anammm falla bi bereketlendiler ki anlatamam başedemiyom nann benay şu yemek temizlik işlerini bitirsem kaşımı aldırmaya gitcem
kendim bir iki tel kopardım içine ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammm falla bi bereketlendiler ki anlatamam başedemiyom nann benay şu yemek temizlik işlerini bitirsem kaşımı aldırmaya gitcem
kendim bir iki tel kopardım içine ettim
yok yok titiz karısın belli her gün temizliyosun nann maşallaahhhhhnasıl yani kız her gün evi topluyom işte günlük ev yerleştirmesinden bahsediyom hoş her gün evi silip süpürmüyom
yemeyeydin alt tarafı iki avuçmuş ben hamileliğim boyunca iki avuç yiyemem sen bi oturuşta yedin
benim göbüşüm tüğlendi ascık ben normalde az tüğlü bir hatunum ama hamilelikte artış oldu bayağı uamrım kaşımı adam gibi alırlar ip gibi olmasanammm falla bi bereketlendiler ki anlatamam başedemiyom nann ben
şekerim doktorun ertuğrulmu
yani başak burcuyum temizimdir amma öyle çok çok titiz değelimdiryok yok titiz karısın belli her gün temizliyosun nann maşallaahhhhh![]()
benim göbüşüm tüğlendi ascık ben normalde az tüğlü bir hatunum ama hamilelikte artış oldu bayağı uamrım kaşımı adam gibi alırlar ip gibi olmas
ertuğrul ama çok dalgın bi adam yayok canım ünal bey senın kım
alurm nan neden almıyım bacım bende uygun gııı 5 ytl zemuszemus gell gelllllllllll kk karıları geelllllllllllllllllllllllllll delikafaduldenlan canluz karusu ne güne duriyii o alsun işte kııı
canlız sen kaça alıyon kaş bıyık anam
ertuğrul ama çok dalgın bi adam ya
sen çaktırma bize beleş kız analarına 10 ytl den yolarsın onları anlaştıkmıalurm nan neden almıyım bacım bende uygun gııı 5 ytl zemuszemus gell gelllllllllll kk karıları geelllllllllllllllllllllllllll delikafadulden
ben mennunum ünal beyden
ebisceeem gördünmü anaam hem kahvaltıya çağırıyoz hemde bi ton hakaret nann koca popo falanklava:
CANLİZCİM niye baby ticker yapmıosunkiiiiiiiii
sen çaktırma bize beleş kız analarına 10 ytl den yolarsın onları anlaştıkmı
kaydirigubbakcemile5
anlaştık cicim delikafadulden
sen nerde kaldın bakem kaç saattir 2000 model arabanın içinde ne yaptınız leynn gündüz vakti heeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen çaktırma bize beleş kız analarına 10 ytl den yolarsın onları anlaştıkmı
kaydirigubbakcemile5
sen nerde kaldın bakem kaç saattir 2000 model arabanın içinde ne yaptınız leynn gündüz vakti heeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlarrrr çok mutluyumm eşim geldi az önce yarın işe başlıyorrrr
4 ay geçmişti,çok şükür bebişimiz uğurlu geldi..
çok güzel bi yerde işe girdi...
tamda bebiş videosunu izliyodum bi yandan ağlıyodum
bu haberi alınca başladım salya sümük ağlamayaa
meğer ne kadar da dolmuş herşey içimde...
şükürler olsun yaaa bundan sonra daha da güzel bi hamilelik geçiricem
allahın izniyle....
gözün aydın canıııııııııııııııııııııııııııııııııım hayırlı olsun ay çok sevindim vallahikızlarrrr çok mutluyumm eşim geldi az önce yarın işe başlıyorrrr
4 ay geçmişti,çok şükür bebişimiz uğurlu geldi..
çok güzel bi yerde işe girdi...
tamda bebiş videosunu izliyodum bi yandan ağlıyodum
bu haberi alınca başladım salya sümük ağlamayaa
meğer ne kadar da dolmuş herşey içimde...
şükürler olsun yaaa bundan sonra daha da güzel bi hamilelik geçiricem
allahın izniyle....
annatayım emmme gülmee kız onu takınca kıçım koltuğa sığmıyooo :çok üzgünüm: