2009 Kasm Anneleri

kızlaar slm :) ben geldim ama gemişe bakmadan geldiim :)annem halen temizliğe devam kaydirigubbakcemile3.Bugün kocişim beni bi sürprizlen uyandırdııı bana araba almışş alkisalkisalkis hihoyyyt zaten düşünüyoduk bebiş olunca vazgeçmiştik şimdi kıyamamış almış acayip mutluyum allah herkese göstersin..

üfff süprize bak :sm_cool:
güle güle kazasız belasız kullan canımcımmm delikafadulden

kızlaar slm :) ben geldim ama gemişe bakmadan geldiim :)annem halen temizliğe devam kaydirigubbakcemile3.Bugün kocişim beni bi sürprizlen uyandırdııı bana araba almışş alkisalkisalkis hihoyyyt zaten düşünüyoduk bebiş olunca vazgeçmiştik şimdi kıyamamış almış acayip mutluyum allah herkese göstersin..

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah'ım

kızlar ben kaçar öperim sizleri görüşürük yarına Şeniz Şeniz

ben oğluşumunkileri saklıyorum valla ama çoğunlukla battaniye falan güzelce kaldırdım walla.ilerde gelinin eline tutuştururum artık:roflol:

sakla tabiii
aaa ne güzel olurdu valla kaynanam elime bitanemin battaniyesini tutuşturs
aaa benim de var bi yorganım bi battaniyem çok şekeer annem saklamışş :teytey:

ben oğluşumunkileri saklıyorum valla ama çoğunlukla battaniye falan güzelce kaldırdım walla.ilerde gelinin eline tutuştururum artık:roflol:

evet canım çok güzel olur... benim kocişimin hiçbişeyi yok bebişlikten olsaydı çok hoşuma giderdi a.s

vaaaaaaaavvvv.... süpeeeer ben de istiyeeeemmmsırnaşık şey
canım hayırlı olsun:nazar:.. kazasız belasız günlerde kullanın inşallah....

erkek bebek bekleyenler. simdiden hazirlikli olun. su an oturmus, oglumun futbolcularin ozelliklerini saymasini dinliyorum. ayyy, kafayi siyirmasam iyidir.-tatlicadiarzu-

erkek bebek bekleyenler. simdiden hazirlikli olun. su an oturmus, oglumun futbolcularin ozelliklerini saymasini dinliyorum. ayyy, kafayi siyirmasam iyidir.-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol:
ayyyh benim kociş de diyoduu oğlum olsa da ps3de maç yapsak deyüü neyseki kızımız oluyooo :sm_cool:

ohhh, surprize can kurban. kazasiz belasiz kullan canim.

:roflol: :roflol:
ayyyh benim kociş de diyoduu oğlum olsa da ps3de maç yapsak deyüü neyseki kızımız oluyooo :sm_cool:

ayyy, o baska olay. benim oglan aksama kadar nintendoyu birakip wii ye oturuyor. ondan kalkiyor babasini surukleye surukleye playstation oynamaya goturuyor. bu arada evde playstation var, beyefendi disarda oynamaya gidiyor.delikafadulden

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah'ım

kızlar ben kaçar öperim sizleri görüşürük yarına Şeniz Şeniz

güle güleeebuyrunnnnnnnnn

:sm_cool: süpermiş babanız futbola meraklı galiba... bakalım bizimki neler anlatacakdelikafadulden

bu arada az önce bi bebiş fotosu koydum hiçkimse bişe yazmadı... şimdi de çok orcinal bi bebek yatağı koyuyorum buna da bişe yazmazsanız furururm kafanıza haaaa:mymeka:

hushamok.jpg

benim çok hoşuma gitti ama tasarım ürünü olduğu için çok pahalıdır sanırsam...

:sm_cool: süpermiş babanız futbola meraklı galiba... bakalım bizimki neler anlatacakdelikafadulden

bu arada az önce bi bebiş fotosu koydum hiçkimse bişe yazmadı... şimdi de çok orcinal bi bebek yatağı koyuyorum buna da bişe yazmazsanız furururm kafanıza haaaa:mymeka:

aksine babamizin futbola hic meraki yoktur. ama benim oglan 1980 ligini bile oturup seyrediyor. sonrada anne bilmem kim su kadar kilo, boyu su vs... bilgilerini dinliyorum. Allah oglumdan razi olsun yoksa bu kadar onemli bilgilerden mahrum kalicaktim.kaydirigubbakcemile3

bu arada gecmis sayfada ki bebek gercekten cok sekerdi. yazmadim ama icimden gecti.

hee süpermiş gıı zereeen
yaa bakmıyom ben artık bunnara
evlenceem zaman bin tane tasarım ürünü beğendim de nooldu sankiimmm
çok pahalı bunnaarrr

çok sağolun kızlar darısı olmayanların basına,kazasız belasız kullanmak nasip eder inş allahım :Saruboceq: notere falan gittik sıcaktan geberdim gene,maşallah oğluşumunda keyfi yerinde paat paat vuruyo tekmeleri :roflol:

hoşgeldin güzelim vayy beee süprize güzel günlerde bebişinle kazasız belasız kullanırsın inş:nazar:
yokk yaa ne villasııı :çok üzgünüm:
triblex diil yaani dublex biraz ona canım sıkılıyo işte ama napalım idare etcez işte :roflol:
derrmişimmm
yok bee ümitköy dediysek ümitköyün ilerisi eccük normal daire işte
2 yılımız var daha taşınmak için
anam dublexin işi bitmiyor zaten altı bir gün üstü bir gün temizliyorum iflahım kuruyor.amann tek evimiz olsunda nerede olursa olsun bizde bu aralar bi tane daha düşünüyoruz bakınıyorum bende işte şöle kelepir bulursak kapacağız:jeyyar:
abooow:1shok:anam dur korkutma benim kocişim maçtan falan nefret eder inş oğluşumda ona çeker yawdelikafadulden

nann bu ne tavana salıncak kurarım daha iyi o kadar para verilir mi buna şimcik:mymeka:

ohhhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar:

yokk yaa ne villasııı :çok üzgünüm:
triblex diil yaani dublex biraz ona canım sıkılıyo işte ama napalım idare etcez işte :roflol:
derrmişimmm
yok bee ümitköy dediysek ümitköyün ilerisi eccük normal daire işte
2 yılımız var daha taşınmak için

ulen üzülme sen bu azim ve gayretle o ümitköyün hepsünü satun alusuun haaa :roflol:

çok sağolun kızlar darısı olmayanların basına,kazasız belasız kullanmak nasip eder inş allahım :Saruboceq: notere falan gittik sıcaktan geberdim gene,maşallah oğluşumunda keyfi yerinde paat paat vuruyo tekmeleri :roflol:

buldu tabi arabayı vurur bıdık geceleri tur atarsınız artık ağladıkça bebişinle:1rolleyes:

Back
X