2009 Kasm Anneleri

ben kan verdim pzt sonucunu alıcam canım... 2 li iyi çıkmıştı ama benim dr. sırasıyla ne varsa yapıyo....

cerinim stres yapma canım ...bişey çıkmıcak içini ferah tut........biribirmize aynı şeyleri söyleyip duruyoruz ama aynı şey kendi başımıza gelince nasıl tutuşuyoruz di mi kaydirigubbakcemile3

benimki her ay onla baıkıyo galiba maviş... hem her ay cd alıyorum hem de renkli 3 boyutlu resim :kedi:

allah ün. diplomasını aldığı günleri de göstersin inş canımmm :1hug:

ben de diyorum bu kız nerelerde bu kadar çok şey mi aldı ki hala yerleşemedi kaydirigubbakcemile3
benimki de aynı kafadan hatta bırak kk yı netten gebelikle ilgili şeyler okuyunca bile delleniyo delikafadulden

günaydın cankuşum... işe bak yaa insanın psikolojisini zorla alt üst etmeye uğraşıyolar sanki...:olmaz:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese hepinize hepimize müjdeler vermeye geldim
allahıma binlerce şükür yarabbim
amniyosentez sonuçlarım temiz çıktı
hıçkıra hıçkıra ağlıyorum duyduğumdan beri
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

slm kızlar nasılsınız bende dr dan geldim şimdi organ taraması yapıldı çok şükür iyi çıktı.cinsiyetini öğrendim kızımmmmmmmmm olucak inşallah.....

bizde karnemizi aldik bugun. tabiki hepsi 5.:dance::hooray:

ordan esimin yeni arabasini almaya gittik ama plaka henuz cikmamis. bende baba ogul biraktim onlari eve dondum. plaka bas harflerimize bir sekilde uysun istiyorduk. az once aradi esim BN olmus plaka dedi. hadi B sana uyuyor N yi anlamadim dedi. bende hemen NAZ dedim.(kizimiz olursa NAZ dusunuyoruz ya). evet, bu bir isaret olabilir dedik.kaydirigubbakcemile3

simdi de cikiyorum doktora gidicem. Insallah hayirli haberlerle donerim. bakalim bizim yumurcak gostercek mi bu sefer.opuyorumnanaktan

kızlaaaaaaaaar aradım doktoru herşey normal dedi bişeycik yokmuş yarabbim sana şükürler olsun
şu hem ağlıyom hem yazıyom senağlamasenağlama
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bi tek arıntılı ultrason işi kaldı
şu testlerden kurtuldum ya en çok ona sewiniyom bundan sonra sanırım şeker testi war tam bilmiyom ama ondan korkmeyom bebeğim iyi olsunda gerisi wız gelir
çok sewindim kızlar yaa dedim hastaneye gitmeden bi arayam dedim belki öğrenirim allahım doktorla konuşurken kalbim yerinden çıkacaktı telefonu kapatır kapatmaz şükür secdesi yaptım
kızlar belki size abartmış olarak gelebilir ama napim kızımda çok kötü günler geçirdiğim için bunlar böyle temiz çıkınca çok sewindim allahım herkesin bebesini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Heyttttttttttt be haberlerin güzelliğine bakınn Rabbime şükürler olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::dance::dance::dance::hooray::hooray::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:Gözünüz aydın canlarımmm ay çok mutluyumm valla binlerce kez şükürler olsunnturkbayragi

Bizde Karneler elimizde taktirler cebimizde diye diye şarkılar eşliğinde eve geldik az önce birde güzel bir alışveriş şu bebişli t_shırtlerden buldum yaaa şirinmi şirin bişi birde evde rahat rahat giyeyim diye caprili takımlardan aldım onunda önünde meme emen bebiş resmi var ay hepsi çok cici bunların oğluşumada güzel bir yemek yedirdim psp oyunlarını aldımm süprizler yaptım deymeyin keyfimize kem gözlere şiş:):nazar:

Karakızz burayada yazıyorum tel beklemekten helak ettin beni aşk olsun görüşücez:)

Bizde Karneler elimizde taktirler cebimizde diye diye şarkılar eşliğinde eve geldik az önce birde güzel bir alışveriş şu bebişli t_shırtlerden buldum yaaa şirinmi şirin bişi birde evde rahat rahat giyeyim diye caprili takımlardan aldım onunda önünde meme emen bebiş resmi var ay hepsi çok cici bunların oğluşumada güzel bir yemek yedirdim psp oyunlarını aldımm süprizler yaptım deymeyin keyfimize kem gözlere şiş:):nazar:

