2009 Kasm Anneleri

3 ay önce bıraktım canım
hamilelikte bahane oldu
ama bebişim doğduktan 6 ay sonra tekrar iş hayatıma dönecem
tabi nasıl bırakırım yavrumu onuda bilmyom
i

hayrlıı canım oğluşun doğsundaa hayrlısıyla sonra karar verirsin artık çalışan anneinde işi zor duruma göre bakarsın artıkın bende çamaşırlarımı katliyim görüşürürkk sonraa

walla top neynde yutmadım ama o kendine bi top bulmış herhalde almıştır benim yumurtaları oynuyordur içerde sanırsam şeyimin üstünüde kale yapmış oraya atıyor
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

12. haftada doktora gittiğimzde ben 1 ,2 günlük bişeyler hissetmeye başlamıştım ama belki o değildir diye fazla üstünde durmamıştım ama doktorda baktım kıpır kıpır doktor bi yerini ölçecek durmuyor doktor demişti bana seninkide yani canawar gibi bi şey ölçmeye müsade etmiyo kıpır kıpır sonra doktor ultrason aletini karnımda dürttü bastırdı ani bi şekilde bebeğimin ödü patladı bi görseydiniz iki boy hawaya atladı çocuk doktorda nasıl tepki werdi gördünmü dedi çok gülmüştüm

:roflol::roflol::roflol:

afiyet olsun kendim tutar kendim yerim diyosun yani sizin balıkesir işi noldu nesli
haber bekliyoruz tatlım, ağustos'u bulur haber gelmesi :)
nesli kız maşallahın var anacım neyse degişiklik olmuş sna aayy ben beceremem bile tutmasını..aferin sana kaydirigubbakcemile3
nan bunlar senin yapman gereken işler ama neyseea.s
anneye bak be bebişini kendi elleriyle besliyolülülülülülülülülülülülülülülülülülü
süpersin canım.bebişini de önce balık tutmayı öğretiyon herhaldezemuszemus

hey maşallah nesli ne berecerikli hatunsun heç anlamam ben hemde açık deniz havasıı iyi gelir iştah açarr demiikaydirigubbakcemile5

nesli kııı nasıl tutuyon balıkları ay ben kıyamam yaaa çırpınıp duruyorlar

neslim ya haketten ben de canlı canlı tutamam gıı
bi de ölmelerini bekleyemem göz göre göre
pazardan almak en iyisi herhalde
ama deniz sefası da güzel olur bea
ya sen hele bi o zevki alıver de bak bakem gözün nasıl dönüyo :)
gel ben seni kıyıdan alıştırimm kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr
bebişim eskisi gibi hareket etmeye başladı çok mutluyummm
acaba annesine küstümü diyordum ama barıştık sanırım artık :))
bugün neler yapıcaksınız bakalım???
benim annemle dayım gelicekler çaya onlarla olucam tüm gün
yarında kayınvalidem geliyomuş evine, hasta babasına bakıyodu yoktu uzun zamandır heralde onu görmeye gideriz,
karazeytin canım denize gidicem demişsin dikkat et çok fazla öğle
sıcağın da durma olur mu,hemen kurulanmaya dikkat et canım..deniz suyu
güneşte kuruyunca leke yapıyor dikkatli ol..

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız.ay özledim beeeeeee.kociş yıllık izindeydi evi falan toparlıyoduk gelemedim.geçmişi birazcık okudum sonra okuyamamdım herşey yolundadır umarım

merak ettik valla cnm,toparlanıyorsun demiştim doğru düşünmüşüm.son durum ne belli oldumu van'ın neresine gitceğiniz.

