2009 Kasm Anneleri

sorma eşime kalsa hemen istiyordu ama sonra konuştuk 1.5 yıl emzirmeyi düşünüyorum sütüm olursa en az 2.5 yaşaına kadarda korunmayı düşünüyorum ondan sonra olabilirr kaydirigubbakcemile3doğduğunda düşüncem deişirmi bilmem inş uslu ve akıllı bir bebek olurda beni caydırmaz hamilleğimde ilk 2 buçuk ay kanama olmam dışında şimdilik çok rahatım böyle devam eder inş sevdim hamileliği

kayınpederim diyalizde sorun yaşamış ameliyata almışlar biraz sonra oraya geçicem gidene kadar okurum sizi
geçmiş olsun kuzu kıs ben sevdim hamişliği 5. ayım bitcek haftaya daha anca farkında olmaya başladım çoook şükürrr çok rahatım falla ben oğlumu 1,5 yaşına ne getireyim hemen öbürünü yapiim allahım kısmet ettiyse diomm

geçmiş olsun kuzu kıs ben sevdim hamişliği 5. ayım bitcek haftaya daha anca farkında olmaya başladım çoook şükürrr çok rahatım falla ben oğlumu 1,5 yaşına ne getireyim hemen öbürünü yapiim allahım kısmet ettiyse diomm
dua hoşuma gitti ama alya sanki aliye der gibi. bide çocukların aralarında yaş farkı olması lazımmış canım deneyimli annelerden gördüğüm kadarıyla peşpeşe olunca ilgi azalıyor. çünkü birbirine yakın oluyor. bence arada zaman farkı olmasına dikkat etmelisin hem kendin içinde çok yıpranırsın demedi deme...

kıslar merhaba beni merak etmemişiniz galiba ama okumadım belki soran olmuştur hani benim kısım olacakmış haber vereyim dedim evimi taşıdım bu ara eve net bağlatamadım o yüzden size ulaaşamıyyorum önemli bişey olduysa bana özetlerseniz sevinirim kıslar bu arada üçlüyüde yaptırdım şükür bişey çıkmadı herkesi öpüyorum en yakın zamanda görüşmek üzere
ayy kızlar böyle demeyin yaaa merak etmemek felan
hanginizi merak edecez onu şaşırıyoz zatii 80 kişiyiz
ben olmasam sen merak etcen mi beni :umursamaz:

haberlerin çok güzelmişş ooohhh 1 kız daha geliyoo açılın
kızlaaarrr ben kızım olursa adını Alya Dua koymak istiyom sizce nasıl?
kııız eğer benim kızım olursa Alya deyip duruyodum kociş gıcıklandırdı
Salya der millet dalga geçer dedi
ama çok beğenmiştim bende kararsız kaldım kafamçokkarıştı

ayy makinalı gibin doğurun anam bende çok ara vermek istemiyom aslında kısmet artık

bence güzel isim, dua hiç duymamıştım ,ismin anlamının güzel olması önemliymiş
canım ben bu bebeğim için çok dua ettim çok yalvardım Allaha kız olsaydı ismini alya olmasa bile dua koyacaktım o benim duam dı çünkü ama erkek olacakmış o dua biraz tuhaf olur diye düşündüm.

ayy bide onlarda vardı dimii. hayatımda bebek altı temizlemedim bakalım nasıl olacak o ilklerim

çok geçmiş olsun canım.

bende 2,5 yıl ila 3 yıl arasına düşünüyorum. tek bebek olmasın dimiii. yalnız kalmasın kardeşcikleride olsun:)))

saolsın canım şimdi hastaneye gidiyorum doktorumda ordaysa ayrıntılı ultrasonsonucunuda yanıma aliyim gösteririm bi taşla ii kuş nse ve ebisce aynı zamanda yine hamile kalıyormuşuz ne güzel olur beraber büytürüz bebişlerii ben kaçtım öptüm sizi ve melekleriiopuyorumnanaktan