Karakızz burayada yazıyorum tel beklemekten helak ettin beni aşk olsun görüşücez:)

ooohh ooohhh ohhhh maşşallah maşşallah sizinde gözünüz aydın canım
allahım bizde o günleri görürüz inşallah bakalım takdirlermi olcek elimizde yoksa zayıflarmı

maşallah :nazar:ablacım ya ne güsel doğamız taktir almış demek.ohh keyfinize diyecek yoktur şimdi cicilerinide güle güle giy:teytey:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese hepinize hepimize müjdeler vermeye geldim
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

allah hepinizden razı olsun kızlar çok mutluyum çok günlerdir ne gece ne gündüz uyuyordum
allahıma binlerce kere şükürler olsun

ayyyy çok şükür canımmm benimmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: allah bu sıkıntılı günlerini bi daha hatırlatmasın inş........güzel yüzün hep gülsün canım arkadaşımmm Şeniz

kızlaaaaaaaaar aradım doktoru herşey normal dedi bişeycik yokmuş yarabbim sana şükürler olsun
şu hem ağlıyom hem yazıyom senağlamasenağlama
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bi tek arıntılı ultrason işi kaldı
şu testlerden kurtuldum ya en çok ona sewiniyom bundan sonra sanırım şeker testi war tam bilmiyom ama ondan korkmeyom bebeğim iyi olsunda gerisi wız gelir
çok sewindim kızlar yaa dedim hastaneye gitmeden bi arayam dedim belki öğrenirim allahım doktorla konuşurken kalbim yerinden çıkacaktı telefonu kapatır kapatmaz şükür secdesi yaptım
kızlar belki size abartmış olarak gelebilir ama napim kızımda çok kötü günler geçirdiğim için bunlar böyle temiz çıkınca çok sewindim allahım herkesin bebesini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canımm senin de gözün aydın.... :nazar: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...:nazar::nazar:

kızlar bundan sonra benim bildiğim şeker testi war tam olarak kaç haftalıkken yapılıyor bilmiyorum amma başka test warmı haaa bide bana sarılık testi yapmışlardı kızımda

ewet bi şeker testi var 6.ayda birde9.ayda nst var.başkada birşey yok sonra kucağımızda minicik bebişlerimiz var:lepi:hihoyyyt

ooohh ooohhh ohhhh maşşallah maşşallah sizinde gözünüz aydın canım
allahım bizde o günleri görürüz inşallah bakalım takdirlermi olcek elimizde yoksa zayıflarmı

maşallah :nazar:ablacım ya ne güsel doğamız taktir almış demek.ohh keyfinize diyecek yoktur şimdi cicilerinide güle güle giy:teytey:

Sağolun fıstıklarım Allahım hepimize nasip etsin çok çok güzel bir duygu :nazar::nazar:alkisalkisalkisalkisalkisalkisBu arada yaramazlık yapıpppp göbiş konusunu yerden kaldırdım son halimi ekleyiverdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sağolun fıstıklarım Allahım hepimize nasip etsin çok çok güzel bir duygu :nazar::nazar:alkisalkisalkisalkisalkisalkisBu arada yaramazlık yapıpppp göbiş konusunu yerden kaldırdım son halimi ekleyiverdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dur bi bakıp geleyim hemen

ayyyy çok şükür canımmm benimmmm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: allah bu sıkıntılı günlerini bi daha hatırlatmasın inş........güzel yüzün hep gülsün canım arkadaşımmm Şeniz

canımm senin de gözün aydın.... :nazar: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...:nazar::nazar:
sağol kuşum yaa
ewet bi şeker testi var 6.ayda birde9.ayda nst var.başkada birşey yok sonra kucağımızda minicik bebişlerimiz var:lepi:hihoyyyt

walla bana 8 .ci ayda bide sarılık testi yapmışlardı

simit miyiycen gızz yoksa evden mı ekmem arası yapcan müdür olmak ıçin bunlar şart
:mymeka: :mymeka: yok öle köfte döner laelaelaelaelae

çakallya bu gacı kaydirigubbakcemile5

itekkkkkkkkk nan ben kayseriliyim bağaaa bişi mi dedın yoksam heee :mymeka: ne var ulennnnnnnn kayserılıyüm ıhh ıhhh kayseri laelaelaelaelae
gıı gayserilimisib seen
ben diilim emme kocem kayserilii
ucuzladımı sizin memketlerde karpuz yav bizde hala çok pahalııı :umursamaz:
valla biz alıp duruyoz ucuz mu pahalı mı bilmiyom 1 lira mı ne kilosu
İnternetten alışveriş çok Praktiker
gıı cerin hemde 15,90 mış hemen al kuzum
aaa ben de alcaaam

nazlım ne güzel almışsınız karnelyide maşallah diyeyim keyfinize aman nazar degmesin hep böyle mutlu olun..ben bakamıyorum resimlere evden artık ...neyse benim mesai bitiyor ..herkese iyi tatiller ve iyi akşamlar...öpüyorum sizleri ve göbüşlerinizi yigenlerime iyi bakın he yoksa döverum sizi

kızzzzzzzz geçen migrosta 16 tl idi karpız çüş dedüm almadım :dilcikar:
yuuuh

biliyoduuum biliyoduuum
canııımm çok sevindiik çoook kaydirigubbakcemile2

Back
X