Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karakızım o kaısktaki agrılar sanırım normal ben okumuştum rahim büyüydügü ve yukarı dogru çıktıgı için olabilir..benimde var bazen merak ediyorum ama kasıgımda sızı gibi agrı oluyor bazen oturuken bazen yürürken...
hoşgeldin canımm iyisiniz dimi oyy yerim ben o prensesiherkese günaydın kızlar bu sabah işime yeniden dönüş bulunmaktayım allahıma çok şükür prensesimde çok iyi onun sağlıklı olduğunu duydumya artık o kadar çok rahatladımki.
ya bu arada kızlar benim kasıklarımda hafif ağrılar kasılmalar var yürüken falan bunlar normalmi acaba
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın bakalımgünaydın kızlaarr nabersiniz bakiiimm ?
herkese günaydın kızlar bu sabah işime yeniden dönüş bulunmaktayım allahıma çok şükür prensesimde çok iyi onun sağlıklı olduğunu duydumya artık o kadar çok rahatladımki.
ya bu arada kızlar benim kasıklarımda hafif ağrılar kasılmalar var yürüken falan bunlar normalmi acaba
canım accuk daha sabret hissedersin belkide oynuyordurda sen anlamıyorsundur
benim kızım 14 haftalıkken hissetmiştim
bunu ise daha erken 12. haftada hissettim çok yaramaz olacak galiba
ewt canım artık dışardan hissediliyor ve kalp atışlarını da net elinlinle anlıyabiliyorsun
geçen soluma uzanmıştım eşimle uzanmış kurtları izliyorduk bebiş oynamaya başladı eşimin elini kodum karnıma o diziye dalmışş birazdann a hareket ediyor bu nazan diye bağırmaya başladı gözleri parladıı adamıntlşım
seninde 1 hafta sonraa başlar herkeste farklıymış sakın farklı şeyler düşünmee tatlım
bende ilk pıtpıtlar 12 haftada başladıı hareketlerde 14.haftadan itibaren
çok fazla değil ara sıra mesela günde 2 yada üç kere hissediyom ama baya belirgin tekmeler hissediyom birazdaha ilerleyince daha sık sık tekme yiyecem ara sırada tam şeyimin üstüne oturuyomu napıyorsa küçük sert bi toop kalıyor orda taş gibi sonra dğılıyo anlamadım kuduruk içerde ne yapıyor anası gibi çatlak
oha nan 12. haftada ben hamile olduğumu yeni annadıydım bee :roflol:
valla benimki hafif hafif pıtpıtlatıyor tekme mekme yok dışardan da fazla hissedilmiyo
yaa :mymeka:
nası yaaniii
o kadar aşağıda mı kızııımm zemuszemus
bana da cd verceklermiişş ayy çok sevindim yaa kaydirigubbakcemile2ay ne bileyim ben şaka yapıyom kimseyi kırmk istemem bende çok açığımdır şakaya
hımmm bide cd mi weriyorlar ayyy ne güzel yaaa inşallah banada werirler sen ne kadar werecwn bacım bende 275 istiyorlar yaww çok pahalı
yaa bana iki hafta önce dr. çok güzel büyümüş 207 gr olmuş demiştihımmmm senmi buldun yoksa doktormu gönderdi seni oraya
hadi gözün aydın sendende çok kilo alan warmış:roflol:
benim gitmeme daha war yaa haziranın ilk haftası gidecem
doktor bana bebeğin kilosunu tam olarak söylemedi ben sordumboyunu kilosunu bana dedi bunun boyundan postundan ne olurki dedi ama 500 gr altında 400 felan tam olarak belli olmaz dedi ne bilem ben kızıma hamileyken her ay kilosunu öğürenirdim
kayınpederin veriyo ya gıı :roflol:ewet fiyatlar değişiyor olsun yaaa bebişimi seyredecem o sağlıklı sıhhatli olsunda para önemli değil allah kocişime sağlık wersin o bize para wermezse nerden bulupta weririm 275 lirayı bırak 275 kuruş weremem demi yani allah ewimizden işimizden bereketi eksik etmesin canım
canım ağrılar oluyor bizdede ama kasılmalar potasyum ve kalsiyum eksiliğinde olabilir doktor kontrolüne gittiğinde söylersin doktor ona göre veriyor kasılmalar doğuma yaklaştıkça artabilirmiş
hoşgeldin canımm iyisiniz dimi oyy yerim ben o prensesi
canım kasılmalar bende de oluyor bazen bende korkuyorum
ama dr a sorduğumda normal diyor
bebişe iyi bak haaa bundan sonra üzme prensesi opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım allaha şükür prensesimde bende çok iyiyim
bebişime iyi bakmammı canım o benim minnacık prensesim pamuk şekerim
allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hoşbulduk canım allaha şükür prensesimde bende çok iyiyim
bebişime iyi bakmammı canım o benim minnacık prensesim pamuk şekerim
allah hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
kızlarr sizin cinsiyetler bellıya bişi sorcam hanı 2 testte fb-hcg degerı vardıya o tuttumu sizde 50 nın altı erkek ustu kıs cıkıyormus muhabbeti vardı ya merak ettım de
herkes uyuyor bu sabah heraldee zerencim sen nasılsın nasıl gidiyorr
bana da cd verceklermiişş ayy çok sevindim yaa kaydirigubbakcemile2
yaa bana iki hafta önce dr. çok güzel büyümüş 207 gr olmuş demişti
cts başka dr.a gittik kadın 250 gr demesin mi şok oldum yaaa:1shok:
valla kafama takıldı yanlış ölçmüştür umarım yaa o kadar küçük olmamalı çünküü :gitme: :gitme:
perş. ayrıntılıya gitcez inş. yanlıştır kızlar yaa
dr bebek için herşey yolunda ben bi problem görmüyorum dedi ama bence kilosu az en az 400 olmalıydı bu haftalarda sanki
kayınpederin veriyo ya gıı :roflol: