2009 Kasm Anneleri

sandvich ve ayran
nann kartanesi o kaa zengin diil yazık üstüne gitmeyin çocuun ümitköyde inşaat halinde evi var kuzumun amma şincik kirada oturuyyy sen de çalış nannn çaışmak güzel şey falla (güselmişşşş....kimi kandırıyosam )
naniknanik nannn çok muhabbet tez ayrılık getirir derler bizde birbirinizden çıkmıyonuz bakıyomda kaydirigubbakcemile3

yok salata yiyecem ekmeği suyuna bandıracam işte löp löpcokacimcoookcokacimcoook
nan birimiz anyada birimiz konyada zaten ayrıyız göbırakta gönüller bir olsuna.sa.s

öle deme kııı başlarım haaa şimdi aşermek benden soruluyiiiiiii millet başıma kalkıyo :1no2::1no2:

valla bende acayip aşeriyorum
ama gariptir ki gecenin bi yarısı koçişi hiç yollamadım bi yere ..
boşver şimdi gitme yarın gidersin diyorum hep
..kaydirigubbakcemile3

yarem geçmiş olsun cnm.
Ebisceeem aanam valla bebnlen uğraşiy diyen bende öle dedim,kızz bende çalışıyodum cnm izmirde marmarise yerleşince bırakmak zorunsa kaldım.ama çalışmak güzelmiiii :umursamaz: :uhm: evet güzeldi ama bekarken sadecee..

..kaydirigubbakcemile3

benimde hain planlarım var bi gece uykudan kaldırcam öle dedimdi eskiden :roflol: ama zor bulunan bişe istemem lazım ne olakiii..

ay kızlar 2 saatte 1 yemeği zor yaptım anaaaaaam işkence gibiydi Allahtan diğeri erişte ve salata onlar kolay aboo ay nefret ettim yemek yapmaktan bide sıcak ama yapmam lazım

benimde hain planlarım var bi gece uykudan kaldırcam öle dedimdi eskiden :roflol: ama zor bulunan bişe istemem lazım ne olakiii..

yollaaa vallla ahdım var bigün bende yollayacam kaydirigubbakcemile3
bu mevsimde nezor bulunur acep
en bereketli zamandayız valla aklıma bişey gelmiyor..

..kaydirigubbakcemile3
aynen bende ya çok acıyorum gece biyere gitmesin diye zaten ben çok abuk subuk şeyler aşeriyorum mesela kağıt helva adam nerden bulsun

yollaaa vallla ahdım var bigün bende yollayacam kaydirigubbakcemile3
bu mevsimde nezor bulunur acep
en bereketli zamandayız valla aklıma bişey gelmiyor..

ayy ewt şimdide hersey var bide burda heryer 24 saat açık kapanmıyo benim kocişin işi kolay olcek gene :olmaz:
bulursan zor bişe banada de cnm opuyorumnanaktan

illada gıcıklık olsun diye göndermek istiyosanız şimdi mandalina ayva kivi gibi meyveler bulunmaz zaten adam bunları duyunca delümüsün der nerden bulacam şimdi onları

ay kızlar 2 saatte 1 yemeği zor yaptım anaaaaaam işkence gibiydi Allahtan diğeri erişte ve salata onlar kolay aboo ay nefret ettim yemek yapmaktan bide sıcak ama yapmam lazım

ayy canım bilmezmiyim yaa bana da işknece geliyorrr
hele uğraştırmalı zor yemekleri hiç yapmıyorum
son zmanalr da hep pratik şeyler..tencere yemekleri...
fırın yemeklerini özledim bende eşimde ama
bu sıcaklarda hiç mi hiç çekilmiyor valla...

valla ben bigün yemek yapıyorsam ikinci gün yapmıyorum
yine onu yiyoruz..napalım kim uğraşçak dimi..
-tatlicadiarzu-

ben bi kere gece 12 de gönderdim kornet aldırdım oda zaten çabuk bulunan bişeydi

kornet heee kaydirigubbakcemile3 valla üstüne bide öperdi benimki beni heralde ..kaydirigubbakcemile3

illada gıcıklık olsun diye göndermek istiyosanız şimdi mandalina ayva kivi gibi meyveler bulunmaz zaten adam bunları duyunca delümüsün der nerden bulacam şimdi onları

ayy vallaha deli karı der...sabrette ekim kasım da alırım
aşermeni o zamana sakla ..
kaydirigubbakcemile3

oğlumuuuuuuuuuu gördümmm kıslarrrrrrrrrrrrrr kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olmusssssssssssssssssssss

kızlarrrr çok mutluyumm eşim geldi az önce yarın işe başlıyorrrr
4 ay geçmişti,çok şükür bebişimiz uğurlu geldi..
çok güzel bi yerde işe girdi...
tamda bebiş videosunu izliyodum bi yandan ağlıyodum
bu haberi alınca başladım salya sümük ağlamayaa
meğer ne kadar da dolmuş herşey içimde...
şükürler olsun yaaa bundan sonra daha da güzel bi hamilelik geçiricem
allahın izniyle....

canım gözün aydın inan çok sevindim bak gördünmü annesi bebişin rızkıyla geliyo
allah inşallah daha iyi etsin işlerini eşinin

Back
X