ben berra koyacam gibi eşimde çok sevdi bu olsun diye tutturdu ...kim berrayı koymayı düşünüyordu?
canım ilk duyduğumda berra ismini bende çok beğendim ama okuyup araştırınca biraz duraksadım bu isme.
Peygamber efendimiz bu ismi zeynep olarak değiştirilmesini öne sürmüş. bu berra isminin anlamının kişinin nefsine ağır geleceğinden çocuk belki büyüdüğünde kaldıramayabilir.
bazı isimler zamanla ağırlaşır ağırlıktan kastım anlamı babında, onu kaldıramayabilir. ama yinede sen bilirsin canım ben okuduklarımı aktarmak istedim sadece.

saolsın canım şimdi hastaneye gidiyorum doktorumda ordaysa ayrıntılı ultrasonsonucunuda yanıma aliyim gösteririm bi taşla ii kuş nse ve ebisce aynı zamanda yine hamile kalıyormuşuz ne güzel olur beraber büytürüz bebişlerii ben kaçtım öptüm sizi ve melekleriiopuyorumnanaktan

ay inşallah canım kısmetde varsa 2. bebelerede burda hepbaraberik:)) git gel güzel haberlerini bekliyoruz
canım ben koyacam inşallh
canım az önce sanada cevap yazdım sanrıım okumadın bence biraz araştırın derim bu ismi koyarken

ben berra koyacam gibi eşimde çok sevdi bu olsun diye tutturdu ...kim berrayı koymayı düşünüyordu?
cnm berra ismini peygamberimiz tasvip etmediğinden değiştirip zeynep ismini vermiş bilgin olsun manalarını araştır istersen
anlamına bakınca dua ile birleşince manalı oluyor. güzel düşünmüşsün
evet gökyüzünün yakarışı demek çok zevkliyim dimi opuyorumnanaktan
ayy kızlar böyle demeyin yaaa merak etmemek felan
hanginizi merak edecez onu şaşırıyoz zatii 80 kişiyiz
ben olmasam sen merak etcen mi beni :umursamaz:

haberlerin çok güzelmişş ooohhh 1 kız daha geliyoo açılın

kııız eğer benim kızım olursa Alya deyip duruyodum kociş gıcıklandırdı
Salya der millet dalga geçer dedi
ama çok beğenmiştim bende kararsız kaldım kafamçokkarıştı

ayy makinalı gibin doğurun anam bende çok ara vermek istemiyom aslında kısmet artık
datluumm biz öle kurnaz zeki ve espritüel bir milletiz ki her isme bir alay mevzuu buluruz merak etme kaydirigubbakcemile3 takma sen kimseyi manası güzel olduktan sonra farketmez...

evet cnm okudum ama anlamıyla keşke özleşse ben inanıyorum hatta bundan dolayı tereddütümde oldu ama öyle düşündügüm zman ben kendimi akla getiriyorum kaldıramayacagım isim olsa bende kaldıramazdım diye düşündüm tamam bazı rahatsızlıklarım oldu ama benim elimd eidi o zmanda...hayırlısı ama yüksek ihtimal bu olacak gibi...bende kibirlenmesin anlamında duydum anlamından dolayı övünüp kibirlenmesin diye ...

ay inşallah canım kısmetde varsa 2. bebelerede burda hepbaraberik:)) git gel güzel haberlerini bekliyoruz

canım az önce sanada cevap yazdım sanrıım okumadın bence biraz araştırın derim bu ismi koyarken

ya anlamadım gitti eşime anlatıyorum sizin dediklerinizi berranın anlamı hakkında alaksı yok diyor ya hangi siteden baktınız bende bayım

cnm manasında kötü birşey yok hatta çok güzel inşallah anlamını taşır ama bu anlamına göre kibirli yetiştirmem ben ben hiç bir zman da kendim içinde öyle düşünmedim.

yarem senin eşin miydi ilahiyatla ilgilenen öyle birşey aklımda kalmış sankii.o daha iyi bilir yani ben internete pek güvenmiyorum o araştırmalarda bilen birine sormak lazım..

Back
X