2009 Kasm Anneleri

inci su pahik yapma henüz çok küçükler hissedemeyebiliyoruz biz bende pek hissetmedim hareket bazen hisseder gibi oluyorum belki bagırsak hareketidir diyoru..onlar küçük henüz ilk gebelikte özellikle hissedememiz normal birde sneinkiler bizimkilere nazar daha küçük olabilirler 2 tane sonuçta ayy yerim ben o minikleri..sabırlı ol annesi evham yapma sen böyle düşündükçe bebkte kasılır ..ayrıntılıda hareketli olduklarını gayet iyi göreceksin zaten ..benimkide çok hareket doktorda diyor düşünkü uygun pozisyon bulup bazen çekemiyor ama ben bir şey hissetmiyorum..destna sagol cnm..

herkese günaydın kızlar bu sabah işime yeniden dönüş bulunmaktayım allahıma çok şükür prensesimde çok iyi onun sağlıklı olduğunu duydumya artık o kadar çok rahatladımki.
ya bu arada kızlar benim kasıklarımda hafif ağrılar kasılmalar var yürüken falan bunlar normalmi acaba

karakızım o kaısktaki agrılar sanırım normal ben okumuştum rahim büyüydügü ve yukarı dogru çıktıgı için olabilir..benimde var bazen merak ediyorum ama kasıgımda sızı gibi agrı oluyor bazen oturuken bazen yürürken...

karakızım o kaısktaki agrılar sanırım normal ben okumuştum rahim büyüydügü ve yukarı dogru çıktıgı için olabilir..benimde var bazen merak ediyorum ama kasıgımda sızı gibi agrı oluyor bazen oturuken bazen yürürken...

canım bende anormal bir durummu var acaba diye düşünüyodum neyseki normalmiş sizdede olsuğuna göre teşekkür ederim canım amniyosentez yaptırdıktan sonra acaba onlamı ilgili diye düşünmeye başlamıştım çünkü.
bu arada seninde gözün aydın 3 lü testiniz temiz çıkmış allaha şükür
allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım

herkese günaydın kızlar bu sabah işime yeniden dönüş bulunmaktayım allahıma çok şükür prensesimde çok iyi onun sağlıklı olduğunu duydumya artık o kadar çok rahatladımki.
ya bu arada kızlar benim kasıklarımda hafif ağrılar kasılmalar var yürüken falan bunlar normalmi acaba
hoşgeldin canımm iyisiniz dimi oyy yerim ben o prensesi
canım kasılmalar bende de oluyor bazen bende korkuyorum
ama dr a sorduğumda normal diyor
bebişe iyi bak haaa bundan sonra üzme prensesi opuyorumnanaktan
günaydın kızlaarr nabersiniz bakiiimm ?
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalım

canım ağrılar oluyor bizdede ama kasılmalar potasyum ve kalsiyum eksiliğinde olabilir doktor kontrolüne gittiğinde söylersin doktor ona göre veriyor kasılmalar doğuma yaklaştıkça artabilirmiş

canım accuk daha sabret hissedersin belkide oynuyordurda sen anlamıyorsundur
benim kızım 14 haftalıkken hissetmiştim
bunu ise daha erken 12. haftada hissettim çok yaramaz olacak galiba

ewt canım artık dışardan hissediliyor ve kalp atışlarını da net elinlinle anlıyabiliyorsun

geçen soluma uzanmıştım eşimle uzanmış kurtları izliyorduk bebiş oynamaya başladı eşimin elini kodum karnıma o diziye dalmışş birazdann a hareket ediyor bu nazan diye bağırmaya başladı gözleri parladıı adamıntlşım

seninde 1 hafta sonraa başlar herkeste farklıymış sakın farklı şeyler düşünmee tatlım

bende ilk pıtpıtlar 12 haftada başladıı hareketlerde 14.haftadan itibaren

oha nan 12. haftada ben hamile olduğumu yeni annadıydım bee :roflol:
valla benimki hafif hafif pıtpıtlatıyor tekme mekme yok dışardan da fazla hissedilmiyo
yaa :mymeka:
çok fazla değil ara sıra mesela günde 2 yada üç kere hissediyom ama baya belirgin tekmeler hissediyom birazdaha ilerleyince daha sık sık tekme yiyecem ara sırada tam şeyimin üstüne oturuyomu napıyorsa küçük sert bi toop kalıyor orda taş gibi sonra dğılıyo anlamadım kuduruk içerde ne yapıyor anası gibi çatlak

nası yaaniii
o kadar aşağıda mı kızııımm zemuszemus

oha nan 12. haftada ben hamile olduğumu yeni annadıydım bee :roflol:
valla benimki hafif hafif pıtpıtlatıyor tekme mekme yok dışardan da fazla hissedilmiyo
yaa :mymeka:

nası yaaniii
o kadar aşağıda mı kızııımm zemuszemus

hoşgeldin canım seninki kız ya daha narin canımkaydirigubbakcemile3 ne biliyim bazen sarsıcı hareketleri oluyor kayıyor böyle deişik daha şimdi kahvaltı yapyorum erkenden yapsam yiyemiyorum napimm sen napıyon canım nasıl gidiyor

ay ne bileyim ben şaka yapıyom kimseyi kırmk istemem bende çok açığımdır şakaya
hımmm bide cd mi weriyorlar ayyy ne güzel yaaa inşallah banada werirler sen ne kadar werecwn bacım bende 275 istiyorlar yaww çok pahalı
bana da cd verceklermiişş ayy çok sevindim yaa kaydirigubbakcemile2
hımmmm senmi buldun yoksa doktormu gönderdi seni oraya

hadi gözün aydın sendende çok kilo alan warmış:roflol:

benim gitmeme daha war yaa haziranın ilk haftası gidecem
doktor bana bebeğin kilosunu tam olarak söylemedi ben sordumboyunu kilosunu bana dedi bunun boyundan postundan ne olurki dedi ama 500 gr altında 400 felan tam olarak belli olmaz dedi ne bilem ben kızıma hamileyken her ay kilosunu öğürenirdim
yaa bana iki hafta önce dr. çok güzel büyümüş 207 gr olmuş demişti
cts başka dr.a gittik kadın 250 gr demesin mi şok oldum yaaa:1shok:
valla kafama takıldı yanlış ölçmüştür umarım yaa o kadar küçük olmamalı çünküü :gitme: :gitme:
perş. ayrıntılıya gitcez inş. yanlıştır kızlar yaa
dr bebek için herşey yolunda ben bi problem görmüyorum dedi ama bence kilosu az en az 400 olmalıydı bu haftalarda sanki

ewet fiyatlar değişiyor olsun yaaa bebişimi seyredecem o sağlıklı sıhhatli olsunda para önemli değil allah kocişime sağlık wersin o bize para wermezse nerden bulupta weririm 275 lirayı bırak 275 kuruş weremem demi yani allah ewimizden işimizden bereketi eksik etmesin canım
kayınpederin veriyo ya gıı :roflol:

herkese iyi günler iyi haftalara.s.. dün akşam fecii başım ağrıyodu şimdi biraz hafiflemiş ama hala sersem gibiyim -tatlicadiarzu- bide bi sürü rüya gördüm actıon filmi gibi heryerim ağrıyoo yarın doktordan randevu aldım bi gidiyim göriyim bebişimi:emir_bebek:. hemde cinsiyetini kesinleştirelim

canım ağrılar oluyor bizdede ama kasılmalar potasyum ve kalsiyum eksiliğinde olabilir doktor kontrolüne gittiğinde söylersin doktor ona göre veriyor kasılmalar doğuma yaklaştıkça artabilirmiş

hımm anladım canım bır dahaki kontroluımde dr ma bir sorayım bakalım ne diyecek.

hoşgeldin canımm iyisiniz dimi oyy yerim ben o prensesi
canım kasılmalar bende de oluyor bazen bende korkuyorum
ama dr a sorduğumda normal diyor
bebişe iyi bak haaa bundan sonra üzme prensesi opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım allaha şükür prensesimde bende çok iyiyim
bebişime iyi bakmammı canım o benim minnacık prensesim pamuk şekerim
allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

nan kartensi sen antropolemi neydi ona mı gidecen şimdi..söylemişmiydim bilmiyorum ama biz eyüp amcadan aldık bile randevuyu doktorum o iyi bu işte dedi oan giderseniz daha iyi olur dedi bizde ondan aldık randevuyu c.tesi 1 buçukta girecem bakalım gerçi cd herhalde vermiyorlarmış ama ne yapalım iyi bakılsında cd önemli degl artık.eşim zaten yanımda fotograf makinasını götürüm diyor kameraya çekerim sabit diyor...

kızlar ya isim düşünmeye başladınızmı
ben kızıma isim bulamıyorum ne bileyim şöyle değişik güzel bişi olsun ama anlamıda güzel olsun istiyorum varmı aklınıza gelen güzel değişik isimler paylaşalım olurmu kızlar

karakızım valla biz berra diye hitap etmeye başladık eşim çok benimsedi bunu istiyor zaten..valla isim konusu çok tartışıldı burada bulamayan çok varki?

hoşbulduk canım allaha şükür prensesimde bende çok iyiyim
bebişime iyi bakmammı canım o benim minnacık prensesim pamuk şekerim
allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

amin canım inşallah

kızlar ya cumartesi gece 5 de feci bir ağrıyla uyandım
bacağıma kramp girdi sizlerde olan varmı sanki damarım çekiliyomuş gibiydi
ayy çok korktum va cumartesi bütün gün bacağımın ağrısı geçmedi felaketti
inşallah çok fazla olmaz bu kramplar dayanılmaz bir acı :gitme:

günaydın herkese a.s.

kızlarr sizin cinsiyetler bellıya bişi sorcam hanı 2 testte fb-hcg degerı vardıya o tuttumu sizde 50 nın altı erkek ustu kıs cıkıyormus muhabbeti vardı ya merak ettım de

benim 50 nin üzerindeydi ve ama dr erkek dedi...

herkes uyuyor bu sabah heraldee zerencim sen nasılsın nasıl gidiyorr

günaydın sağol canım...ben pek iyi sayılmam... sinüzitim var benim kaç gündür geniz akıntısı ,baş ağrısı, halsizlikle uğraşıyom malesef... :a015:

bana da cd verceklermiişş ayy çok sevindim yaa kaydirigubbakcemile2

yaa bana iki hafta önce dr. çok güzel büyümüş 207 gr olmuş demişti
cts başka dr.a gittik kadın 250 gr demesin mi şok oldum yaaa:1shok:
valla kafama takıldı yanlış ölçmüştür umarım yaa o kadar küçük olmamalı çünküü :gitme: :gitme:
perş. ayrıntılıya gitcez inş. yanlıştır kızlar yaa
dr bebek için herşey yolunda ben bi problem görmüyorum dedi ama bence kilosu az en az 400 olmalıydı bu haftalarda sanki

kayınpederin veriyo ya gıı :roflol:

al bakalım cdyi bize foto bilem vermedilerrsenağlama bende 16 haftalık gittğimde 200 grmdı ayrıntılıda hiç bişey demedi doktor raporda da herşey yazıyordu bi gramı yoktu uyuz karı deseydi ne olurdu sankii bende de salaklık sormadım suratsız oluncaaakafamçokkarıştı

Back
X