alya ne demek ?kızlaaarrr ben kızım olursa adını Alya Dua koymak istiyom sizce nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alya ne demek ?kızlaaarrr ben kızım olursa adını Alya Dua koymak istiyom sizce nasıl?
geçmiş olsun kuzu kıs ben sevdim hamişliği 5. ayım bitcek haftaya daha anca farkında olmaya başladım çoook şükürrr çok rahatım falla ben oğlumu 1,5 yaşına ne getireyim hemen öbürünü yapiim allahım kısmet ettiyse diommsorma eşime kalsa hemen istiyordu ama sonra konuştuk 1.5 yıl emzirmeyi düşünüyorum sütüm olursa en az 2.5 yaşaına kadarda korunmayı düşünüyorum ondan sonra olabilirr kaydirigubbakcemile3doğduğunda düşüncem deişirmi bilmem inş uslu ve akıllı bir bebek olurda beni caydırmaz hamilleğimde ilk 2 buçuk ay kanama olmam dışında şimdilik çok rahatım böyle devam eder inş sevdim hamileliği
kayınpederim diyalizde sorun yaşamış ameliyata almışlar biraz sonra oraya geçicem gidene kadar okurum sizi
kızlaaarrr ben kızım olursa adını Alya Dua koymak istiyom sizce nasıl?
dua hoşuma gitti ama alya sanki aliye der gibi. bide çocukların aralarında yaş farkı olması lazımmış canım deneyimli annelerden gördüğüm kadarıyla peşpeşe olunca ilgi azalıyor. çünkü birbirine yakın oluyor. bence arada zaman farkı olmasına dikkat etmelisin hem kendin içinde çok yıpranırsın demedi deme...geçmiş olsun kuzu kıs ben sevdim hamişliği 5. ayım bitcek haftaya daha anca farkında olmaya başladım çoook şükürrr çok rahatım falla ben oğlumu 1,5 yaşına ne getireyim hemen öbürünü yapiim allahım kısmet ettiyse diomm
alya gökyüzü demekk :)alya ne demek ?
anlamına bakınca dua ile birleşince manalı oluyor. güzel düşünmüşsünalya gökyüzü demekk :)
ayy kızlar böyle demeyin yaaa merak etmemek felankıslar merhaba beni merak etmemişiniz galiba ama okumadım belki soran olmuştur hani benim kısım olacakmış haber vereyim dedim evimi taşıdım bu ara eve net bağlatamadım o yüzden size ulaaşamıyyorum önemli bişey olduysa bana özetlerseniz sevinirim kıslar bu arada üçlüyüde yaptırdım şükür bişey çıkmadı herkesi öpüyorum en yakın zamanda görüşmek üzere
kııız eğer benim kızım olursa Alya deyip duruyodum kociş gıcıklandırdıkızlaaarrr ben kızım olursa adını Alya Dua koymak istiyom sizce nasıl?
geçmiş olsun kuzu kıs ben sevdim hamişliği 5. ayım bitcek haftaya daha anca farkında olmaya başladım çoook şükürrr çok rahatım falla ben oğlumu 1,5 yaşına ne getireyim hemen öbürünü yapiim allahım kısmet ettiyse diomm
canım ben bu bebeğim için çok dua ettim çok yalvardım Allaha kız olsaydı ismini alya olmasa bile dua koyacaktım o benim duam dı çünkü ama erkek olacakmış o dua biraz tuhaf olur diye düşündüm.bence güzel isim, dua hiç duymamıştım ,ismin anlamının güzel olması önemliymiş
ayy bide onlarda vardı dimii. hayatımda bebek altı temizlemedim bakalım nasıl olacak o ilklerim
çok geçmiş olsun canım.
bende 2,5 yıl ila 3 yıl arasına düşünüyorum. tek bebek olmasın dimiii. yalnız kalmasın kardeşcikleride olsun:)))
canım ilk duyduğumda berra ismini bende çok beğendim ama okuyup araştırınca biraz duraksadım bu isme.ben berra koyacam gibi eşimde çok sevdi bu olsun diye tutturdu ...kim berrayı koymayı düşünüyordu?
ben berra koyacam gibi eşimde çok sevdi bu olsun diye tutturdu ...kim berrayı koymayı düşünüyordu?
saolsın canım şimdi hastaneye gidiyorum doktorumda ordaysa ayrıntılı ultrasonsonucunuda yanıma aliyim gösteririm bi taşla ii kuş nse ve ebisce aynı zamanda yine hamile kalıyormuşuz ne güzel olur beraber büytürüz bebişlerii ben kaçtım öptüm sizi ve melekleriiopuyorumnanaktan
canım az önce sanada cevap yazdım sanrıım okumadın bence biraz araştırın derim bu ismi koyarkencanım ben koyacam inşallh
cnm berra ismini peygamberimiz tasvip etmediğinden değiştirip zeynep ismini vermiş bilgin olsun manalarını araştır istersenben berra koyacam gibi eşimde çok sevdi bu olsun diye tutturdu ...kim berrayı koymayı düşünüyordu?
evet gökyüzünün yakarışı demek çok zevkliyim dimi opuyorumnanaktananlamına bakınca dua ile birleşince manalı oluyor. güzel düşünmüşsün
datluumm biz öle kurnaz zeki ve espritüel bir milletiz ki her isme bir alay mevzuu buluruz merak etme kaydirigubbakcemile3 takma sen kimseyi manası güzel olduktan sonra farketmez...ayy kızlar böyle demeyin yaaa merak etmemek felan
hanginizi merak edecez onu şaşırıyoz zatii 80 kişiyiz
ben olmasam sen merak etcen mi beni :umursamaz:
haberlerin çok güzelmişş ooohhh 1 kız daha geliyoo açılın
kııız eğer benim kızım olursa Alya deyip duruyodum kociş gıcıklandırdı
Salya der millet dalga geçer dedi
ama çok beğenmiştim bende kararsız kaldım kafamçokkarıştı
ayy makinalı gibin doğurun anam bende çok ara vermek istemiyom aslında kısmet artık
ay inşallah canım kısmetde varsa 2. bebelerede burda hepbaraberik:)) git gel güzel haberlerini bekliyoruz
canım az önce sanada cevap yazdım sanrıım okumadın bence biraz araştırın derim bu ismi koyarken