2009 Kasm Anneleri

hepınıze ıyı aksamlar ben kaçar arkadasım gelcek almaya yarın denıze gidecem bu göbüşümle hemide bikini gıyıp zemuszemus öptüm sizi

kızlaar biz birazdan çıkıcaz yola izmirin yollarına opuyorumnanaktan annemleri alıp gelcez,kardeşimin finalleri bitti 2 hafta bendeler tatile geliyolar kaydirigubbakcemile2

ne güzel yaaaa annem bana yakın olduğu için öldürsen
kalmaz hayatta ,ancak doğumum da kalacak o kadar
şimdi uzak olsada kalsa diyesim geldi yaaa töbe töbe kaydirigubbakcemile3
güle güle git gel canım...

yok be cnm hergün görmeyi tercih ederim,öle düşünme gurbet zor olay :1no2: sağol cnm şimdi gidip yarın gelcez hayırlısınla

adam olacak çocuk belli bu halinden kızıımmmm :nazar::nazar::nazar:
ay inş kardeşide böle olur ben bıdığa bi bakıyım odasına doğru yol almıştı en son gördüğümde
kızlaar biz birazdan çıkıcaz yola izmirin yollarına opuyorumnanaktan annemleri alıp gelcez,kardeşimin finalleri bitti 2 hafta bendeler tatile geliyolar kaydirigubbakcemile2
hadi hayırlı yolculuklar güzelim ohh anneciğine kavuş bakam
yok canım ben face kullanmıyomm ben yokumm
hee yaa bende kullanmıyorum kocişte bende kapattık o sayfayı

benim annemde pek yakın sayılmaz yarım saatlik yol var aramızda oğluşumda gelip kalmıştı bunda da ben gideceğim artık kayınvalidem de falan hayatta kalamam ben

muredacım hayırlı yolculuklar kııııııııız.hadi hem annişine kavuş hemde gezmiş ol ohhhhhhhhzemuszemus

benim annemde pek yakın sayılmaz yarım saatlik yol var aramızda oğluşumda gelip kalmıştı bunda da ben gideceğim artık kayınvalidem de falan hayatta kalamam ben

bende hayatta kalamam canım yaa hzuursuz olurum
bizim annem kalıcak ama eminimki kayınvalidem de kalmadan
duramaz,iki dünür bi evde nasıl olacak bilmiyorum
asıl sorunlar doğumdan sonra çıkacak gibi geliyor,hayırlısı bakalım..

ben izmirde doğurcağım için annemde kalcam 20 gün,öbür 20 günde onu alır gelirim 40 gün sonra azat etcem annemi :roflol: anacım ben çok sanslıyım kaynanala kayınpeder boşandı benim kaynana derdide ortadan kalktı :roflol:eğer olsaydı varyaa anaaam düşünemiyorum kadın herşeyi rezil etti bundada bi rahat vermezdi beee

canım ben onun için anneme gidiyorum çünkü oğluşumda annem kalırken baya kıskandı sorun olmuştu en iyisi anacığıma gitmekkaydirigubbakcemile5

ben izmirde doğurcağım için annemde kalcam 20 gün,öbür 20 günde onu alır gelirim 40 gün sonra azat etcem annemi :roflol: anacım ben çok sanslıyım kaynanala kayınpeder boşandı benim kaynana derdide ortadan kalktı :roflol:eğer olsaydı varyaa anaaam düşünemiyorum kadın herşeyi rezil etti bundada bi rahat vermezdi beee

ohhh ne güzel ,kayınvalide sorunun yok en rahatı sensin desene. zemuszemus

canım ben onun için anneme gidiyorum çünkü oğluşumda annem kalırken baya kıskandı sorun olmuştu en iyisi anacığıma gitmekkaydirigubbakcemile5

dimi canım bende öyle tahmin ediyorum
baksana senin sütten ağzın yanmış, en güzelini yapıosun vallaaa
git kal anacın da kafan rahat etsin, o lohusalık psikolojisiyle
onca surat çekmek nasıl bişeydir kimbilir...
allah yardımcımız olsun yaaa..zor şeyler bunlar

muredaaa kıs resmini gördümmmm maşalah yaneee şu kasım analarından çirkin karı çikmicak annadım ben onu çıksın dişimi kıracam zaten :))) o gözlerle enişteyi kandırdın demiii köfte seniiiiiiiiiii
bu arada o manzara beni delü ettü delüüüüüüü anam ne güzel yerler yaaaa çıldırdım resmennnnnnnnnnnnnn orda mı yaşıyon nan seeeeennn adi gaciiiiiiiiiii

Back
X