ay canım ya sorma valla herkesin nereye gideceği belli olmuş sadece vana gidenlerinki belli olmamış.bekliyoruz ya bütün planlar altüst oldu evide kiraya vermiştik e böyle olunca kaldık ne yapcaz hiiiiiiiiç bilemiyorum ki
kolay gelsin canımm

sağol canım

ee hadi bakalım bacım
kız ben şaka felan yapıyom haaa sen beni ciddiye almıyosun demi

hımmmm sen nereye gidecen detaylı ultrsonda hasstanede warmı yoksa özel muayenehanemi canım
inşallah rabbim gönlüne göre werir canım bu saatten sonra bebişine kolay kolay bişey olmaz korkma allahın izniyle alacaksın inşallah

kızlar esra ceyhan kocasından tek celsede boşanmış yazık 17 yıllık emek gitti boşanmayı kocası istemiş
ewliliğim bitmemesi için çok mücadele werdim diye ağlamış kadın

anacim ciddiye alacak insan olsam acik acik yazarmiyim kilomu. konuya bile ugramam.kaydirigubbakcemile3

detayli icin ozele gidicem canim. yarim saat kadar suruyormus tabi CD ve resimlerimide alicam.kaydirigubbakcemile5

kızlar bu arada bugün arkadasımın bebeğinin eşinin erken yaşlanma yada bebek eşinin kireçlenmesi die bilinen bi sorunla karsı karsıya oldugunu duydum bebek 35 haftalık ama 31 gözüküo 2 kg kalmıs ve hic ilerlemio her an hersey olabilirmiş buna sizden onlar iin dualarınızı istiyorum umarım ikisinede bişe olmazzzzzz... ve bol bol su için asıır kilo almayın sigara içmeyin stressten uzak durun ......................

canim, Rabbim ana babasina bagislasin kuzucugu insallah.

haber bekliyoruz tatlım, ağustos'u bulur haber gelmesi :)

nan bunlar senin yapman gereken işler ama neyseea.s

ya sen hele bi o zevki alıver de bak bakem gözün nasıl dönüyo :)
gel ben seni kıyıdan alıştırimm kaydirigubbakcemile3

allah seni kahretmesin bide zewkine bak deyo çatlak katil balina:mymeka::mymeka:

anacim ciddiye alacak insan olsam acik acik yazarmiyim kilomu. konuya bile ugramam.kaydirigubbakcemile3

detayli icin ozele gidicem canim. yarim saat kadar suruyormus tabi CD ve resimlerimide alicam.kaydirigubbakcemile5

ay ne bileyim ben şaka yapıyom kimseyi kırmk istemem bende çok açığımdır şakaya
hımmm bide cd mi weriyorlar ayyy ne güzel yaaa inşallah banada werirler sen ne kadar werecwn bacım bende 275 istiyorlar yaww çok pahalı

canımcım ev topladım kocişle gezdik falan derken hiç gelemedim.nasılsın kııııııııııııııız
bütün işlerin bitti yani iyi rahatsın ne güzel. ben iyiiym canım nolsun gün sayıyok asker gibin :roflol:
inşallah pazartesi dr a gidecem umarım benimki cinsiyetini gösterir. bizde eşimin memleketine gidcez. hiiiiiiiiiiiiiiççç gidesim yok benimki duymasın:))

kız WANNABABY yukarda kilodan mı bahsettiniz gene yazdın mı kaç kilo aldığını halen sır gibin saklıyon mu heeeee. az önce kaç kilo aldınız diye açılan topige baktım orda biri 8 kilo almış seni geçti mi:)))

kız WANNABABY yukarda kilodan mı bahsettiniz gene yazdın mı kaç kilo aldığını halen sır gibin saklıyon mu heeeee. az önce kaç kilo aldınız diye açılan topige baktım orda biri 8 kilo almış seni geçti mi:)))

kız sus kaç kilo aldığı ortaya çıkacak

abooo 8 kilomu ne yer ne içer bu gacılar
walla ben günde 2 kere yiyom akşamada meywe okader yani
sanırsam bebişim cılız olacak wanna tontiş bişey çıkaracak

bütün işlerin bitti yani iyi rahatsın ne güzel. ben iyiiym canım nolsun gün sayıyok asker gibin :roflol:
inşallah pazartesi dr a gidecem umarım benimki cinsiyetini gösterir. bizde eşimin memleketine gidcez. hiiiiiiiiiiiiiiççç gidesim yok benimki duymasın:))

yok canım ya bitmedi işlerim.van merkezmi ilçemi daha belli olmadı diye yarım bıraktım ne zaman gideceğimiz belli değil.
aaaaaa inşallah gösterir pazartesi maaşallla kocaman oldular artık gösterir bence.bende salı gitmeyi düşünüyorum yada cuma bakalım karar veremedim.az daha büyüsün diyorum.

