eyyüb diye yazılıyor kimsenin ona o şekilde eyyüb diye bağıracağını sanmıyom eyüp diye bağıracaklar bende istemiyorum iki isim bakalım ne olacak

Back
X