Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaar biz birazdan çıkıcaz yola izmirin yollarına opuyorumnanaktan annemleri alıp gelcez,kardeşimin finalleri bitti 2 hafta bendeler tatile geliyolar kaydirigubbakcemile2
hepınıze ıyı aksamlar ben kaçar arkadasım gelcek almaya yarın denıze gidecem bu göbüşümle hemide bikini gıyıp zemuszemus öptüm sizi
hayırlı yolculuklar canım a.s.kızlaar biz birazdan çıkıcaz yola izmirin yollarına opuyorumnanaktan annemleri alıp gelcez,kardeşimin finalleri bitti 2 hafta bendeler tatile geliyolar kaydirigubbakcemile2
ne güzel yaaaa annem bana yakın olduğu için öldürsen
kalmaz hayatta ,ancak doğumum da kalacak o kadar
şimdi uzak olsada kalsa diyesim geldi yaaa töbe töbe kaydirigubbakcemile3
güle güle git gel canım...
hayırlı yolculuklar canım a.s.
ay inş kardeşide böle olur ben bıdığa bi bakıyım odasına doğru yol almıştı en son gördüğümdeadam olacak çocuk belli bu halinden kızıımmmm![]()
hadi hayırlı yolculuklar güzelim ohh anneciğine kavuş bakamkızlaar biz birazdan çıkıcaz yola izmirin yollarına opuyorumnanaktan annemleri alıp gelcez,kardeşimin finalleri bitti 2 hafta bendeler tatile geliyolar kaydirigubbakcemile2
hee yaa bende kullanmıyorum kocişte bende kapattık o sayfayıyok canım ben face kullanmıyomm ben yokumm
ne güzel yaaaa annem bana yakın olduğu için öldürsen
kalmaz hayatta ,ancak doğumum da kalacak o kadar
şimdi uzak olsada kalsa diyesim geldi yaaa töbe töbe kaydirigubbakcemile3
güle güle git gel canım...
benim annemde pek yakın sayılmaz yarım saatlik yol var aramızda oğluşumda gelip kalmıştı bunda da ben gideceğim artık kayınvalidem de falan hayatta kalamam ben
muredacım hayırlı yolculuklar kııııııııız.hadi hem annişine kavuş hemde gezmiş ol ohhhhhhhhzemuszemus
sağol cnm valla yarın biraz dolaşırım ancak yaa sersem oluyo insan yollarda bee :)
bende hayatta kalamam canım yaa hzuursuz olurum
bizim annem kalıcak ama eminimki kayınvalidem de kalmadan
duramaz,iki dünür bi evde nasıl olacak bilmiyorum
asıl sorunlar doğumdan sonra çıkacak gibi geliyor,hayırlısı bakalım..
bende hayatta kalamam canım yaa hzuursuz olurum
bizim annem kalıcak ama eminimki kayınvalidem de kalmadan
duramaz,iki dünür bi evde nasıl olacak bilmiyorum
asıl sorunlar doğumdan sonra çıkacak gibi geliyor,hayırlısı bakalım..
ay doğru diyon valla bide havalar çok sıcak ayyyyy dikkat et çıkma sıcakta emi.
hadi kızlar ben gidiyom kociş gelir şimdi.dikkat edin kendinize
ben izmirde doğurcağım için annemde kalcam 20 gün,öbür 20 günde onu alır gelirim 40 gün sonra azat etcem annemi :roflol: anacım ben çok sanslıyım kaynanala kayınpeder boşandı benim kaynana derdide ortadan kalktı :roflol:eğer olsaydı varyaa anaaam düşünemiyorum kadın herşeyi rezil etti bundada bi rahat vermezdi beee
canım ben onun için anneme gidiyorum çünkü oğluşumda annem kalırken baya kıskandı sorun olmuştu en iyisi anacığıma gitmekkaydirigubbakcemile5
hepınıze ıyı aksamlar ben kaçar arkadasım gelcek almaya yarın denıze gidecem bu göbüşümle hemide bikini gıyıp zemuszemus öptüm sizi
kız etube o gün yazını okudum bebişin 17 haftayımı bitirdi benimde aynıda