önce oğluşunun karnesini tebrik ederim cnm alkisalkisalkis sen ancak ayrıntılıda öğreneceksin inş.cinsiyetini sağlıklı olsunda :Saruboceq:

sagol canim, sizlerde o gunleri tez zamanda gorun insallah.

ya kıslar balkonda oturuoduk anne baba bi kıs cocugu köpekleriyle beraber gezmeye cıkmıslar köpeğin ipide var yaratığın tekimi desem eşşeğin tekimi desem geldi zavallı köpeğe çarptı kaçtı içim parcalandı kızcaz hala ağlıo durup bi özür bile dilemedi hayvancağız gözümüzün önünde öldü kızda ne büyük tramva bıraktı şimdi ya bi insan olsaydı carptığı yine bırrakır giderdi ayı hayvanları sevmeyen insanları sevemez içim parcalandı ağladım ya

ayy, hayvan bile degilmis o! canim kiyamam o yavruya ya.:1no2:

17+0 benim dr zayıfsın 18-19da hissedersin içinden bişey kayıyomuş gibi olacak dedi ama daha bişey yok

ben hissediyorum o kaymayi. sabah yataktan kalkmadan solumdan sirt ustu pozisyona gecince kuzumda soyle bir guzel kaydi. oda uyanma moduna gecti sanirsam.opuyorumnanaktan

ay ne bileyim ben şaka yapıyom kimseyi kırmk istemem bende çok açığımdır şakaya
hımmm bide cd mi weriyorlar ayyy ne güzel yaaa inşallah banada werirler sen ne kadar werecwn bacım bende 275 istiyorlar yaww çok pahalı

canim ben pazartesiye 135 lira vericem. birde CD tabi.zemuszemus

kacirdin mi yine kilomu. hahahahaha, cok guldum valla. ama o 8 kilo alan beni gecti artik rahat rahat soyleyebilirim herhalde.kaydirigubbakcemile3

kız sus kaç kilo aldığı ortaya çıkacak

abooo 8 kilomu ne yer ne içer bu gacılar
walla ben günde 2 kere yiyom akşamada meywe okader yani
sanırsam bebişim cılız olacak wanna tontiş bişey çıkaracak

benim oglan 2,5 kilo dogmustu. valla bu sefer daha tontis olsa fena olmaz.sırnaşık şey bebislerinde kilolarini yazalim ya. ben simdi gidiyorum topik acam.

canim ben pazartesiye 135 lira vericem. birde CD tabi.zemuszemus

kacirdin mi yine kilomu. hahahahaha, cok guldum valla. ama o 8 kilo alan beni gecti artik rahat rahat soyleyebilirim herhalde.kaydirigubbakcemile3

benim oglan 2,5 kilo dogmustu. valla bu sefer daha tontis olsa fena olmaz.sırnaşık şey bebislerinde kilolarini yazalim ya. ben simdi gidiyorum topik acam.
hımmmm senmi buldun yoksa doktormu gönderdi seni oraya

hadi gözün aydın sendende çok kilo alan warmış:roflol:

ben pazartesi detayli ultrasona gidiyorum. Ayy simdiden heyecan basladi. hersey cok guzel olur insallah.

benim gitmeme daha war yaa haziranın ilk haftası gidecem
doktor bana bebeğin kilosunu tam olarak söylemedi ben sordumboyunu kilosunu bana dedi bunun boyundan postundan ne olurki dedi ama 500 gr altında 400 felan tam olarak belli olmaz dedi ne bilem ben kızıma hamileyken her ay kilosunu öğürenirdim

Back
X